- 16 Ekim 2019
- 46
- 8
- 3
- Konu Sahibi Pancarsuyu
-
Yok ya bende seninNasil bir yokluktaysa artik buldugunu nimet saniyor. Birak sevinsin gariban
Yok ya bende seninBibibella olduğunu anlamadım artık nasıl bir mutsuzluk içindeyseniçindeysen başka hesaplardan bile buraya gelip kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.
.. nokta koyduğum mesajın nesini begenmedin.
Bibibella senin nasıl bir yokluk içinde olduğunu bütün kk biliyor Allah aşkına orgazmını olsa buraya öyle gel yorum yaz. Zira aklın çalışmıyor aklın şeyine kaçtığı için.
Carmen_ soylermisin sen gördün beni adam yokluk içinde olduğundan mi sarsmıştır bana.
Seviyenize inmek istemedim sildim yazdığımı ama siz cildirtirsiniz insanı böyle seviyeye böyle cevap hadi topigimi terket şimdi.Ogretmenim sen cok mu zekisin? Nokta koydugun mesaja salak diye giydirmistin devletin yuzunden bunlar yazmistin bir akilli sen misin?
Neysen o ol kasma yani :) yazdigini duzenleyip nokta koyunca zekan parlamiyor rahat ol
Aynısını tekrar yazdım yukarda yine yazarım neden panik yapacakmisim. Hadi başka kapiya yallah engelliyorum sizi gibi gerizekalilarla uğraşmam.Yukarida muneyi etiketlemeyi unutmussun tatlimyazdigini gordum diye panik mi yaptin kiyamam:)
Aynısını tekrar yazdım yukarda yine yazarım neden panik yapacakmisim. Hadi başka kapiya yallah engelliyorum sizi gibi gerizekalilarla uğraşmam.
Ne diyor ya buYok ya bende seninBibibella olduğunu anlamadım artık nasıl bir mutsuzluk içindeysen başka hesaplardan bile buraya gelip kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.
.. nokta koyduğum mesajın nesini begenmedin.
Bibibella senin nasıl bir yokluk içinde olduğunu bütün kk biliyor Allah aşkına orgazmını olda buraya öyle gel yorum yaz. Zira aklın çalışmıyor aklın şeyine kaçtığı için.
Carmen_ soylermisin sen gördün beni adam yokluk içinde olduğundan mi sarmıştır bana.
Acaba asıl size ne ? Durup dururken alıntılamışsınız mesajlarımdan birini mdnddmdmdmdn ayrıca ben fikrimin arkasındayım bana 10 yaş fazla geliyor. Size ne zararı var bu fikrimin. Sizin gibiler bana sabit fikirli dese ne olur demese ne olur. He sabit fikirli olucaksam da fikrimin arkasında durduğum için sabit fikirli olurum. Ayrıca bir golddigera yazdıklarım arkasında da duruyorum. Ayrıca size de mutluluklarSize ne yahu bende yaşca büyük erkek sevmiyorum kocam 5 yaş küçük ama sizene yani bide sabit fikirliyide kabul etmiyorsunuz evet değilsiniz
Yaş kaç 15 mi mdnddmdmdmdnAcaba asıl size ne ? Durup dururken alıntılamışsınız mesajlarımdan birini mdnddmdmdmdn ayrıca ben fikrimin arkasındayım bana 10 yaş fazla geliyor. Size ne zararı var bu fikrimin. Sizin gibiler bana sabit fikirli dese ne olur demese ne olur. He sabit fikirli olucaksam da fikrimin arkasında durduğum için sabit fikirli olurum. Ayrıca bir golddigera yazdıklarım arkasında da duruyorum. Ayrıca size de mutluluklar
“Golddiger” birçok Türk’ün kullandığı bir sıfattır,internette yazarak öğrenebilirsiniz. Yaşımla ilgileneceğinize bence daha farklı alanlara yönebilirsinizYaş kaç 15 mi mdnddmdmdmdnaraya ingilizce birşeyler serpiştirince ne oluyor merak ettim malum yaşlıyım anlamıyorum ben
Senin kocanın seni tatmin edemediğini cümle alem biliyor bibicik. O yüzden aksama kadar burda oturup milletin konusu ile dalga geçiyorsun. Boş insansın gereksiz insansın.Ne diyor ya buorgazma gelince kulağıma damlatırım ben sen merak etme sen de olucam diye 2 çocuklu bi adamla evlenme çocuklara da adama da yazık olacak çocukların rızkında gözü olan bir üvey anneleri olmaz inş.
Sana öyle demem gerçekten zihinsel engeli olan insanlara hakaret olmuş. Gereksiz insan. Çakma bibibella seni.Sen bizimle ugrasma zaten 2 masum cocugun babasi ile evlenip onlarin nafakasini kestirmeyi dusun. Malum sen bir ogretmensin cocuk egitiyorsun! Konu acip herkese salak, gerizekali de sonra seviyenize inemeyecegim deben seviyeni bulamadim ondan sey ettim ortmenim
Esimle aradamda 12 yas var cok sukur cok guzel anlasiyoruz. Karakter ve uyum meselesiSon günlerde kafamı çok kurcalayan konu. Kendimden 9 yaş büyük birinden hoşlanıyorum. Ilk defa bu kadar büyük birini seçti gonlüm. Genelde hep küçüklerle sevgili olurdum ya da yaşıtlarımla. Tecrübelerle gördüm ki benden kucuklerle ya da ya
yaşıtlarımla çok da anlaşamıyorum. zaten çocukken bile çok olgun bir çocuktum. Yaşıma göre de olgun bir insanın haliyle.
Tecrübeli arkadaşlar bu konuda artıları nedir eksileri nedir yazar misiniz?
Yaşlarimiz ben 31 o 40.
Sizin tek sıkıntınız yaş değil, yaş hiç değil hatta.Saygılı şefkatli bana karşı davranışları. Zaten o çok etkiliyor insanı. Eski ilskilerimde görmediğim özeni gösteriyor. Bu özellikleri diğer eski yanlarını kapatıyor bence tek sıkıntım yaş şu benim ilerde daha da yaslanirnca sorun olur mu diye ama yaş çok sorun değilmiş anladığım kadarıyla.
Inşallah sizin ilişkinizde güzel gider. Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?