• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte 9 yaş büyük erkek sorun olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmaz.
Çoluk çocuklu adam, gerek yok macera aramaya.
Iki çocuğun bakımı, masrafı, ilgisi, eski eş meseleleri yorar.
Adamın zaten iki çocuğu var, tekrar bir cocuk sahibi daha olmak istemeyebilir vs..
Uzak durun.
Benim çocuğum yok ama saygi duyacaktir çocuk istememe. Bunu göze almıştır diye düşünüyorum bana gelirken. Henüz konuşmadık ama.
Diğer konularda haklısınız nafaka veriyor tabi çocuklarına doğal olarak. Eski es kıskançlık krizlerine girerse zor tabi.

Sizinle hemen hemen aynı durumdayız. Sevgilimle 9 yaş var aramızda. Ve yaşını da fazlasıyla gösteriyor. Eşi vefat etmiş ve iki çocuğu var. Benim çocuğum yok. Güzel giden bir ilişkim var. Olgun birisi. görüşüp aramızdaki samimiyet arttıkça yakınlığını ve bana gösterdiği özeni çok seviyorum. İnşallah böyle devam eder. Bence sizde kafanıza yattıysa bir şans verin

Sizinle hemen hemen aynı durumdayız. Sevgilimle 9 yaş var aramızda. Ve yaşını da fazlasıyla gösteriyor. Eşi vefat etmiş ve iki çocuğu var. Benim çocuğum yok. Güzel giden bir ilişkim var. Olgun birisi. görüşüp aramızdaki samimiyet arttıkça yakınlığını ve bana gösterdiği özeni çok seviyorum. İnşallah böyle devam eder. Bence sizde kafanıza yattıysa bir şans verin
Saygılı şefkatli bana karşı davranışları. Zaten o çok etkiliyor insanı. Eski ilskilerimde görmediğim özeni gösteriyor. Bu özellikleri diğer eski yanlarını kapatıyor bence tek sıkıntım yaş şu benim ilerde daha da yaslanirnca sorun olur mu diye ama yaş çok sorun değilmiş anladığım kadarıyla.
Inşallah sizin ilişkinizde güzel gider. Allah tamamına erdirsin.

Sizde bekar misiniz daha once evlendiniz mi.

Amin inşallah. Daha önce evlendim ve altı yıl önce boşandım. Bana da ilk başta çevrem çocukları var nasıl yapacaksın anneleri de yok çok zorlanırsın dedi. Çok yaşlı görünüyor sen genç duruyorsun diyenler oldu. Başta gerçekten tereddütlerim vardı ama hemen kestirip atmadım. Şimdi zaman geçirdikçe iyi ki fırsat vermişim diyorum. Zamanla giyimini değiştirdi, saç kesimini değiştirdi beraber tatil planları yapmaya başladı. Hatta geçen tektaş yüzük araması yapmış internetten. Sizde içiniz ısındıysa bir fırsat verin ve çok büyük problemler dışında fevri karar vermeyin😊

Bence olur neden olmasın ki şartları ne olyrsa olsun karekteri önemli. O yüzden tanı derim. Çocuklarda küçük değilmiş zaten

Bence aileniz izin vermeyebilir. Yaştan dolayı değil ama 2 çocuk olduğu için.
Bir de iletişiminin 0 olduğu biriyle 2 çocuk yapmış olması ne kadar tuhaf değil mi? Adamın boşanması hakkındaki söyledikleri bana hiç inandırıcı gelmedi. 31 yaşındaki bekar kızımın da çoluklu çocuklu adamla evlenmesini tasvip etmezdim. Tabi bu benim fikrim. Sizin için hayırlısı olsun

31e 45 olduk valla ıkıncı bebe yolda gayette guzel oldu😋
Bu karakterler alakalı bır durum olsa da 20ye 29la 50ye 59aynı seyler degıl😏😙

Rakam tek başına birseyin gostergesi degil diye düşünüyorum.

Esimle aramizda 7 yaş var. Ama oyle ağır abi denilen tiplerden değildir. Gayet konuskan, neşeli, hareketli bi insan.

Evlilikte de 7 yıla yaklaşıyoruz. 2 yıldır çocukla birlikte biraz daha monoton bir hayata dönüş yaptık.

Hareketliyken de, sakinken de ben yaş farkı acısından bir sıkıntı yaşamadım.

Ama cok kişisel birşey. Kimisi aynı yaşta olur ama gezmeyi, hareketi, eglenceyi sevmez. Haftasonu evde oturalım sadece diyebilir. Veya bumu siz de soyleyebilirsiniz :D yani yaş tek başına bir uyum veya uyumsuzluk göstergesi değil bence. Bunun ideali nedir mesela 3 mü? Arasında 3 yaş olan herkesin iyi anlastigina garanti verebilir miyiz?

