evlilikten mi korkuyor

ddderrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
297
41
Merhaba arkadaşlar...altı aylık sozluyum,bir buçuk yılda flort ettettik.nikah düğün eşya hicbiseyi halletmedi sozlum kafasında Ağustos var ama yer tutalım tarih alalım eşya alalım dediğim de üç günlük is onlar,paniğe gerek yok gibi yaklaşımları var,evlenecek arkadaşlar bu gibi konular önceden halledilmiyor mu

Merhaba arkadaşlar...altı aylık sozluyum,bir buçuk yılda flort ettettik.nikah düğün eşya hicbiseyi halletmedi sozlum kafasında Ağustos var ama yer tutalım tarih alalım eşya alalım dediğim de üç günlük is onlar,paniğe gerek yok gibi yaklaşımları var,evlenecek arkadaşlar bu gibi konular önceden halledilmiyor mu
Evett, hele ki salon için 1 yıl önceden yer ayırtılıyor nerdeyse. Aileler bi araya gelip konuşmuyor mu bu konuları. Hani ailelerin sorgusu gibi olsa? Belki kuyruğu sıkışır.

Evet arkadasim.o Bursa da ben ankaradayim, ailem burda düğün yapacak ,onlarda bursada, benim ailem salon tutacak ama ortada tarih yok ,bunu anlattım ona yer kalmıyor dedim,bana dedi ki sanki herkes evlenmeye sıraya girmis

canım seni telaşlandırmak gibi olmasın ama salon tutmakta geç kalmış olabilirsiniz nişanlın herkes evlemeye sıraya mı girdi demiş ya aynen öyle sıraya giriyo herkes canım istediği tarih olsun diye 1 yıl önceden yer tutanlar var ama siz daha tarihi belirlememişsiniz . aslında bunda sizinde çok bi suçunuz yok ailelerin konuşması lazım bunu beni istemeye geldiklerinde direk tarihi belirledik sonrada düğün mekanını tuttuk erkekler bazen pek acele etmiyo rahat oluyo bu konularda ama sen ailenle konuş bence ailen de onun ailesiyle konuşsun bian önce belirleyin derim tarihi hayırlısı olsun hakkında canım :)

rahat biri anlaşılan sözlünüz..
her şeyi hallederiz, kolay diyerek geçiştiriyor..

ama hayat sandığı kadar hallederizle geçip gitmiyor..

konuşmaktan pes etmeyin, derdinizi güzelce anlatın derim..

ağustos da düğünüm olacak, gelinlik provalarına gidiyorum, beyaz eşyalara karar vermiş durumdayız,
mobilyaların modelleri de seçildi, siparişler verildi..
düğün salonunu yaklaşık iki üç ay önce tuttuk... düşünün şubat da tutuldu düğün salonu ve ağustos 23 e anca yer bulabildik..

bizde nişanlımla farklı şehirlerde yaşıyoruz, sık sık görüşemiyoruz.. hatta bir daha ancak ağustos da görüşebileceğiz,
nikah başvurusunu yaptık, belediyeden gün aldık vs..

yani evet bazı şeyler iki günde üç günde halledilir ama sıkıştırmaya ne gerek var ?
şu an her şeyi düşünerek yapmak varken, neden bir hafta içine sıkıştıracak her şeyi ?

koltuklar mesela istediğinzi renkte baştan yapılacak olsa, nasıl yetiştirmeyi düşünüyor? muhtemelen boşver hangisi hazırda varsa onu beğen diyecek bu sefer de...

kaç yaşındasınız ya hu ? kaçıncı evlilik bu.. azıcık hevesli olsun.. hallederiz diyerek geri plana atmasın..
iki farklı ilde yapılacakmış düğün bir sürü ayrıntı var , şimdiden planlamanız lazım...

azıcık telaşlandırın, yaşam enerjisi aşılayın :)

bu durum evlilikten korktuğunu göstermez. erkekler azcık rahat olabiliyor. bakın bizim düğünümüz de bu ay olacak inşallah. düğün salonunu şubat ayında tutmuştuk. biz de ankara'dayız. gönlünüzü ferah tutun. mutluluklar dilerim.

Böyle zamanlarda erkeklerin biraz kafalari karisik oluyo cok uzerine gitme belki sana anlatmadigi seyler vardir biraz zaman ver mutlaka oda anlayacaktir bir an once tarih almaniz gerektiginizi .nişanlı ni iyice tanimaya calis . Bur arada nasil bir insan oldugunu .inşallah hersey gönlünce olur cok mutlu olursunuz

Ben 29 o ise 41 yaşında,ikimizin de ilk evliligi,

Erkeklerin rahat olduğunu herkes biliyor, ancak şöyle bir şey var bence yaşı itibari ile kendisi her şeyi en kısa yoldan ( tecrübeleri ile) halledebileceğini düşünüyor. yaşadıklarını ve hissettiklerini duymak isterim. benimde nişanlım ile aramda o kadar yaş farkı var onun ikinci evliliği olacak ama herhangi bir ertelemesi yok. kısmetse 24.05 evleneceğiz. salonu kasım ayında ancak boş bulduk bu tarih için. sadece salonla da bitmiyorki. mobilya sipariş etsen min 21 iş günü istiyor. bence al karşına bir konuş. Kendini böyle sorularla sus pus etme.

Erkeklerin rahat olduğunu herkes biliyor, ancak şöyle bir şey var bence yaşı itibari ile kendisi her şeyi en kısa yoldan ( tecrübeleri ile) halledebileceğini düşünüyor. yaşadıklarını ve hissettiklerini duymak isterim. benimde nişanlım ile aramda o kadar yaş farkı var onun ikinci evliliği olacak ama herhangi bir ertelemesi yok. kısmetse 24.05 evleneceğiz. salonu kasım ayında ancak boş bulduk bu tarih için. sadece salonla da bitmiyorki. mobilya sipariş etsen min 21 iş günü istiyor. bence al karşına bir konuş. Kendini böyle sorularla sus pus etme.
Konustum defalarca sebebini suan maddiyat yok...cozum bulucam bulabilirsem Ağustos'ta yapalım,çözüm bulamazsam en kotu ihtimalle seneye yaparız diyor

Benimde eylülde duğunum var nişanlımı evlilik korkusu sarmış durumda 2gundur aramıyor beni ben arıyorum cevap vermiyor.yarın şehırdısına yanına gıdecektım benımle konuşmuyor bile iptal ettim.yanımabıle gelmiyor :KK43: ben de sıtrese gırıyorum kendı kabuğuma cekılmıyorum.yanlış birsey yapmakdan korkuyorum.sıkboğaz etmıyorum. Dahada sıkılmasın dıye akkışına bıraktım.

Benimde eylülde duğunum var nişanlımı evlilik korkusu sarmış durumda 2gundur aramıyor beni ben arıyorum cevap vermiyor.yarın şehırdısına yanına gıdecektım benımle konuşmuyor bile iptal ettim.yanımabıle gelmiyor :KK43: ben de sıtrese gırıyorum kendı kabuğuma cekılmıyorum.yanlış birsey yapmakdan korkuyorum.sıkboğaz etmıyorum. Dahada sıkılmasın dıye akkışına bıraktım.

selam,

son durumun nedir? konuşabildin mi nedenini öğrendin mi ?:110:

X