- 1 Eylül 2014
- 26.206
- 30.533
- 798
- 36
- Konu Sahibi Pancarsuyu
Evet öyle cehennem odunları da dolu malesefBakalım adam ne düşünüyor çocuklarla ilgili o da meçhul. Bazıları eşle birlikte çocukları da boşuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle cehennem odunları da dolu malesefBakalım adam ne düşünüyor çocuklarla ilgili o da meçhul. Bazıları eşle birlikte çocukları da boşuyor.
ayy ne şans benim 15 yaş fark vardı sevgilimle. bizim aileler karşı çıktı ayrıldık. umarım çok mutlu olursunuz. ben her zaman erkeğin büyük olması tarafındayımBen 30 sevgilim 51 yaşında evlilik hazırlığındayız kafalar uyuştuktan sonra yaş sadece sayıdır bana göre
offff gelmedi daha ya, 3 tekrar yaptım ezberledim artık replikleriDizinin 2.sezonunu heycanla bekliyorum şimdi sizin üye adını görünce aklıma geldi :)
beni alıntılamayın lütfen yazdığım birinin bana bunları da yazması değişik bir ironi olmuş.İnsan şu hayatta ya beyaz olur ya siyah,ben fikirlerimi her yerde söylerim,aynı şekilde hem de. Bu beni sabit fikirli yapıyorsa(LOL) sabit fikirliyim. Sizin gibi algı yetimin düşük olmamasına da sevinirim ancak![]()
Benim kuzenim de ayrıldı eşinden adam teğmen 2 çocuğa 1000 tl veriyor kuzenim sekreter asgari ücretli tek başına bakıyor.
Ablam ayrıldı eşinden nafaka bile bağlamadı defolsun gitsin başından yeterki dedi tek çocuğunu kendi büyütüyor
Arkadaşımın babası üniversitede okurken 500 tl nafaka veriyordu ve başka para vermiyordu ve kızı sürekli arayıp ne zaman bitecek okulun diyordu nafakayi kesmek için.
Bosanirken bana mi sordu kadında istemiş ayrılmayı baksın çocuklarına biz de bir aile kuracağız. Nafaka harici çok da fazla maddi destekde bulunmasına karşı çıkarım. Para benim için önemli değil ama bunun sonu olmaz ki hep eşim olacak insanın üstüne yikarsaa olmaz ki masrafları. O zaman alır ben buyuturum çocukları kadın bize nafaka versin.
Size mi sorucaktım pardon da ? Daha iki cümle kuramıyorsunuz anca yazmayın mıyık ıyık şeyler. Haddinizi bilin. Eğer yazmak istemiyorsanız da siz alıntılamayın asıl.offff gelmedi daha ya, 3 tekrar yaptım ezberledim artık replikleri
beni alıntılamayın lütfen yazdığım birinin bana bunları da yazması değişik bir ironi olmuş.
Sen burdakileri dinle. 2 cocuklu adamdan uzak dur arkadasim. Inan cok buyuk sorumluluk maddi manevi. 9 yas degil mevzu. Siz denk degilsiniz. Bosuna niye yoruyosun kendini. 1 tane olsa neyse. Bi de 2 tane. Dunya kadar masraflari cikacak. Ergen olacaklar sorunlari olacak. Ne gerek var. Git kendin gibi birini bulBenim kuzenim de ayrıldı eşinden adam teğmen 2 çocuğa 1000 tl veriyor kuzenim sekreter asgari ücretli tek başına bakıyor.
Ablam ayrıldı eşinden nafaka bile bağlamadı defolsun gitsin başından yeterki dedi tek çocuğunu kendi büyütüyor
Arkadaşımın babası üniversitede okurken 500 tl nafaka veriyordu ve başka para vermiyordu ve kızı sürekli arayıp ne zaman bitecek okulun diyordu nafakayi kesmek için.
Bosanirken bana mi sordu kadında istemiş ayrılmayı baksın çocuklarına biz de bir aile kuracağız. Nafaka harici çok da fazla maddi destekde bulunmasına karşı çıkarım. Para benim için önemli değil ama bunun sonu olmaz ki hep eşim olacak insanın üstüne yikarsaa olmaz ki masrafları. O zaman alır ben buyuturum çocukları kadın bize nafaka versin.
