- Konu Sahibi Pancarsuyu
-
Ben Marmara İşletme mezunu devlet bankasında uzman olarak çalışan biriyim şuan girdiğim ıp adresinden bile yöneticiler bunu görebiliyor :) asıl siz kimsiniz ? acınacak bir zavallı olduğunuz mutsuz hayatınızın acısını burdan çıkarmaya çalıştığınız çok belli dekullanıcı adından çıkarım yapacak kadar aşağılara nasıl inebildiniz acınacak durumdasınız bana göre kendinize iyi davranın :)Şu kızı yaşında biriyle evlenen ünlümüz (hatta bizim hayran olduğumuz djdjdndbdk) kimmiş çok merak ettim LOL. Ayrıca ben sana daha da üzüldüm hele kullanıcı ismini görünce daha iyi kavradım ne olduğunu(((((
Off ablam ya ahahahahahaahah çok mutsuz olduğumu nerden çıkardın dndndndmjs müneccim mi el salladı size mddmndmdm neyse hayran olduğumuz şahıs (sugardaddy) ile davetiyenizi bekliyoruz tüm Türkiye olarak dndnndmdmsmsBen Marmara İşletme mezunu devlet bankasında uzman olarak çalışan biriyim şuan girdiğim ıp adresinden bile yöneticiler bunu görebiliyor :) asıl siz kimsiniz ? acınacak bir zavallı olduğunuz mutsuz hayatınızın acısını burdan çıkarmaya çalıştığınız çok belli dekullanıcı adından çıkarım yapacak kadar aşağılara nasıl inebildiniz acınacak durumdasınız bana göre kendinize iyi davranın :)
Ya ben dayanamayıp serinin kitaplarını okudum. 2.ve 3. Sezonlar efsane olacak, bu yüzden acaip sabırsızlanıyorum ya. Birde o kitapları nasıl senaryoya dokucekler çok merak ediyorum. Gelsin bir an önceFikirleriniz kimsenin umrunda değil algı yetinizin bunu anlama kapasitesi var mı ?ayrıca sevgilim taş gibi karizmatik bir adam
Ben banlanmamak için bu tarz insanları yoksayıyorum bana ne faydası var tartışmanın bırakın konuşsunlar benimde yorumumu beğenmemiş :) çok da umrumdatakılmayın böyle şeylere dizimiz başlasın ya ben de 2 tekrar izledim 3.cü tekrara az kaldı yani :)
Nolur bana söyle kulağıma söyle çok acaip merak ettimvallahi tüm Türkiyenin hayran olduğu bir adamla evleniyorum :) asıl siz kudurabilirsiniz
Öyle birşey yazmadım ben konuyu lütfen saptirmayin. Diyorum ki kadında çalışıyor sürekli eşim olacak insanın üstüne yikarsa masrafları kabul etmem tabiki o zaman ben kendi evime alırım çocukları diyorum. Neresinizden anlıyorsunuz. Para benim için önemli değil fakat kadın sırf bizi zora sokmak icin maddi anlamda zorlarsa boyun mu egmeliyim.Utanmasanız nafaka da ne ki kadın Kendi doğurdu kendi büyütsün diyeceksiniz.
Bir de öğretmen olduğunuzu yazmışsınız. Çocuklara karsı bu kadar gaddar bir yapınız varken değil çocuklu adamla evlenmek öğretmenlik yapmanız bile hata olur.
Umarım geç olmadan görür de bu yönünüzü o adam evlenmez sizinle.
Öyle demiyorum. Fuzuli masraf çıkarırsa kuruş çalıştırmak diyorum. Yanlış anlattım belki. Ben çocuklarının ihtiyaçlarını karsilamasina birşey demiyorum gerekirse onda olmaz ben veririm. Böyle şeyleri sorun etmem.kadinda çalışıyor babasi kadar o da sorumlu çocuklarından bunu anlatmak istiyorum ama yanlış anlasiliyorum.Bakış açınız pek sağlıklı değil, baksın çocuklarına nedir yahu adamın da çocuğu onlar. Bencilce düşünmeniz ve merhametsiz olmanız bir yana nasıl bir hayatla karşılaşacağınız hakkında pek fikir sahibi gibi durmuyorsunuz. Ex hanıma şu kadar para daha fazla kuruş çalışmaz diye plan yapıyorsunuz kendinizce ama gerçek hayat öyle işlemez.
İşte işler planladığınız gibi gitmeyecek ama. Burada size hak vermedim ama ileride belki de haklı olduğunuz durumlar da olacak ama birşey yapamayacaksınız belki de. Böyle şeylerle huzurunuz muhakkak bozulacaktır. Sizinle yaşıtız daha yaşınız genç, denginiz birini bulursanız daha mutlu olursunuz.Öyle demiyorum. Fuzuli masraf çıkarırsa kuruş çalıştırmak diyorum. Yanlış anlattım belki. Ben çocuklarının ihtiyaçlarını karsilamasina birşey demiyorum gerekirse onda olmaz ben veririm. Böyle şeyleri sorun etmem.kadinda çalışıyor babasi kadar o da sorumlu çocuklarından bunu anlatmak istiyorum ama yanlış anlasiliyorum.
