Ne diyor ya bu

orgazma gelince kulağıma damlatırım ben sen merak etme

sen de olucam diye 2 çocuklu bi adamla evlenme çocuklara da adama da yazık olacak çocukların rızkında gözü olan bir üvey anneleri olmaz inş.
Senin kocanın seni tatmin edemediğini cümle alem biliyor bibicik. O yüzden aksama kadar burda oturup milletin konusu ile dalga geçiyorsun. Boş insansın gereksiz insansın.
Her yerde karşıma çıkıyorsun insanların hayatlarıyla dalga geçerek kendini tatmin eden mutlu olan bir gereksizsin.
Benim öğretmenliğimi ağzına alacak vasıta kadın değilsin sen. Konu benim öğretmenliğim değil konuyu oraya cekmedeki amacın bile beni içten içe kiskandigin icin. aksama kadar burda oturup insanların konularıyla dalga gecmek çok can sıkıcı olsa gerek.
yorumlardan cımbızla lafları çekip kendine malzeme cikarmakda üstüne yok. Benim kimsenin nafakasinda gözüm yok bebeğim.benim maaşım eşim olacak insana da yeter bana da. Orada ben anneleri gereksiz yere sürekli maddi anlamda bizi sıkıştırmaya çalışırsa tepki gösteririm dedim.
Kimsenin yuvasını yıkmadım kimsenin ne parasında ne yuvasından gözüm var. bana yuva yıkmış kadın muamelesi yapıyorsun. Adam BEKAR anladım mı?
Çocukların üvey anneye ihtiyaçları yok. onların bir anneleri var ben ablalariyim onların, çok da seviyorlar beni. Sen beni tanimiyorsun bilmiyorsun gaddar üvey anne yapi verdin hemen.
Senin gibi bekar adamla evlenip hayatımı karartacagima(sen onu anladin), Aşık olduğum adamla evlenip ömür boyu mutlu olurum adamın tek kusuru çocukları olsun

Inşallah günün birinde sen eşinden ayrılıp da 2 çocuklu bir adama aşık olmazsin. Inşallah bu büyük büyük lokmalarini acı acı yutmazsin.
Yazma konuma da engelledim yine yazabilmissin nasıl bir siteyse artık burası o da ayrı bir muamma.
Hadi sana güle güle bibicik