Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evli değil nişanlıyım ama dediklerinizi evlilik hayatımda dikkate alacağım nasip olursa.Oncelikle 6 yillik evliyim edindigim en buyuk tecrube karsinizdaki insani kesinlikle degistirmeye calismayin kendinizi yipratip yordugunuzla kalirsiniz sahsi gorusum insanlar gelisebilir fakat degismezler en fazla degismis gibi yaparlar buda kisa surer
bunun disinda yuz goz olmamak adina surekli bid bid etmemek karsinizdakini bogmamak var bi erkegi en cok ustune fazla dusulmesi boguyor
tartismalarda son sozu basta soylemek sonradan tukurdugunu yalamana sebep olabilir sinirliyken ofke konyrolu onemli
eslerin her konuda birbiriyle acik acik konusmasida cok buyuk onem tasiyor
veeee saglikli bi evlilik icin kadin da erkekte ustune duseni yapmali ama gorrv olarak degil icinden gelerek....
evli mutlu cocuklu biri olarak aklima gelenler bunlar
Tecrübesi olan yok mu?
balım ya bu kriteri bulmakta zor kız evde kalır yeminleAilesi fena biriyle mümkün mertebe evlenme..Kendisi acımasız biriyle evlenme...Sevgiye önem ver...Sevdiğin sevildiğin ailesi iyi seni benimseyen ahlakı ortalama düzgün merhametli,kültürler anlayışlar dünya görüşleri çok farklı olmayan ,tembel olmayan (bana göre içki içmeyen)ortalama briiyle evlen..
Aynen bunları bile bulmak zorrr:)Seviye yerlerde.balım ya bu kriteri bulmakta zor kız evde kalır yeminle
Çok güzel özetlemişsin canım,bazen çok zor da olsa aynen dediğin gibi yapmak gerekiyorOncelikle 6 yillik evliyim edindigim en buyuk tecrube karsinizdaki insani kesinlikle degistirmeye calismayin kendinizi yipratip yordugunuzla kalirsiniz sahsi gorusum insanlar gelisebilir fakat degismezler en fazla degismis gibi yaparlar buda kisa surer
bunun disinda yuz goz olmamak adina surekli bid bid etmemek karsinizdakini bogmamak var bi erkegi en cok ustune fazla dusulmesi boguyor
tartismalarda son sozu basta soylemek sonradan tukurdugunu yalamana sebep olabilir sinirliyken ofke konyrolu onemli
eslerin her konuda birbiriyle acik acik konusmasida cok buyuk onem tasiyor
veeee saglikli bi evlilik icin kadin da erkekte ustune duseni yapmali ama gorrv olarak degil icinden gelerek....
evli mutlu cocuklu biri olarak aklima gelenler bunlar
Bayıldım canım tespitlerine,hepsine katılıyorum,aile özellikle çok önemli,onlarla soru lu olunca eşinle huzurlu olamıyorsun4,5 senelik evliyim
-evlenince degişir diyerek evlenmek büyük hata evlenince düzelmez herşey daha da kötü olur
-evliliginiz kötü gidiyor diye çocuk yapmak evliliginizi düzeltmez daha da sorunlu hale getirir
-kocanıza güvenmiyorsanız çocuk yapmayın
-eşinizin ailesi önemli iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor
ailesi eşiniz kadar önemli
-eşinize ailesini şikayet etmeyin
-ailesinin ne oldugunu kendi gözüyle görmeyince size inanmaz
-ailelerle aranıza mesafe koyun
-eşinizle olan sorunlarınıza aileleri katmayın
-sürekli eşinizi pohpohlamayın sonra bi yerleri kalkıyor iyice zıvadan çıkıp kavgayı büyütürler
-hatalı oldugunda onun özür dilemesini bekleyin yok ben dayanamıyorum falan diyerek gidip barışmayın sonra sürekli siz haklı olsanız devamlı özür dileyip ortalıgı yumuşatan olursunuz
şimdilik bunlar geldi aklıma
balım ya bu kriteri bulmakta zor kız evde kalır yeminle
Yeni evliyken en buyuk hata ne oluyor biliyormusun esine ve ozellikle ailesine karsi gereginden fazla anlayisli oluyosun seni sevmelerini taktir etmelerini isteyip kosulsuz sartsiz onayliyosun herseylerini kendinden veya dusuncelerinden taviz verip hep he hos diyosun butun bunlari huzurun icin esine sevgin icin yapiyosun sonra bir gun ayni fikirde olmayinca oyle degil soyle olsun deyince senden huysuzu olmuyor yani demem o ki saygi onemli tabikide fakat kendinden en basta taviz verme kendini en basta oldugun gibi kabul ettirki sonra hep onlara ayak uyduran sen olma