Son günlerde kafamı çok kurcalayan konu. Kendimden 9 yaş büyük birinden hoşlanıyorum. Ilk defa bu kadar büyük birini seçti gonlüm. Genelde hep küçüklerle sevgili olurdum ya da yaşıtlarımla. Tecrübelerle gördüm ki benden kucuklerle ya da ya
yaşıtlarımla çok da anlaşamıyorum. zaten çocukken bile çok olgun bir çocuktum. Yaşıma göre de olgun bir insanın haliyle.
Tecrübeli arkadaşlar bu konuda artıları nedir eksileri nedir yazar misiniz?
Yaşlarimiz ben 31 o 40.
Benim eşimle aramda 10yaş var. Bu tamamen kişiliğe göre değişebilen bir durum. Kendi hayatımdan yola çıkacak olursak bizim için hiç sorun olmadı. Evlendiğimizde ben 22 eşim 32 yaşındaydı. Şuanda ben 35 eşim 45 yaşında 2 tanede çocuğumuz var. Allah gönlünüze göre versin , yaşa çok takılmayın önemli olan karakter:KK66:

Bence aileniz izin vermeyebilir. Yaştan dolayı değil ama 2 çocuk olduğu için.
Bir de iletişiminin 0 olduğu biriyle 2 çocuk yapmış olması ne kadar tuhaf değil mi? Adamın boşanması hakkındaki söyledikleri bana hiç inandırıcı gelmedi. 31 yaşındaki bekar kızımın da çoluklu çocuklu adamla evlenmesini tasvip etmezdim. Tabi bu benim fikrim. Sizin için hayırlısı olsun
Ailem yıllardır beni kimsesiz sahipsiz birakmissa annem dışında kimsenin umrunda değilsem. Annemde hasta ve yaşlı ise her an hayatta iyice yapayalnız kalma tehlikem varsa. Karşıma çıkan 28 lük 30 lük bekarlar ilk günden yatağa atmaya çalışıyorsa ( bu zamana kadar hep ben böyleleri tarafından terkedildim istedikleri olmayınca güle güle Lale dediler )
Adam çok şefkatli dürüst temiz iyi naif bir insansa yine aynı şeyi düşünür muydunuz?
Inanmazsiniz belki ama bundan 2 ay öncesine kadar ben de istemezdim bu adam karşıma çıkmadan önce böyle birşey yaşayacaksın deseler dalga geciyor derdim.

Evet biraz mantık evliliği yapmışlar yıllarca ayrıl barış şeklinde sürmüş gitmiş. Iletişim zaten son yıllarda iyice kopmuş hiç yoktu demiyor. Sevgi denilen hiç birşey yokmuş başından beri zaten. Yinede o konuda haklısınız araştırmak gerekli iyice neden ayrıldığını.

31 yaşında olan biri için 40 yaş fazla değil şahsi fikrim. Fakat eski eş konusu olayı tamamen değiştiriyor bende de. İnsanlar evlenip boşanabilir fakat sebep önemlidir hele ortada çocuk varsa. Sizin bu ömür boyu eski eş kavramına bakışınız nasıl olacak bu önemli. Şahsen çocuk olmasa ben sıkıntı etmem yada eş vefat etti ise çocuk olması benim için sıkıntı olmazdı. Kendinizi iyi ölçüp biçin mantık devreden çıkmadan karar verin. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Ben normalde hep esler arasi en fazla 5 yas derim ama, siz31 ve 40 oldugunuz icin cok sıkıntı olmaz gibi geldi bana. Insallah cok mutlu olursunuz

Kocamla aramadaki yas farki😀 ben 30 o 40 larda. anca dengeliyoruz valla. Erkekler gec olgunlasiyor klisesiyle bitircem. Evet gec olgunlasiyorlar. Tabi kisiden kisiye degisir. Ben yasina gore yasadiklarim itibariyle fazla olgunum yasitlarimla falan hic anlasamadim o nedenle. Kendimden buyukler dikkatimi cekti hep.

Ailem yıllardır beni kimsesiz sahipsiz birakmissa annem dışında kimsenin umrunda değilsem. Annemde hasta ve yaşlı ise her an hayatta iyice yapayalnız kalma tehlikem varsa. Karşıma çıkan 28 lük 30 lük bekarlar ilk günden yatağa atmaya çalışıyorsa ( bu zamana kadar hep ben böyleleri tarafından terkedildim istedikleri olmayınca güle güle Lale dediler )
Adam çok şefkatli dürüst temiz iyi naif bir insansa yine aynı şeyi düşünür muydunuz?
Inanmazsiniz belki ama bundan 2 ay öncesine kadar ben de istemezdim bu adam karşıma çıkmadan önce böyle birşey yaşayacaksın deseler dalga geciyor derdim.

Evet biraz mantık evliliği yapmışlar yıllarca ayrıl barış şeklinde sürmüş gitmiş. Iletişim zaten son yıllarda iyice kopmuş hiç yoktu demiyor. Sevgi denilen hiç birşey yokmuş başından beri zaten. Yinede o konuda haklısınız araştırmak gerekli iyice neden ayrıldığını.
2 cocul cokmus🙄 adamin maddi durumu ne? Ne kadar nafaka veriyor, eski esiyle diyalog nasil, cocuklar kac yasinda? Bunlarin hepsi cok onemli detaylar. Bu acidan zor canim

31-40 normal bana göre. Ama mesela 20-29 olsa çokda normal gelmiyor. Birisi daha ergenlikten yeni çıkmış diğeri kazık kadar adam.

Adam tarz olarak genç biri aslında karakteri düzgün.iyi sempatik. Yani yaşında çok göstermiyor ama yinede büyük sonucda. Olursa evlenirsek ne tür sorunlarla karsilasabilirim her açıdan merak ettim. Artıları eksileri nedir sormak istedim. Hep derler ya olgun erkek daha iyi olur diye haklılık payı var mi merakından açtım bu konuyu.

Olgunluk kesinlikle yasa bakmiyor, lutfen bu konuda dikkatli olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X