Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gündür konuşmuyorsanız ve bu adam size ne oluyor diye sormuyorsa konuşmamanız işine gelmiştir...daha fazla beklemeyin göz yumduğunuzu düşünmesin sorun tabiki bakalım ne diyecek...[/çok düşündüm kendimi zor tutuyorum...Belkide yüzleşmekten yada günahını almaktan korkuyorum.Tabi bide onun herşeyini kontrol ettiğimide anlıcak birde bunu utancı var...Başım inanılmaz ağrıyor ne içersem geçmiyor...Toparlanamıyorum...
TEŞEKKÜR EDERİM HAKLISINIZ BİRAZDA ONUN BAŞI AĞRISIN...HİÇ BİŞEY OLMASA BİLE SORGULAMAK HAKKIM DEĞİLMİ O OLSA SORMUCAKMI...Canım ya başın böyle ağrıyıp harap olacağına sor öğren günahlık birşey yok adam erkek ismiyle kaydetmiş neden saklıyor kızla konuştuğunu birşey yoksa
...sen sakin bir şekilde sor aldatıyor musun deme tabiki de bu kız kim de mesela face şifresi varmış zaten sende unutmuş bilmiyormuş gibi yap o an o da şüphelendiğini anlamış olur tavırlarından sende anlarsın zaten ne dönüyor
eşim bi özel hastanede şoför olarak çalışıyor.Bir çok arkadaşını kız-erkek tanırım.Daha önce orda çaloşmış fakat hastaneden sonrasında ayrılmış bir bayan var.Sadece face de bir gün bu kızın mesajını gördüm 1 yıl önce falan telefonunu açarmısın konuşmam lazım gibi bir mesaj...eşim cvp falan yazmamış.Bende eşime konduramadığım için ne bileyim sorgulamadım.Bu arada eşimin face ine rahatlıkla girdiğimi eşim bilir şifreyi ben aldım zaten ona hiçte değiştirmez.Fakat bundan birkaç hafta önce telefonları değiştik onun telefonu interneti olmayan bir telefondu.Bende çalışmıyorum diye onun küçük telefonunu aldım.tabi whats up ı falan baştan o telefona kurduk...sim kartla telefonda kalan numaraları falan ayarladık ettik ben bundan birkaç gün sonra telefonunda kayıtlı bir erkek isminin whats up kişilerindeki profil fotoğrafının o bayan olduğunu farkettim yani telefonuna erkek ismi olarak kaydetmiş.Sonrasında sinirlendim ve o gün kızı eşimin face inden sildim.Bakalım silindiğini her ikisinden biri hemen farkedicekmi diye .. sildikten 2-3 gün sonra kızdan mesaj: ''hain ne siliyosun beni''....Eşim cevap vermemiş ama 15 dk sonra eklemiş tekrar.Sonra eşimin face ini,whats up ını ve görüşmelerini takibe aldım.Bu arada eşimin telefonunda REC GÖRÜŞME KAYDI programı yüklü.Kendiside biliyor ...Neyse ondan sonraki günlerde de kız yine facebookta yazmış: ''napıyon'' diye sadece... eşimde yine cvp yazmamış.Birkaç gün sonra akşam eve geldiğinde banyodayken telefonuna baktım hemen ....O erkek ismiyle kayıtlı bayan aşimi aramış bir öğle vakti 3,5 dk kadar konuşmuşlar...arama geçmişinde görünüyo ...ne konuşmışlar dinleyim diye rec görüşme kaydından dinleyim dedim sadece onunla olan konuşmayı silmiş.Başkalarıyla,benle olan görüşme kayıtları duruyo...sadece onunkini silmiş.Aklım almıyor neden erkek ismiyle kaydediyor...neden onunla telefondaki görüşmeleri siliyor..kız hain beni ne siliyosun dediğinde hemen geri ekliyor ve biz birbirimizle 10 gündür konuşmuyoruz...Bende o da kızın silindiğini anladığı andan beri ben onun suradına bakmıyorum o da ağzını açmıyor.Bilmiyorum bunları ona nasıl sorucam .Ya da şimdi hemen konuşmalımıyım...Biraz daha izlemelimiyim ,çok üzgünüm...
AMİN.Bende bundan korktuğum için konuşmuyordum ama bir karı koca bu kadar uzak gizli olamaz..Allahım benim ve benim gibilerin yardımcısı olsun....Kızım var 5,5 yaşında eylülde 1.sınıfa başlıcak ...çok kötü bir zaman napıcam böyle bir şey varsa hiç bilmiyorum.Allah yardimcin olsun. Yuvan bozulmaz inşallah
Bilmiyorum o 3,5 dk lık konuşmayı dinleyebilseydim....Ama silmiş işin enteresan tarafı 12:04 de ben onu aradım bir şey için ben kapattıktan yarım dk sonra o kız aramış 12: 05 te o konuşma silinmiş amaaaaa....Gerçekten üzüldüm okuduklarıma.
