- 14 Mart 2017
- 2.775
- 6.335
- 158
Ne güzel bir duygu o eteklerin pantolonların bollaşması...aslında ben de eski eteklerime giriyorum ama kasıyor...6 kilomu versem muhteşem olucam..egeliysen durum farklı tabi otla arkadas hertüelüsüne asina ne saglıklı bir mutfakta masallah ben sizin fıtratınıza doganıza da etki ettiğini düsşünürüm hep bu durumun egeli insanlar daima mutlu yumusak huylu ılımlı insanlar oluyor oyuzden belarken hep egeli biriyle evlenmek istemiştim : D
Evet canım ya cok sukur gitti en dar eteklerim bile fırfır dönüyor belimde :) nerdeyse 8 kilo sizinle basladıgımın evvelinde 1 haftam daha var 45 gün gibi bir süre ama artık sıkılıyorum gibi canım cok tatlı pasta türü istiyor napıcam bilmşyorjm hiç
Bu arada egeliler için söylediklerin çok mutlu etti beni...evet herkese güler yüzlü olmak bizim mizacimiz ..ben İzmirde de öyle öğrendim. durakta dururken bile tanımadığımız amca teyze kimi görürsek hep selam verirdik...ama şimdi görev yaptığım yerde böyle sıcak davranıslarla karşılaşamıyorum.tanırsan selam verirsin tanımazsan vermezsin.
tuhafıma gidiyor ama yapıcak birşey yok...herkesin farklılıkları var...sonuçta sevgi ve hoşgörü herkesi mutlu eder di mi arkadaşım...

harikasın evet 5 i görücez inşallah
kimse duymasın