evlilikte bebek ve sonrasi gercekten böyle mi :(

yenigeln_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
77
35
34
Merhabalar kızlar aklima takilan hatta cocuk olmasini istemedigim koktugum bu durum gercek mi.. cocuktan sonra veya hamilelikten itibaren eşler uzaklasiyo mu birbirlerinden :KK43: kafam cok karışık cokuzgunumcok :KK43:

Evlilik saglamsa bebegi 2 tarafta istiyosa sevgi saygi varsa hayir uzaklasilmaz belki eskisinden daha az zaman ayirirsin eşine ama olsun hersey bebeginiz icin sonucta

peki hamilelikte esinizle hem duygusal hem cinsel sornlarnz oldu mu :KK43:
iki gn gecti adet olmadm okudum bazi yazilari kafamda kirk tilki var suanda :KK43:

Merhabalar kızlar aklima takilan hatta cocuk olmasini istemedigim koktugum bu durum gercek mi.. cocuktan sonra veya hamilelikten itibaren eşler uzaklasiyo mu birbirlerinden :KK43: kafam cok karışık cokuzgunumcok :KK43:
Iki taraf birbirine seviyorsa istedikleri sekilde gelismisse hersey hicbirsey olmaz.Merak etme

Uzaklaşma değil ama birbirimize vakit ayıramama oldu bizde açıkcası. sonuçta artık bir bebek var ortada, öyle ha deyince gezme tozma sinema yada evde keyif olmuyor :) gülün dikeni ama bu :) cinsellik konusunda da bebek izin verdiği sürece sorun yok :)

Evlilige bagli cnm burda.okuyorum hamileyim esim bana yaklasmio falan diolar ama bizde hic bi degisiklik olmamisti hamileliktede sonrasida .

Benimde esim tarafindan olmadi daha yakin ve ilgili, cocugumuz ikimizinde ortak noktasi olucak sonucta simdiden hazirliyo kendini. Hatta sorular bile basladi kimi daha cok seviyosun bebegimi benimi diye:)) yai daha cok o ben ondan sogurum diye korkuyo heralde:)

ayrı yatma konusuna karşıyım o konu gercekten cok uzaklastiriyo esleri ama ilgi soz kobusu olunca ve hamilelkte sonrasnda cnsellk konusu hep karistiriyo kafami :KK43:

bence yeni evliyseniz yaşınızda genç ise en az 2 yıl erteleyin çocugu . ama her iki taraf da istiyorsa eşinizle de hiç bir probleminiz yoksa çocuğu düşünün ama tavsiyem bazı özel durumları detaylıca anlatmayın bebeğinizi beslemeniz vücüdünüzün değişikliği vs erkek aksini dahi söylese de bence gizemi azaltıyor. Ama bu sizin elinizde doğum kilolarını kolay vermeniz lazım diğer konuda az önce okudum bebeği onun yanında cort cort emzirmeniz bile itici gelebiliyormuş . yani yüzeysel olarak eşinizle paylaşın ki kafasında ki gizemli ve çekici kadın ölmesin

iki yil cok iyi bi rakam fakat dr yumurtalılarındatembellikvardedi sonrasnda sknti yaşamak ve sen istemedin sözlerini duymak istemiyorum esimde istiyo çünkü . o gizemler neler arastfmam lazm yada yardım ediiiinn imdattt :KK17:

Daha az zaman ayiriyor insan esiyle birbirine.isten gelince bebeği doyur altini al yika sev oyna bunları beraber yapiyorsan ortak paylaşımın bu oluyor.ikinizde zevkle yaparsanız mutlu olursunuz.esinle anlasabiliyorsaniz bişey olmaz.cinsellik konusunda uzaklasmadik doktor bi engel koymadi.hatta bi arkadaşım dogumdan sonra daha çok kendimi kadinsı hissediyorum hiç zevk almiyormusum demisti Dogruymus yasayinca anladım.Dogumdan sonra bikaç ay annelik duygularin agir basabilir bu da hormonal doğal bişey.esinin anlayışlı olması işini kolaylastirir

X