Ortada hoş olmayan bir koku var kabul ama hemen aldatma olarak nitelendirmeyin.
Bence sakinleşin, birkaç gün takip edin ve iyice olayın detayını öğrenmeye çalışın.
O kızın numarasını alıp kendi telefonunuza kaydedin bu arada.
Sonra eşinizi karşınıza alın, 'bu numara bu kızın, konuşmaları silmişsin, o sana böyle mesajlar atıyor, açıklar mısın bana neler oluyor?' diye sorun.
Yalan söylediği anda siz edindiğiniz bilgilerle devreye girin, düzeltin ki mecburen doğruyu anlatmak zorunda kalsın.
Ama dediğim gibi, önce sakin olun ve bilgi toplamaya çalışın.
ya kızım için gururumu ayaklar altına alıcam yada ona yıllardır şakasına da ciddisine de söylediğim şeyi yapıcam...Seninle ancak beni aldatırsan tek kelime etmeden boşanırım demiştim sormam bile nedenini niçinini diye söylerdim hep...Ama bu öyle bir durumki elle tutulur al bak bu da beni aldattığının kanıtı..evden işe gider,işten eve gelir...onun dışında farklı zamanlarda hiç bir yere gitmez.hep heryere birlikte gideriz,geliriz ....Bugün mesela 23 nisan da çalışmadı ama çalışıyorum diyebilirdi,rahatlıkla çıkardı ama evden dışarı çıkmadı..Anlamıyorumbence direkt geç karşısına "aldatıyor musun beni, aldattın mı" diye sor.
evet derse ne yapacaksın peki?
Bilmiyorum o 3,5 dk lık konuşmayı dinleyebilseydim....Ama silmiş işin enteresan tarafı 12:04 de ben onu aradım bir şey için ben kapattıktan yarım dk sonra o kız aramış 12: 05 te o konuşma silinmiş amaaaaa....
ya kızım için gururumu ayaklar altına alıcam yada ona yıllardır şakasına da ciddisine de söylediğim şeyi yapıcam...Seninle ancak beni aldatırsan tek kelime etmeden boşanırım demiştim sormam bile nedenini niçinini diye söylerdim hep...Ama bu öyle bir durumki elle tutulur al bak bu da beni aldattığının kanıtı..evden işe gider,işten eve gelir...onun dışında farklı zamanlarda hiç bir yere gitmez.hep heryere birlikte gideriz,geliriz ....Bugün mesela 23 nisan da çalışmadı ama çalışıyorum diyebilirdi,rahatlıkla çıkardı ama evden dışarı çıkmadı..Anlamıyorum
Bugün arkadaşımla bir konu hakkında konuştuk, bunu özellikle anlatmak istiyorum size.
Arkadaşımın yıllar önceki sevgilisi(18 yaşındaki) numarasını bulmuş, mesaj atmış.
Birkaç gün boyunca iş güç, ne yaptın ettin gibi muhabbet etmişler arkadaş olarak.
Sonra arkadaşım sosyal ortamda çocuğun fotoğraflarına bakarken evlendiğini görmüş.
Çocuğa bir ton hakaret yazmış.
Aralarında hiçbir şey olamayacağını bilmesine rağmen neden evli olduğunu gizlediğini, karısının neler düşüneceğini, hemen numarasını silmesi gerektiğini söylemiş.
Asla aralarında öyle eskiye dönük bir muhabbet yoktu ama, arkadaşım düştüğü durum için çok üzülmüş.
Eğer bu süreçte o çocuğun eşi mesajları görüyor olsaydı 'eski sevgilisi ile beni aldatıyor' derdi...
Bu sebeple size hemen 'aldatıyor' olarak nitelendirmeyin diyorum.
İyice araştırın, takipte kalın ve olayın yüzde yetmişine hakim olarak karşısına çıkın.
bence açıkla yüzleş. sonuçta aldatma yoksa bile normal olmayan durumlar var. ama gerçekten içtenlikle yüzleş. karşına oturt, en içten halinizle "neler oluyor", bunu konuşun.
seviyor musun bu adamı?
ben öyle bir şey olmadığını ama olabileceğini hissettim. yani ilişkide yolunda gitmeyen bir şeyler var, bence bunları konuşmalısınız içten bir şekilde. ilişkide yolunda gitmeyen şeyler halledilirse zaten böyle bir şeyden de endişelenmene gerek kalmaz.Seviyorum tabiki ama böyle bir şey varsa nasıl yaşarım ne yaparım psikoljim ne olur bilmiyorum