- 16 Nisan 2015
- 73
- 39
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Go kart. :))) kültür gezileri oluyor ya da açık havada bişiler yemek sohbet etmek. Yüzmeye gidebilirsiniz..bence :)kızlaaaaarrr help me hem sitede hem evlilikte yeniyim
Eşimle tek sosyal aktvitemiz sinemaya gitmek evdeysekte evde film izlemek herkes böylemi neler yapılabilir farklı seyler yapanlar varmı önerisi olan ??? Yardım lütfenn
kızlaaaaarrr help me hem sitede hem evlilikte yeniyim
Eşimle tek sosyal aktvitemiz sinemaya gitmek evdeysekte evde film izlemek herkes böylemi neler yapılabilir farklı seyler yapanlar varmı önerisi olan ??? Yardım lütfenn
valla bızımde sızınle aynı sayılır, arada sınemaya gıderız, ya d abazen dısarda yemek yerız, bazende hava guzelse pıknıge gıderız, bursadayız uludaga cıkarız teleferıkle yuruyus yaparız bısıler yer gerı donerız. erkeklerın cogu bu konusa pasıf , ya da eslerıyle degılde arkadaslarıyla bısıler yapmayı sevıyorlar, sız yonlendırın bence esınızı maddı sıkıntınız yoksa haftada bır dısarı cıkın muzıklı eglence mekanlarına gıdın, arada sınema yada sevıyorsanız tıyatroya gıdın, konserlere gıdın, haftasonunuz uygunsa gunubırlık turlara katılın, sehır turu yapın bırlıkte falan fılankızlaaaaarrr help me hem sitede hem evlilikte yeniyim