• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte 9 yaş büyük erkek sorun olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasil bir yokluktaysa artik buldugunu nimet saniyor. Birak sevinsin gariban :KK70:
Yok ya bende senin Bibibella Bibibella olduğunu anlamadım artık nasıl bir mutsuzluk içindeysen başka hesaplardan bile buraya gelip kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.
.. nokta koyduğum mesajın nesini begenmedin.

Bibibella senin nasıl bir yokluk içinde olduğunu bütün kk biliyor Allah aşkına orgazmını olda buraya öyle gel yorum yaz. Zira aklın çalışmıyor aklın şeyine kaçtığı için.

Carmen_ Carmen_ soylermisin sen gördün beni adam yokluk içinde olduğundan mi sarmıştır bana.

Yok ya bende senin Bibibella Bibibella olduğunu anlamadım artık nasıl bir mutsuzluk içindeyseniçindeysen başka hesaplardan bile buraya gelip kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.

Bibibella senin nasıl bir yokluk içinde olduğunu bütün kk biliyor Allah aşkına orgazmını olsa buraya öyle gel yorum yaz. Zira aklın çalışmıyor aklın şeyine kaçtığı için.

Carmen_ Carmen_ soylermisin sen gördün beni adam yokluk içinde olduğundan mi sarsmıştır bana.

Ogretmenim sen cok mu zekisin? Nokta koydugun mesaja salak diye giydirmistin devletin yuzunden bunlar yazmistin bir akilli sen misin?
Neysen o ol kasma yani :) yazdigini duzenleyip nokta koyunca zekan parlamiyor rahat ol ;)

Ogretmenim sen cok mu zekisin? Nokta koydugun mesaja salak diye giydirmistin devletin yuzunden bunlar yazmistin bir akilli sen misin?
Neysen o ol kasma yani :) yazdigini duzenleyip nokta koyunca zekan parlamiyor rahat ol ;)
Seviyenize inmek istemedim sildim yazdığımı ama siz cildirtirsiniz insanı böyle seviyeye böyle cevap hadi topigimi terket şimdi.

Yukarida muneyi etiketlemeyi unutmussun tatlim ;) yazdigini gordum diye panik mi yaptin kiyamam:)

Bende seninle aynı görüşteyim yaşıtlarım hep toz pembe bence ilişkin çok normal sorun değil bende birinden hoşlaşmıştım benden 9 yaş büyük olduğunu öğrenince şok oldum çünkü göstermiyordu :))

Aynısını tekrar yazdım yukarda yine yazarım neden panik yapacakmisim. Hadi başka kapiya yallah engelliyorum sizi gibi gerizekalilarla uğraşmam.

Sen bizimle ugrasma zaten 2 masum cocugun babasi ile evlenip onlarin nafakasini kestirmeyi dusun. Malum sen bir ogretmensin cocuk egitiyorsun! Konu acip herkese salak, gerizekali de sonra seviyenize inemeyecegim de :KK70: ben seviyeni bulamadim ondan sey ettim ortmenim :KK70:

Yok ya bende senin Bibibella Bibibella olduğunu anlamadım artık nasıl bir mutsuzluk içindeysen başka hesaplardan bile buraya gelip kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.

Bibibella senin nasıl bir yokluk içinde olduğunu bütün kk biliyor Allah aşkına orgazmını olda buraya öyle gel yorum yaz. Zira aklın çalışmıyor aklın şeyine kaçtığı için.

Carmen_ Carmen_ soylermisin sen gördün beni adam yokluk içinde olduğundan mi sarmıştır bana.
Ne diyor ya bu :70: orgazma gelince kulağıma damlatırım ben sen merak etme :27: sen de olucam diye 2 çocuklu bi adamla evlenme çocuklara da adama da yazık olacak çocukların rızkında gözü olan bir üvey anneleri olmaz inş.

Size ne yahu bende yaşca büyük erkek sevmiyorum kocam 5 yaş küçük ama sizene yani bide sabit fikirliyide kabul etmiyorsunuz evet değilsiniz :KK70:
Acaba asıl size ne ? Durup dururken alıntılamışsınız mesajlarımdan birini mdnddmdmdmdn ayrıca ben fikrimin arkasındayım bana 10 yaş fazla geliyor. Size ne zararı var bu fikrimin. Sizin gibiler bana sabit fikirli dese ne olur demese ne olur. He sabit fikirli olucaksam da fikrimin arkasında durduğum için sabit fikirli olurum. Ayrıca bir golddigera yazdıklarım arkasında da duruyorum. Ayrıca size de mutluluklar 🙃

Acaba asıl size ne ? Durup dururken alıntılamışsınız mesajlarımdan birini mdnddmdmdmdn ayrıca ben fikrimin arkasındayım bana 10 yaş fazla geliyor. Size ne zararı var bu fikrimin. Sizin gibiler bana sabit fikirli dese ne olur demese ne olur. He sabit fikirli olucaksam da fikrimin arkasında durduğum için sabit fikirli olurum. Ayrıca bir golddigera yazdıklarım arkasında da duruyorum. Ayrıca size de mutluluklar 🙃
Yaş kaç 15 mi mdnddmdmdmdn :olamaz: araya ingilizce birşeyler serpiştirince ne oluyor merak ettim malum yaşlıyım anlamıyorum ben :27:

