Evlilikte Eş Ailesi

Biliyo musunuz benim de gorumcem ayni sekilde. Iki yetişkin insanin arasinda halledebilecegi meseleye hep abisini karistirir. Bi keresinde kendisi bizde kalmisti ben de sabah hastaneye gidiyodum uyanmasin diye sessiz sedasiz hazirlanip ciktim. Uyanik miymis seslenmis mi napmis duymamisim. Otobuse bindim esim aradi sen x e neden haber vermeden ciktin seslenmis neden bakip cevap vermedin bilmem ne beni sorguya cekiyor. Azarlayip kapattim ama sinirden kendimi yedim. Yahu madem seslendin duymadim madem uyaniksin. Beni ara da sorsana nereye gittin diye. Abini neden ariyosun adam isyerinde napabilir de arayip sikayet ediyosun. Beni arasana madem. Hep böyle en ufak seyi benle cozmek yerine abisine şikayet eder. Ben de artik onun yontemini uyguluyorum ne kadar istemesem de. Ona boylesi yarıyor cunku.

Aynı bizim sülale. Ama oluruna bırakın. Bizdede hep anlattıklarınız olurdu. Annemle babamın tartışma sebepleriydi. Ama attık hiç sallamıyor annemde babamda çok iyi araları. Babaanne ve dede hariç
Kimseyle görüşmüyoruz. İnanki bizden mutlusu yok. Annem çok pişman eksiden ber böyle şeylere fırsat verdiği için.

sen görumcenden ben yengemden
bak napalım biliyor musun ? bu ikisini birlştirelim senle ben aynı kafadayız bunlar aynı kafada..
benm abi sessiz senn eş de aslında bunun için sana kızması da bi garip..
biz herkesin için söylenmiştik sende eşin varken bu konuyu görumcene aç bence..
en ufak şeyler bile buyuyor böyle gereksiz haller alıyor..
söylemek konusmak sormak her zaman iyidir..
bak benm arkadasım da öyle görumcesı ile bir sorun olur hiç eşine söylemez ya arar yada karsılastgnda sorar tatlıya bağlanır.. gerçi benm arkadasım kp kv söyluyor guzellıkle tabi .. en iyisini yapıyor..

en önemlisi benim acimdan mesafe ,cok siki olmamak onun disinda sik görüsülmeyincede resmiyet icinde oldukdan sonra olanlari pek umursamam güler gecerim umursamazsaniz bence artik lafda sokulmaz..
esinizede tabiki kvnizin laf sokmalari sizi kirdigini anlatabilirsiniz..

yANİ SIKINTILI bir durum var ise nezaket çerçevesinde rahatsızlığımı söylerdim.Hoşlanmadığımı belirtirdim.Yani susmam imkansız gibi birşey olurdu.eŞİM konusuna gelince ailesi ile aramızda çok ciddi bir şey olmadığı sürece söylemez ve politik davranırdım .

Bende allaha bıraktım rabbim bilir bilir yaparr

Eşinizin size karşı tutumu önemli ,başkalarının ne söylediğine bakıp huzurunuzu bozmak çok saçma.

Nişanlıyken kayınvalidemle çok problem yaşadım, evlendikten sonra ciddi mesafe koyacağımı eşime söyledim. Aramam sormam genelde. O ararsa cevaplarım kısa tutarım konuşmayı. Arada bir gitmek istemediğimde eşim bensiz gider, gidebildiğimizde de birlikte gideriz. Sorun yaşamasaydım nasıl olurdu bilmiyorum da yine mesafe koyardım heralde. Arada bir eşime aramıyor sormuyor diyormuş ben de içimden gelmiyor diyorum açık açık. Her şey gözünün önünde yaşandığı için eşim de bu konuda destekliyor beni zaten. Açık açık düşüncelerimi de söylerim hiç saklamam. Saklarsam kendimi yer bitiririm çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…