Evlilikte 9 yaş büyük erkek sorun olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocukların annesi de öğretmen nafaka en fazla 1000 lira veriyordur çocuklara o da yeter diye düşünüyorum. Ama haklısınız.
Extra masrafları çıktığı zaman mecbur çocuklarına bakmak zorunda beni de düşündürüyor.
Manevi kisminda anne ve babası düşünsün bana ne ki.
Ben 2 çocuk yapcam tek çocukla kalmam.

Olmuyor ben evliyim

Benim eski eşim 13 yaş büyüktü ama ben o zaman 25 tim , ki 30 dan önce olgunlaşamıyor kimse, 30 dan sonrası bence yaş farkı çok sıkıntı olmayabilir, 20 lerde daha çok sıkıntı oluyor.

Ben 31 o 40
Ikimizde ögretmeniz
YAlnız bir sey daha var o evlenmis ayrılmış 2 çocuğu var ben hiç evlenmedim bekarim.

Yaşıtız, 6 senelik evliliğimi bitirdim ama çocuklu birini düşünmüyorum esasen, çünkü çok yıprandım eski evliliğimde aileler yüzünden, çocuk olunca da tamamen kopulmuyor, seçim sizin.

Lisede ünv de bir ton masrafı çıkacak
Nafaka ne ki önümüz kış okullar Açılıyor ekstra bir Sürü masrafı olacak bu çocukların 1000 TL iki çocuğa yeter mi ?
Yetmediği zamanlar illa olacaktır.
Aynı ailenin içine girdiğinizde manevi kısmından banane olamıyor pek.
O Yüzden siz bence kendi durumunuza göre birini bulun.

Adam evlenmiş ayrılmış hiç evlenmemiş değil ki. Keşke öyle olsaydı.

Benim kuzenim de ayrıldı eşinden adam teğmen 2 çocuğa 1000 tl veriyor kuzenim sekreter asgari ücretli tek başına bakıyor.
Ablam ayrıldı eşinden nafaka bile bağlamadı defolsun gitsin başından yeterki dedi tek çocuğunu kendi büyütüyor
Arkadaşımın babası üniversitede okurken 500 tl nafaka veriyordu ve başka para vermiyordu ve kızı sürekli arayıp ne zaman bitecek okulun diyordu nafakayi kesmek için.
Bosanirken bana mi sordu kadında istemiş ayrılmayı baksın çocuklarına biz de bir aile kuracağız. Nafaka harici çok da fazla maddi destekde bulunmasına karşı çıkarım. Para benim için önemli değil ama bunun sonu olmaz ki hep eşim olacak insanın üstüne yikarsaa olmaz ki masrafları. O zaman alır ben buyuturum çocukları kadın bize nafaka versin.

Ben kimseye mutsuzsunuz dediğimi ya da yanlış evlilik yaptınız diye bir beyanda bulunmadım. Ayrıca 30 yaş gibi (20 vs) farkları da kabul edilemez buluyorum. Eskiden Türk toplumunda genç kızlar yaşlı adamlarla evlenmesin diye,siyaset ve toplumsal hareketler olurdu. Şu an geldiğimiz nokta beni korkutuyor !! Ayrıca sizin aileniz iyi diye bir başkasının ailesi de sizin gibi olamaz değil mi? farklı bakış açıları önemli. Ayrıca dünya değişiyor zaman ve devir değişiyor, sizin aile büyükleriniz ile aynı devirde değiliz bundan kastımdı kuşak farklılığı diye. Zira her geçen gün daha farklılaşıyoruz ve kuşaklar arasında fark etmesekte değişimler gerçekleşiyor.

Ben 30 sevgilim 51 yaşında evlilik hazırlığındayız kafalar uyuştuktan sonra yaş sadece sayıdır bana göre

Utanmasanız nafaka da ne ki kadın Kendi doğurdu kendi büyütsün diyeceksiniz.
Bir de öğretmen olduğunuzu yazmışsınız. Çocuklara karsı bu kadar gaddar bir yapınız varken değil çocuklu adamla evlenmek öğretmenlik yapmanız bile hata olur.
Umarım geç olmadan görür de bu yönünüzü o adam evlenmez sizinle.

Boşanmış biri olarak şunu söyleyebilirim, genel olarak söylüyorum tabi, bir kadın hele de çocuk varsa pat diye boşanmaz, boşanamaz. Ülkemizde bekar kadın olmak kolay değil çünkü.

Bence iyi tanımaya çalışın ve düşünün.

Bakış açınız pek sağlıklı değil, baksın çocuklarına nedir yahu adamın da çocuğu onlar. Bencilce düşünmeniz ve merhametsiz olmanız bir yana nasıl bir hayatla karşılaşacağınız hakkında pek fikir sahibi gibi durmuyorsunuz. Ex hanıma şu kadar para daha fazla kuruş çalışmaz diye plan yapıyorsunuz kendinizce ama gerçek hayat öyle işlemez.

İşte bak düşünüyorsun, henüz konuşmadın, daha da önemlisi davranışlarını görmedin. Erkeklerin konuştuklarına değil , yaptıklarına önem vermeliyiz.

Alıntı yapmayın lütfen beni, sabit fikirli insanlarla tartışacak birşeyim yok.
İnsan şu hayatta ya beyaz olur ya siyah,ben fikirlerimi her yerde söylerim,aynı şekilde hem de. Bu beni sabit fikirli yapıyorsa(LOL) sabit fikirliyim. Sizin gibi algı yetimin düşük olmamasına da sevinirim ancak

Bakalım adam ne düşünüyor çocuklarla ilgili o da meçhul. Bazıları eşle birlikte çocukları da boşuyor.

Çok yorum yaptım kızmayın ama, tabi ki bulmuş sizin gibi fıstık, tabi ki özen gösterecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…