Yaş kaç 15 mi mdnddmdmdmdn :olamaz: araya ingilizce birşeyler serpiştirince ne oluyor merak ettim malum yaşlıyım anlamıyorum ben :KK53:
“Golddiger” birçok Türk’ün kullandığı bir sıfattır,internette yazarak öğrenebilirsiniz. Yaşımla ilgileneceğinize bence daha farklı alanlara yönebilirsiniz 😂 ayrıca Türkçe konuşurken araya hiçbir yabancı dilde kelime sokmamaya çalışırım fakat o kişi tam bir “golddiger”dı. Ayrıca yaşlıysanız da sağlığınıza dikkat edin,oraya buraya burnunuzu sokup atlamayın 😜

Ne diyor ya bu :KK70: orgazma gelince kulağıma damlatırım ben sen merak etme :KK53: sen de olucam diye 2 çocuklu bi adamla evlenme çocuklara da adama da yazık olacak çocukların rızkında gözü olan bir üvey anneleri olmaz inş.
Senin kocanın seni tatmin edemediğini cümle alem biliyor bibicik. O yüzden aksama kadar burda oturup milletin konusu ile dalga geçiyorsun. Boş insansın gereksiz insansın.
Her yerde karşıma çıkıyorsun insanların hayatlarıyla dalga geçerek kendini tatmin eden mutlu olan bir gereksizsin.
Benim öğretmenliğimi ağzına alacak vasıta kadın değilsin sen. Konu benim öğretmenliğim değil konuyu oraya cekmedeki amacın bile beni içten içe kiskandigin icin. aksama kadar burda oturup insanların konularıyla dalga gecmek çok can sıkıcı olsa gerek.

yorumlardan cımbızla lafları çekip kendine malzeme cikarmakda üstüne yok. Benim kimsenin nafakasinda gözüm yok bebeğim.benim maaşım eşim olacak insana da yeter bana da. Orada ben anneleri gereksiz yere sürekli maddi anlamda bizi sıkıştırmaya çalışırsa tepki gösteririm dedim.
Kimsenin yuvasını yıkmadım kimsenin ne parasında ne yuvasından gözüm var. bana yuva yıkmış kadın muamelesi yapıyorsun. Adam BEKAR anladım mı?
Çocukların üvey anneye ihtiyaçları yok. onların bir anneleri var ben ablalariyim onların, çok da seviyorlar beni. Sen beni tanimiyorsun bilmiyorsun gaddar üvey anne yapi verdin hemen.
Senin gibi bekar adamla evlenip hayatımı karartacagima(sen onu anladin), Aşık olduğum adamla evlenip ömür boyu mutlu olurum adamın tek kusuru çocukları olsun😂
Inşallah günün birinde sen eşinden ayrılıp da 2 çocuklu bir adama aşık olmazsin. Inşallah bu büyük büyük lokmalarini acı acı yutmazsin.
Yazma konuma da engelledim yine yazabilmissin nasıl bir siteyse artık burası o da ayrı bir muamma.

Hadi sana güle güle bibicik😂

Sen bizimle ugrasma zaten 2 masum cocugun babasi ile evlenip onlarin nafakasini kestirmeyi dusun. Malum sen bir ogretmensin cocuk egitiyorsun! Konu acip herkese salak, gerizekali de sonra seviyenize inemeyecegim de :KK70: ben seviyeni bulamadim ondan sey ettim ortmenim :KK70:
Sana öyle demem gerçekten zihinsel engeli olan insanlara hakaret olmuş. Gereksiz insan. Çakma bibibella seni.

Son günlerde kafamı çok kurcalayan konu. Kendimden 9 yaş büyük birinden hoşlanıyorum. Ilk defa bu kadar büyük birini seçti gonlüm. Genelde hep küçüklerle sevgili olurdum ya da yaşıtlarımla. Tecrübelerle gördüm ki benden kucuklerle ya da ya
yaşıtlarımla çok da anlaşamıyorum. zaten çocukken bile çok olgun bir çocuktum. Yaşıma göre de olgun bir insanın haliyle.
Tecrübeli arkadaşlar bu konuda artıları nedir eksileri nedir yazar misiniz?
Yaşlarimiz ben 31 o 40.
Esimle aradamda 12 yas var cok sukur cok guzel anlasiyoruz. Karakter ve uyum meselesi

Sorun olabilirde olmayabilirde
Bu biraz çiftlerin uyumu ile alakalı
Nasıl anlatabilirim
Bu insan sizden 9 yıl daha yaşlı olgun
Daha tecrübeli doymuş
Liseli bir çocukla liseyi üniversiteyi bitirmiş iş-güç sahibi birinin aynı şeylerden hoşlanması mutlu etmesi yada mutsuz etmesi tecrübesi yada tecrübesizlikleri sorun olmaz mı sizce?

Saygılı şefkatli bana karşı davranışları. Zaten o çok etkiliyor insanı. Eski ilskilerimde görmediğim özeni gösteriyor. Bu özellikleri diğer eski yanlarını kapatıyor bence tek sıkıntım yaş şu benim ilerde daha da yaslanirnca sorun olur mu diye ama yaş çok sorun değilmiş anladığım kadarıyla.
Inşallah sizin ilişkinizde güzel gider. Allah tamamına erdirsin.
Sizin tek sıkıntınız yaş değil, yaş hiç değil hatta.
9 yaş çok önemli bir fark değil.
Siz şu durumu göze almıştır, bu durumu göze almıştır diyorsunuz ama karşılıklı açık açık sormak lazım mesela, sizden de bir çocuk düşünür mü? 2 çocuk yeterlidir belki onun için.
Önce ki eşiyle iletişimi nasıl, çocuklarıyla iletişimi nasıl, bunlar size nasıl yansır ?
Asıl sorular bunlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X