Kızlar mrb...daha öncedende bıraya yazmıştım özet geceyım...eşimle bazı sorunşarımız var tabi onun bunlardan haberı yok çünki bn hep içime atıhorum...ama son zamanlarda heersryı kafama takar oldum ...eşimin borç harcı var evliliğimizde saygı da azaldı...cinsel isteksizlikte var..var da var yani..bunlar yüzünde zaten aklımdan acaba bitirmelimiyım sorusu gecıyor...neyse aramız ıyı suan bi sıkıntı yok fakat 1 haftadr beraber olmuyoruz bugun olucaktı bişeler sonra bn uyudum uyandımyatakodasına gectım o da geldi yanıma uyumaya başladı bnmde sinirlerım bozuldu...bişiler dedım buna bn dıyınce yanasmaya basladı bnde ben söyleyıncemi oluyor dedım bu sefer bn yanasmadım ısrar ettı ama bn yanasmadım nryse gıttı salona uyudu gelsene dedım beraber ıyuyalım uyudum şimdi gelemem falan dedı ...şimdi yalnızım kafaya takmış durumda uyuyamıyorum krşke bnde onun gibi umursamasam...nasıl erkek bu anlamıyorum artık bıktım gururum çok inciniyor butun eksi yonlerıne rağmen bide böyle istenmeyınce iyice sinirlerım alt ust oldu