- 16 Ekim 2019
- 46
- 8
- 3
- Konu Sahibi Pancarsuyu
-
Bu kişiden kişiye değişir. Şimdi 9 yaş büyük adam var bir de 9 yaş büyük adam var kısacası kişilik önemli uyuşmak anlaşmak önemli bence.Son günlerde kafamı çok kurcalayan konu. Kendimden 9 yaş büyük birinden hoşlanıyorum. Ilk defa bu kadar büyük birini seçti gonlüm. Genelde hep küçüklerle sevgili olurdum ya da yaşıtlarımla. Tecrübelerle gördüm ki benden kucuklerle ya da yasityaşıtlarıyla çok da anlatamıyorum zaten çocukken bile çok olgun bir çocuk dun. Yaşıma gore de olgun bir insanın haliyle.
Tecrübeli arkadaşlar bu konuda artıları nedir eksileri nedir yazar misiniz?
Adam tarz olarak genç biri aslında karakteri düzgün.iyi sempatik. Yani yaşında çok göstermiyor ama yinede büyük sonucda. Olursa evlenirsek ne tür sorunlarla karsilasabilirim her açıdan merak ettim. Artıları eksileri nedir sormak istedim. Hep derler ya olgun erkek daha iyi olur diye haklılık payı var mi merakından açtım bu konuyu.Bu kişiden kişiye değişir. Şimdi 9 yaş büyük adam var bir de 9 yaş büyük adam var kısacası kişilik önemli uyuşmak anlaşmak önemli bence.
Ben 31 o da 40 a girecek aralıkta tam 9 yaş var canım.9 yaş dediğiniz zaman biz fikir veremiyoruz.
Neticede
50_59
30_39 vb ideal olacaktır.
Fakat 20_29 ideal kabul edilmez.
Ben 31 o 40Bence sorun olmaz. Hayat tabiki Başka sorunlarınız olabilir ama yaş sorun olmaz.
eğer siz 21 yaşının altında değilseniz. Yaşınız bu kadar gençse çocukluktan yeni çıkmış olmanızın bazı sorunlarını yaşayabilirsiniz.
Bu yaş aralığı bana normal geldi.Ben 31 o da 40 a girecek aralıkta tam 9 yaş var canım.
Ben 31 o 40Yaşlar kaç?
Eğitiminde durumda?
26-27 sonrası iseniz problem olmaz.
Okul okudunuz, kendi ayaklarınız üzerinde durduysaniz, ekonomik olarak paranızı harcamayı öğrendiyseniz, yeterince insan, ortam gördüyseniz, 9 yaş önemli değil.
19-20 yaşındaysanız olmaz.
Önce bir hayatı öğrenin, zamanı yakalayın derim.
Bence bu verdiğiniz ayrıntılar yaştan daha önemli. Baş edebilecekmisiniz çocuklarına olan sevgisiyle, ilişkisiyle? Her zaman önceliği siz olmucak siniz belki?Ben 31 o 40
Ikimizde ögretmeniz
YAlnız bir sey daha var o evlenmis ayrılmış 2 çocuğu var ben hiç evlenmedim bekarim.
Amin inşallah.Bu yaş aralığı bana normal geldi.
Kuzenim de bu şekil bir evlilik yaptı. Iyi bir evliliği var.
Allah gönlünüze göre versin
Sevgili misiniz? Konuşup tanışma aşamasında mısınız? Ya da platonik mi? Kaç yaşındasınız? Bunlara göre daha doğru bir değerlendirme yapabiliriz.Adam tarz olarak genç biri aslında karakteri düzgün.iyi sempatik. Yani yaşında çok göstermiyor ama yinede büyük sonucda. Olursa evlenirsek ne tür sorunlarla karsilasabilirim her açıdan merak ettim. Artıları eksileri nedir sormak istedim. Hep derler ya olgun erkek daha iyi olur diye haklılık payı var mi merakından açtım bu konuyu.
Bu kişiden kişiye değişir. Şimdi 9 yaş büyük adam var bir de 9 yaş büyük adam var kısacası kişilik önemli uyuşmak anlaşmak önemli bence.
Flört dönemindeyiz su an tam sevgili gibj değiliz.Sevgili misiniz? Konuşup tanışma aşamasında mısınız? Ya da platonik mi? Kaç yaşındasınız? Bunlara göre daha doğru bir değerlendirme yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?