• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte 9 yaş büyük erkek sorun olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer kadın 25 üstüyse ki üstü 9 yaş büyük fark değil. Ali Atay-Hazal Kaya arasında 14, Mehmet Aslantuğ- arzum Onan arasında 12 yaş fark var. Bunlar ilk aklıma gelen örnekler. Önemli olan karakterlerleriniz uyuyor mu?

9 yaşın bir sorun olacağını sanmıyorum. Benim eşim de benden 7 yaş büyük, şükür yaşla alakalı bir sorun yaşamadık.
Diğer faktörlerle ilgili ne gibi bir sorun yaşarsınız bilemedim.

Ben 31 o 40
Ikimizde ögretmeniz
YAlnız bir sey daha var o evlenmis ayrılmış 2 çocuğu var ben hiç evlenmedim bekarim.
Yaş hiç sıkıntı değil bence ikiniz de olgun insanlarsınız. Ama iyi tanımaya çalışın neden ayrıldığı önemli mesela. Araştırın eğer arkadaş çevreniz ortaksa sorun soruşturun derim ben.

Yaş hiç sıkıntı değil bence ikiniz de olgun insanlarsınız. Ama iyi tanımaya çalışın neden ayrıldığı önemli mesela. Araştırın eğer arkadaş çevreniz ortaksa sorun soruşturun derim ben.
Bana söylediği zamanında evlenmek için evlenmiş. Çoksa sevmemis kadını. Anlasamiyorlarmıs iletişim paylaşım sıfrmıs. Karşılıklı anlaşmalı olarak ayrılmışlar. Çocuklar kadında 2 tane kız çocuğu.
Arkadaş cevremiz ortak ama pek anlatmıyor ben yeni başladım göreve o okulda yıllardır çalışıyor pek kimseye anlatmıyor özel hayatını. Ilk günden beri hoşlanıyorum ondan o da benden hoşlanıyormus yeni açıldı bana daha.

Bana söylediği zamanında evlenmek için evlenmiş. Çoksa sevmemis kadını. Anlasamiyorlarmıs iletişim paylaşım sıfrmıs. Karşılıklı anlaşmalı olarak ayrılmışlar. Çocuklar kadında 2 tane kız çocuğu.
Arkadaş cevremiz ortak ama pek anlatmıyor ben yeni başladım göreve o okulda yıllardır çalışıyor pek kimseye anlatmıyor özel hayatını. Ilk günden beri hoşlanıyorum ondan o da benden hoşlanıyormus yeni açıldı bana daha.
Anladım bence zaman herşeyi gösterir hakkınızda hayırlısı.

9 yaşın bir sorun olacağını sanmıyorum. Benim eşim de benden 7 yaş büyük, şükür yaşla alakalı bir sorun yaşamadık.
Diğer faktörlerle ilgili ne gibi bir sorun yaşarsınız bilemedim.
Yaştan ziyade diğer faktörler benimde aklımı kurcalıyor fakat diyorum ki bu zamana kadar kendimden küçük bekarlardan hiç hayır görmedim ilk günden yatağa atmaya kalktı bir cogu hep ilişkilerim bu yuzden bitti yatağa atmadılar terkettiler.

Bende zaten hoslandim başta bu kadar büyük ve bosanmis olduğunu bilmiyordum kendimce diğerlerinden ne hayır gördüm ki bide böyle dene dedim ve bu durumun içinde buldum kendimi. Çocuklarla anlasirim da ilerde eski eşi başımı agritirmi ondan korkuyorum. Birde aile faktörü var tabi ailem kabullenmiyecek büyük bir ihtimalle. Durum böyle malesef.

Eğer kadın 25 üstüyse ki üstü 9 yaş büyük fark değil. Ali Atay-Hazal Kaya arasında 14, Mehmet Aslantuğ- arzum Onan arasında 12 yaş fark var. Bunlar ilk aklıma gelen örnekler. Önemli olan karakterlerleriniz uyuyor mu?
Şimdilik sıkıntı yok anlaşıyoruz. Teşekkür ederim mehmet aslantug arzum onan güzel örnekti.