Aşık oldum amaSen burdakileri dinle. 2 cocuklu adamdan uzak dur arkadasim. Inan cok buyuk sorumluluk maddi manevi. 9 yas degil mevzu. Siz denk degilsiniz. Bosuna niye yoruyosun kendini. 1 tane olsa neyse. Bi de 2 tane. Dunya kadar masraflari cikacak. Ergen olacaklar sorunlari olacak. Ne gerek var. Git kendin gibi birini bul
O zaman balıklama atlama tamam mı kuzum. Sakin sakin ağırdan al olayları, böylece olaylar karşısında ki tutumunu daha iyi değerlendirecek vaktin olurAşık oldum ama![]()
Karaktere bağlı bir şey kimi erkek 18 yaşındadır kafası 30'dur kimi erkek 30 yaşındadır kafası 18 Benim eşim benden 10 yaş büyük ve çok şükür çok mutluyuz Bir de aşk evliliği yaptık görücü usulü değil Bazen ikimiz de çocuk oluyoruz eğleniyoruz bazen de çok olgun ve güzel sohbetlerimiz oluyor inan bana çevremde gördüğüm kadarıyla eşlerinden 2-3 yaş büyük olan erkekler karıları doğum yaptıktan sonra 10 yaş küçük görünüyorlar Çünkü kadınlar erken yıpranır Bir de küçük erkekler olgun olmuyor Bence hayatı doyasıya yaşamış herşeye Doymuş bir erkekle evlenilmeli sonradan gözleri dışarı kaçıyor Ee 22 yaşındaki bir erkek ne kadar hayata doymuştur ki 2 cocuk meselesi de sana kalmis o sorumlulugu tasiycaksan bisey diyemez kimseSon günlerde kafamı çok kurcalayan konu. Kendimden 9 yaş büyük birinden hoşlanıyorum. Ilk defa bu kadar büyük birini seçti gonlüm. Genelde hep küçüklerle sevgili olurdum ya da yaşıtlarımla. Tecrübelerle gördüm ki benden kucuklerle ya da ya
yaşıtlarımla çok da anlaşamıyorum. zaten çocukken bile çok olgun bir çocuktum. Yaşıma göre de olgun bir insanın haliyle.
Tecrübeli arkadaşlar bu konuda artıları nedir eksileri nedir yazar misiniz?
Yaşlarimiz ben 31 o 40.
Hakkinda hayirlisi olsun o halde ne diyimAşık oldum ama![]()
Fikirleriniz kimsenin umrunda değil algı yetinizin bunu anlama kapasitesi var mı ?İnsan şu hayatta ya beyaz olur ya siyah,ben fikirlerimi her yerde söylerim,aynı şekilde hem de. Bu beni sabit fikirli yapıyorsa(LOL) sabit fikirliyim. Sizin gibi algı yetimin düşük olmamasına da sevinirim ancak![]()
Ben banlanmamak için bu tarz insanları yoksayıyorum bana ne faydası var tartışmanın bırakın konuşsunlar benimde yorumumu beğenmemiş :) çok da umrumdaoffff gelmedi daha ya, 3 tekrar yaptım ezberledim artık replikleri
beni alıntılamayın lütfen yazdığım birinin bana bunları da yazması değişik bir ironi olmuş.
Evet şanslıyım bence de çok teşekkür ederim 3 yıldır birlikteyiz 2 yıldır da birlikte yaşıyoruz zaten ikimizde daha önce hiç evlenmedik çocuk konusunda pek emin değiliz bakalım kısmet artıkayy ne şans benim 15 yaş fark vardı sevgilimle. bizim aileler karşı çıktı ayrıldık. umarım çok mutlu olursunuz. ben her zaman erkeğin büyük olması tarafındayım
Fikirlerim kimsenin umrunda değilse niye umursayıpta yazma gereği duydunuz? Ayrıca sizin görüşünüze tersim diye ne bu şiddet ve celal? Tabii kudurabilirsiniz orası ayrıFikirleriniz kimsenin umrunda değil algı yetinizin bunu anlama kapasitesi var mı ?ayrıca sevgilim taş gibi karizmatik bir adam
Ben banlanmamak için bu tarz insanları yoksayıyorum bana ne faydası var tartışmanın bırakın konuşsunlar benimde yorumumu beğenmemiş :) çok da umrumdatakılmayın böyle şeylere dizimiz başlasın ya ben de 2 tekrar izledim 3.cü tekrara az kaldı yani :)
vallahi tüm Türkiyenin hayran olduğu bir adamla evleniyorum :) asıl siz kudurabilirsinizFikirlerim kimsenin umrunda değilse niye umursayıpta yazma gereği duydunuz? Ayrıca sizin görüşünüze tersim diye ne bu şiddet ve celal? Tabii kudurabilirsiniz orası ayrıayrıca 50 yaşında bir sugardaddy taş olsa ne olur
yazık ya üzülüyorum valla.... midem bulanıyor daha fazla da düşünmek de istemiyorum
![]()
Eminim tüm Türkiye hayranız ahahahahahahahahaha golddigerlar da böyle hep kibirli mi olur yaa dndmmdmdmdmddnvallahi tüm Türkiyenin hayran olduğu bir adamla evleniyorum :) asıl siz kudurabilirsiniz![]()
Cidden üzüldüm size burda beni tanıyan arkadaşlarım kim olduğunu biliyor ve gülüyorlar :) neyse k.k ünlü enişte görecek ve zaten davet haberini burdan bildiririm sizde gelin tabi ki :) herkesi beklerimEminim tüm Türkiye hayranız ahahahahahahahahaha golddigerlar da böyle hep kibirli mi olur yaa dndmmdmdmdmddn
Şu kızı yaşında biriyle evlenen ünlümüz (hatta bizim hayran olduğumuz djdjdndbdk) kimmiş çok merak ettim LOL. Ayrıca ben sana daha da üzüldüm hele kullanıcı ismini görünce daha iyi kavradım ne olduğunuCidden üzüldüm size burda beni tanıyan arkadaşlarım kim olduğunu biliyor ve gülüyorlar :) neyse k.k ünlü enişte görecek ve zaten davet haberini burdan bildiririm sizde gelin tabi ki :) herkesi beklerim