Verdiğim örneklerde böyle insanlarda var demek içindi.
Evet belli belliÖyle birşey yazmadım ben konuyu lütfen saptirmayin. Diyorum ki kadında çalışıyor sürekli eşim olacak insanın üstüne yikarsa masrafları kabul etmem tabiki o zaman ben kendi evime alırım çocukları diyorum. Neresinizden anlıyorsunuz. Para benim için önemli değil fakat kadın sırf bizi zora sokmak icin maddi anlamda zorlarsa boyun mu egmeliyim.
Saçma sapan konuşmayın öğretmenliğimi elestirmek size kalmamis bütün öğrencilerim beni çok seviyor tek birinden hakkımda kotu söz duyamazsin ben de onları çok seviyorum.
Adam benim melek gibi bir insan olduğumun farkında yoksa düşmezdi peşime sen kafani yorma.
Bende merak ettim kimmiş?Nolur bana söyle kulağıma söyle çok acaip merak ettim
Bekar birini bulun, evlenmemiş yada çocuksuz ayrılmış bayanların kendileri gibi birileri ile evlenmesi ilerideki hayatında mutlu olması için önemli bence. Dertsiz başınıza dert mi alacaksınız?Ben 31 o 40
Ikimizde ögretmeniz
YAlnız bir sey daha var o evlenmis ayrılmış 2 çocuğu var ben hiç evlenmedim bekarim.
Bu kafayla yaşamak zor değil miBenim kuzenim de ayrıldı eşinden adam teğmen 2 çocuğa 1000 tl veriyor kuzenim sekreter asgari ücretli tek başına bakıyor.
Ablam ayrıldı eşinden nafaka bile bağlamadı defolsun gitsin başından yeterki dedi tek çocuğunu kendi büyütüyor
Arkadaşımın babası üniversitede okurken 500 tl nafaka veriyordu ve başka para vermiyordu ve kızı sürekli arayıp ne zaman bitecek okulun diyordu nafakayi kesmek için.
Bosanirken bana mi sordu kadında istemiş ayrılmayı baksın çocuklarına biz de bir aile kuracağız. Nafaka harici çok da fazla maddi destekde bulunmasına karşı çıkarım. Para benim için önemli değil ama bunun sonu olmaz ki hep eşim olacak insanın üstüne yikarsaa olmaz ki masrafları. O zaman alır ben buyuturum çocukları kadın bize nafaka versin.
Size ne yahu bende yaşca büyük erkek sevmiyorum kocam 5 yaş küçük ama sizene yani bide sabit fikirliyide kabul etmiyorsunuz evet değilsinizFikirlerim kimsenin umrunda değilse niye umursayıpta yazma gereği duydunuz? Ayrıca sizin görüşünüze tersim diye ne bu şiddet ve celal? Tabii kudurabilirsiniz orası ayrıayrıca 50 yaşında bir sugardaddy taş olsa ne olur yazık ya üzülüyorum valla.... midem bulanıyor daha fazla da düşünmek de istemiyorum
Senin kafayla yaşayan varsa benimkini çok görme tatlımBu kafayla yaşamak zor değil miadamdan uzak durunda başı yanmasın
Bu öğretmendi dimi yazdıklarından ben utanıyorum sokak ağzıyla Allahım sen çocuklarımızı koru bide melek gibiymişde adam ondan peşine düşmüşSenin kafayla yaşayan varsa benimkini çok görme tatlım
Konumu terket senin yorumlarına ihtiyacım yok. Burası sosyal medyanın sokağı sokak ağzıyla konuşacağım tabi. Ayrıca ben bir absurtluk göremiyorum yazdıklarım da. Ama sen benim nasıl bir öğretmen olduğunu ne zor sartlarda öğretmenlik yaptığını bilmeden gelip buradan ahkam kesersin ancak. Allahim cocoklorimizi korusun muş asıl senin gibilerin çocuklarından beni korusun Allah.Bu öğretmendi dimi yazdıklarından ben utanıyorum sokak ağzıyla Allahım sen çocuklarımızı koru bide melek gibiymişde adam ondan peşine düşmüş
Ama kızmıyorum sizin gibi salaklarin agzinda bu mesleği rezil eden devlet oldu en başta. Aklı şeyine kaçmış karı orgazm oldun mu bugün şimdi aklın orada mantiklıBu öğretmendi dimi yazdıklarından ben utanıyorum sokak ağzıyla Allahım sen çocuklarımızı koru bide melek gibiymişde adam ondan peşine düşmüş
Bu öğretmendi dimi yazdıklarından ben utanıyorum sokak ağzıyla Allahım sen çocuklarımızı koru bide melek gibiymişde adam ondan peşine düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?