Benim eşim 15 yaş büyük ama bu yaş farkı kesinlikle karakterlerin birbiriyle uyuşmasıyla önem taşıyor. Benim eşim geldim 50 me köşeye çekileyim koltukta göbeğimi kaşıyan biri değil mesela. İşten çıkar antrenörlük yapar, haftasonlari aktif futbol oynar yetmez gelir bana yaşam koçluğu yapar filan. Eğer kendine bakan bir adamsa ve sizde dediğiniz gibi olgun biriyseniz yaş sorun değildir.
Kendine bakıyor tarz adam 40 ama mesala 40 gibi durmuyor en fazla 35 gösteriyor. Fakat bende yaşını göstermeyen bir insanın bende 25 gösteriyorum yine birşey değişmiyor yani 😂 ama karakteri güzel iyi adam.

Ben 31 eşim 41 yaşında, 3 senedir gayet mutlu giden bir evliliğimiz var. Evet herkes gibi zaman zaman anlaşmazlıklarımız oluyor, evet o yaşının da vermiş olduğu bir olgunlukla da benden çok daha olgun bazı durumlarda. Ama sevince olmayacak birşey değil, 9 yaş çok da fazla bir yaş değil büyütmeyin gözünüzde. Bir de Erkeklerin geç olgunlaştıklarını düşünürsek yaşça büyük erkek daha bile iyi diyebilirim. Yaşıt olunca veya yaşlar yakınsa evcilik oynanır☺ Benim fikrim böyle.

Kendi yasjniz kac acaba?
Bir de her yaşca büyük olur olgun olur kanısı erkeklerde cürüyor maalesef. Bu düsünceyle yola çikmayin önce bi taniyin.
Bir adam kać yaşinda olursa olsun vicdani merhameti ve
Kendi hurriyetini kazanbilmiş biri olsun.Bu senin yaşitin icinde buyuğu icinde kadin icinde erkek icinde gecerli. Umarim hayirlisi olur
31 yaşındayım adamda o dediğiniz özellikler var karakteri sağlam.

Yaştan ziyade diğer faktörler benimde aklımı kurcalıyor fakat diyorum ki bu zamana kadar kendimden küçük bekarlardan hiç hayır görmedim ilk günden yatağa atmaya kalktı bir cogu hep ilişkilerim bu yuzden bitti yatağa atmadılar terkettiler.

Bende zaten hoslandim başta bu kadar büyük ve bosanmis olduğunu bilmiyordum kendimce diğerlerinden ne hayır gördüm ki bide böyle dene dedim ve bu durumun içinde buldum kendimi. Çocuklarla anlasirim da ilerde eski eşi başımı agritirmi ondan korkuyorum. Birde aile faktörü var tabi ailem kabullenmiyecek büyük bir ihtimalle. Durum böyle malesef.
Ailenizin ne tepki vereceği de var tabi..Onu düşünmemiştim.
Ama şahsi fikrim, ön yargıyla yaklaşmamak gerektiği yönünde..

Ben 31 eşim 41 yaşında, 3 senedir gayet mutlu giden bir evliliğimiz var. Evet herkes gibi zaman zaman anlaşmazlıklarımız oluyor, evet o yaşının da vermiş olduğu bir olgunlukla da benden çok daha olgun bazı durumlarda. Ama sevince olmayacak birşey değil, 9 yaş çok da fazla bir yaş değil büyütmeyin gözünüzde. Bir de Erkeklerin geç olgunlaştıklarını düşünürsek yaşça büyük erkek daha bile iyi diyebilirim. Yaşıt olunca veya yaşlar yakınsa evcilik oynanır☺ Benim fikrim böyle.
Kucuk lerden yaşıtlarımdan bir hayır görmedim şimdiye kadar o yuzden bekar kaldım. inşallah bizde sizin gibi anlaşırız yaş aralığımız ayniymis.

Ailenizin ne tepki vereceği de var tabi..Onu düşünmemiştim.
Ama şahsi fikrim, ön yargıyla yaklaşmamak gerektiği yönünde..
Ailem büyük ihtimal istemeyecek ama ben onları dinlemiyecegim. Çünkü herşey istedikleri gibi 4 4lük olmuyor bu hayatta onlara kalsa kimselere vermezler.

Ben 31 o 40
Ikimizde ögretmeniz
YAlnız bir sey daha var o evlenmis ayrılmış 2 çocuğu var ben hiç evlenmedim bekarim.
Olmaz.
Çoluk çocuklu adam, gerek yok macera aramaya.
Iki çocuğun bakımı, masrafı, ilgisi, eski eş meseleleri yorar.
Adamın zaten iki çocuğu var, tekrar bir cocuk sahibi daha olmak istemeyebilir vs..
Uzak durun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X