Evlilikte 9 yaş büyük erkek sorun olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Marmara İşletme mezunu devlet bankasında uzman olarak çalışan biriyim şuan girdiğim ıp adresinden bile yöneticiler bunu görebiliyor :) asıl siz kimsiniz ? acınacak bir zavallı olduğunuz mutsuz hayatınızın acısını burdan çıkarmaya çalıştığınız çok belli dekullanıcı adından çıkarım yapacak kadar aşağılara nasıl inebildiniz acınacak durumdasınız bana göre kendinize iyi davranın :)

Off ablam ya ahahahahahaahah çok mutsuz olduğumu nerden çıkardın dndndndmjs müneccim mi el salladı size mddmndmdm neyse hayran olduğumuz şahıs (sugardaddy) ile davetiyenizi bekliyoruz tüm Türkiye olarak dndnndmdmsms

Konu sahibi şunu düşün senin iki tane çocuğun olsaydı, senle kalmasalar bile diyelim babannesinde yaşıyorlar ama 2 çocuğun var bu adam yine de sana aynı şekilde davranır miydi? Bence hiç düşünmezdi bile. Bı de maddiyat var her iki tarafında ilk evliliği olan çiftlerde bile para meselesi yüzünden kavgalar cikiyor. Sizde bir de iki çocuk olacak. Zor bence. Aşkından ölmüyorsan uzak dur derim

Ya ben dayanamayıp serinin kitaplarını okudum. 2.ve 3. Sezonlar efsane olacak, bu yüzden acaip sabırsızlanıyorum ya. Birde o kitapları nasıl senaryoya dokucekler çok merak ediyorum. Gelsin bir an önce

Öyle birşey yazmadım ben konuyu lütfen saptirmayin. Diyorum ki kadında çalışıyor sürekli eşim olacak insanın üstüne yikarsa masrafları kabul etmem tabiki o zaman ben kendi evime alırım çocukları diyorum. Neresinizden anlıyorsunuz. Para benim için önemli değil fakat kadın sırf bizi zora sokmak icin maddi anlamda zorlarsa boyun mu egmeliyim.
Saçma sapan konuşmayın öğretmenliğimi elestirmek size kalmamis bütün öğrencilerim beni çok seviyor tek birinden hakkımda kotu söz duyamazsin ben de onları çok seviyorum.
Adam benim melek gibi bir insan olduğumun farkında yoksa düşmezdi peşime sen kafani yorma.

Öyle demiyorum. Fuzuli masraf çıkarırsa kuruş çalıştırmak diyorum. Yanlış anlattım belki. Ben çocuklarının ihtiyaçlarını karsilamasina birşey demiyorum gerekirse onda olmaz ben veririm. Böyle şeyleri sorun etmem.kadinda çalışıyor babasi kadar o da sorumlu çocuklarından bunu anlatmak istiyorum ama yanlış anlasiliyorum.
Verdiğim örneklerde böyle insanlarda var demek içindi.

İşte işler planladığınız gibi gitmeyecek ama. Burada size hak vermedim ama ileride belki de haklı olduğunuz durumlar da olacak ama birşey yapamayacaksınız belki de. Böyle şeylerle huzurunuz muhakkak bozulacaktır. Sizinle yaşıtız daha yaşınız genç, denginiz birini bulursanız daha mutlu olursunuz.

Evet belli belli
Nasıl bir yorum Yaptığınızın farkında değilsiniz galiba.
Çocuklu adamla evlensem mi diye düşünüp Çocuklardan banane ya 1000 lira yeter diyorsun.
Çok bilinçlisin gercekten.
Neyse sen bu üslupla devam et bakalım çocuklarına karsı bu katı yüzünü görürse de devam edebilecek misin

Aradaki yaştan ziyade kadın erkeğin yaşı önemli.
Yani mesela eştim 22 kaybım 31 yaşında
İnanın anlaşamıyorlar.
Biri daha cıvıl cıvıl gezelim tozalım derdinde biri ev geçindireyim gelenek görenek derdinde
Ama 31 40 bence uygun

Ben 31 o 40
Ikimizde ögretmeniz
YAlnız bir sey daha var o evlenmis ayrılmış 2 çocuğu var ben hiç evlenmedim bekarim.
Bekar birini bulun, evlenmemiş yada çocuksuz ayrılmış bayanların kendileri gibi birileri ile evlenmesi ilerideki hayatında mutlu olması için önemli bence. Dertsiz başınıza dert mi alacaksınız?

Bu kafayla yaşamak zor değil mi adamdan uzak durunda başı yanmasın

Size ne yahu bende yaşca büyük erkek sevmiyorum kocam 5 yaş küçük ama sizene yani bide sabit fikirliyide kabul etmiyorsunuz evet değilsiniz

Bu öğretmendi dimi yazdıklarından ben utanıyorum sokak ağzıyla Allahım sen çocuklarımızı koru bide melek gibiymişde adam ondan peşine düşmüş
Konumu terket senin yorumlarına ihtiyacım yok. Burası sosyal medyanın sokağı sokak ağzıyla konuşacağım tabi. Ayrıca ben bir absurtluk göremiyorum yazdıklarım da. Ama sen benim nasıl bir öğretmen olduğunu ne zor sartlarda öğretmenlik yaptığını bilmeden gelip buradan ahkam kesersin ancak. Allahim cocoklorimizi korusun muş asıl senin gibilerin çocuklarından beni korusun Allah.

Bu öğretmendi dimi yazdıklarından ben utanıyorum sokak ağzıyla Allahım sen çocuklarımızı koru bide melek gibiymişde adam ondan peşine düşmüş
Ama kızmıyorum sizin gibi salaklarin agzinda bu mesleği rezil eden devlet oldu en başta. Aklı şeyine kaçmış karı orgazm oldun mu bugün şimdi aklın orada mantiklı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…