Evlilikte 9 yaş büyük erkek sorun olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 30 sevgilim 51 yaşında evlilik hazırlığındayız kafalar uyuştuktan sonra yaş sadece sayıdır bana göre
ayy ne şans benim 15 yaş fark vardı sevgilimle. bizim aileler karşı çıktı ayrıldık. umarım çok mutlu olursunuz. ben her zaman erkeğin büyük olması tarafındayım

Dizinin 2.sezonunu heycanla bekliyorum şimdi sizin üye adını görünce aklıma geldi :)
offff gelmedi daha ya, 3 tekrar yaptım ezberledim artık replikleri
İnsan şu hayatta ya beyaz olur ya siyah,ben fikirlerimi her yerde söylerim,aynı şekilde hem de. Bu beni sabit fikirli yapıyorsa(LOL) sabit fikirliyim. Sizin gibi algı yetimin düşük olmamasına da sevinirim ancak
beni alıntılamayın lütfen yazdığım birinin bana bunları da yazması değişik bir ironi olmuş.

Bana fazla sert gibi geldi tutumunuz.

Evli değilim, haliyle boşanmadım da ve bu konuda birebir tecrübem yok, ancak aylık 1000TL nafakanın cok fazla oldugunu düsünmüyorum ve illa ki bundan fazla para gerekir ara sira. Gerektiğinde de her baba vermeli bence, cocuklarina destek cikmali. Onlar onun canı kanı. Tabiki annesi de yapmali gerekeni ama yeri geldiğinde, anne yapmıyorsa veya yapamiyorsa baba devreye girmeli. Geri çekilip „ben payıma düseni yaptim, banane“ diyecek hali yok, sonucta onlar cocuklari. Iyi bir baba o an sadece cocuklarinin ihtiyaclarini görür, annenin yapmadiklarini degil.

Yani sonucta demek istedigim su: nafakayi vermekle bitmiyor sorumluluklar, gercekten iyi düsünmek lazim cocuklu bir adamla evlenirken. Herkese göre degil, herkesinde kendi tercihi. Yas farkindan cok daha önemli bir kriter bence.

beni alıntılamayın lütfen yazdığım birinin bana bunları da yazması değişik bir ironi olmuş.
Size mi sorucaktım pardon da ? Daha iki cümle kuramıyorsunuz anca yazmayın mıyık ıyık şeyler. Haddinizi bilin. Eğer yazmak istemiyorsanız da siz alıntılamayın asıl.

Sen burdakileri dinle. 2 cocuklu adamdan uzak dur arkadasim. Inan cok buyuk sorumluluk maddi manevi. 9 yas degil mevzu. Siz denk degilsiniz. Bosuna niye yoruyosun kendini. 1 tane olsa neyse. Bi de 2 tane. Dunya kadar masraflari cikacak. Ergen olacaklar sorunlari olacak. Ne gerek var. Git kendin gibi birini bul

Aşık oldum ama

Karaktere bağlı bir şey kimi erkek 18 yaşındadır kafası 30'dur kimi erkek 30 yaşındadır kafası 18 Benim eşim benden 10 yaş büyük ve çok şükür çok mutluyuz Bir de aşk evliliği yaptık görücü usulü değil Bazen ikimiz de çocuk oluyoruz eğleniyoruz bazen de çok olgun ve güzel sohbetlerimiz oluyor inan bana çevremde gördüğüm kadarıyla eşlerinden 2-3 yaş büyük olan erkekler karıları doğum yaptıktan sonra 10 yaş küçük görünüyorlar Çünkü kadınlar erken yıpranır Bir de küçük erkekler olgun olmuyor Bence hayatı doyasıya yaşamış herşeye Doymuş bir erkekle evlenilmeli sonradan gözleri dışarı kaçıyor Ee 22 yaşındaki bir erkek ne kadar hayata doymuştur ki 2 cocuk meselesi de sana kalmis o sorumlulugu tasiycaksan bisey diyemez kimse

2 çocuğu ve eski eşi varken siz yaşını mı dert ediyorsunuz ? Hiç evlenmemişsiniz, çocuğunuz yok. Adam evli,çocuğu da olmuş, size deli gibi aşık olsa bile ne evliliğiniz ne de olursa çocuğunuz ilk heyecan gibi olmayacak. Kendinize bunu yapmayın. İlklerini doyasıya yaşamak varken ne gerek var.Aşık oldum diyorsunuz da heyecan bittikten sonra o aşkta biter,çünkü denk değilsiniz malesef.

İnsan şu hayatta ya beyaz olur ya siyah,ben fikirlerimi her yerde söylerim,aynı şekilde hem de. Bu beni sabit fikirli yapıyorsa(LOL) sabit fikirliyim. Sizin gibi algı yetimin düşük olmamasına da sevinirim ancak
Fikirleriniz kimsenin umrunda değil algı yetinizin bunu anlama kapasitesi var mı ? ayrıca sevgilim taş gibi karizmatik bir adam
Ben banlanmamak için bu tarz insanları yoksayıyorum bana ne faydası var tartışmanın bırakın konuşsunlar benimde yorumumu beğenmemiş :) çok da umrumda takılmayın böyle şeylere dizimiz başlasın ya ben de 2 tekrar izledim 3.cü tekrara az kaldı yani :)

ayy ne şans benim 15 yaş fark vardı sevgilimle. bizim aileler karşı çıktı ayrıldık. umarım çok mutlu olursunuz. ben her zaman erkeğin büyük olması tarafındayım
Evet şanslıyım bence de çok teşekkür ederim 3 yıldır birlikteyiz 2 yıldır da birlikte yaşıyoruz zaten ikimizde daha önce hiç evlenmedik çocuk konusunda pek emin değiliz bakalım kısmet artık

Fikirlerim kimsenin umrunda değilse niye umursayıpta yazma gereği duydunuz? Ayrıca sizin görüşünüze tersim diye ne bu şiddet ve celal? Tabii kudurabilirsiniz orası ayrı ayrıca 50 yaşında bir sugardaddy taş olsa ne olur yazık ya üzülüyorum valla.... midem bulanıyor daha fazla da düşünmek de istemiyorum

vallahi tüm Türkiyenin hayran olduğu bir adamla evleniyorum :) asıl siz kudurabilirsiniz

eşimle benimde aramda 9 yaş var. Kendi yaşıtlarım benm kafama uymadığı için eşimin düşünce yapısı ve davranışları etkilemişti. Hiç 9 yaş farkı ne o ne de ben hissetmiyoruz.

Eminim tüm Türkiye hayranız ahahahahahahahahaha golddigerlar da böyle hep kibirli mi olur yaa dndmmdmdmdmddn
Cidden üzüldüm size burda beni tanıyan arkadaşlarım kim olduğunu biliyor ve gülüyorlar :) neyse k.k ünlü enişte görecek ve zaten davet haberini burdan bildiririm sizde gelin tabi ki :) herkesi beklerim

Cidden üzüldüm size burda beni tanıyan arkadaşlarım kim olduğunu biliyor ve gülüyorlar :) neyse k.k ünlü enişte görecek ve zaten davet haberini burdan bildiririm sizde gelin tabi ki :) herkesi beklerim
Şu kızı yaşında biriyle evlenen ünlümüz (hatta bizim hayran olduğumuz djdjdndbdk) kimmiş çok merak ettim LOL. Ayrıca ben sana daha da üzüldüm hele kullanıcı ismini görünce daha iyi kavradım ne olduğunu (((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…