Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar.. size bir konuda danışmak istiyorum. özellikle evli olup da karı-koca çalışan kişilere danışmak istiyorum
evlilikte kadın erkek ortak para kazandığında nasıl birikim yapılır harcamalar nasıl olur. fikirlerinize ihtiyacım var.. teşekkürler
yeni evliyim ve çalışmaya yeni başladım eşim aynı hesaba koyalım herkes ordan ihtiyacı kadar alsın diyor sizce nasıl davranmalıyım bu konuda.
yeni evliyim ve çalışmaya yeni başladım eşim aynı hesaba koyalım herkes ordan ihtiyacı kadar alsın diyor sizce nasıl davranmalıyım bu konuda.
merhaba arkadaşlar.. size bir konuda danışmak istiyorum. özellikle evli olup da karı-koca çalışan kişilere danışmak istiyorum
evlilikte kadın erkek ortak para kazandığında nasıl birikim yapılır harcamalar nasıl olur. fikirlerinize ihtiyacım var.. teşekkürler
Eskiden daha az maaşla hem kredi kartı hem kredi öderdik,kızım da yeni doğmuştu çok masrafımız vardı. Bazen zorlandığımız olurdu fazla bir para kalmazdı bize. Şimdi bunların hiçbiri yok kredi ve kart vb. Hatta maaşlarımız da arttı ama yine birikim yapamıyoruz.Ödenecek bişey olmayınca keyfi harcanıyor. Arabanız yoksa araba alın,onun borcunu ödeyin bence