• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evvvet başlıyoruz

Sabah
9:00
Süt misafirliğe gidicem bişey yemedim
Öğlen saat
2:00
Kahve
2 kaşık Özbek pilavı
/ kaşık salata
: çatal yas pasta
Neyseki kızım yanımdaydı kurtardım. :)
Akşam saat 6:30
2 kaşık kısır
Kayısı cayı
1 saat yürüyüş
Bu gün böyle kapatıcam :) işallah

Cnm takımda yer yokmuş mesaj geldi . Başka takıma bak diyor :KK43:
Günaydın canım ben de Allstar grubuna yazıyordum sen gidince...ben destek olurum burda sana elimden geldiğimce...sen yine de gruplara bak yeni açılanlara...sonuçta burada grubumuz var di mi:KK50:

Günaydın canım ben de Allstar grubuna yazıyordum sen gidince...ben destek olurum burda sana elimden geldiğimce...sen yine de gruplara bak yeni açılanlara...sonuçta burada grubumuz var di mi:KK50:
Cnm grubun kaptanının adını ver bende katılayım sizin gruba

21 şubatta bitti alım bitanem...ne yapsak biz sıfırdan mı açsak grubu:KK50:

21 şubatta bitti alım bitanem...ne yapsak biz sıfırdan mı açsak grubu:KK50:
Cnm eğer sen gruptaysan cıkma . Olmadı ben bakarım Yen'i gruplara . Sen yine ne dersen öyle yaparız cnm . Senden haber bekliyorum .

Ben karatay diyetine devam ediyorum canım...sabah: 3 ceviz 1 yumurta (kayisı kivaminda)6 zeytin domates salatalik az peynir 2 kayısı
Öğlen : tarçınlı süt
1 barçak 5 i birarada çay içtim...daha spor yapamadım.sporun haricinde günde 300 ip atlıycam.her gün 50 artırıcam.1000 de kapatırım herhalde..sonsuza kadar gitmez:KK70:
Çarsambalari tartılıcam sen de o gün tartilırsın olmazsa...ben hergün yaptıklarımı yazarım sen de yaz olur mu Meleğim pesetme sakın...olmazsa 2 miz devam ettiririz burayı arkadaşlar geri gelene kadar:KK74:

Ben karatay diyetine devam ediyorum canım...sabah: 3 ceviz 1 yumurta (kayisı kivaminda)6 zeytin domates salatalik az peynir 2 kayısı
1 barçak 5 i birarada çay içtim...daha spor yapamadım.sporun haricinde günde 300 ip atlıycam.her gün 50 artırıcam.1000 de kapatırım herhalde..sonsuza kadar gitmez:KK70:
Çarsambalari tartılıcam sen de o gün tartilırsın olmazsa...ben hergün yaptıklarımı yazarım sen de yaz olur mu Meleğim pesetme sakın...olmazsa 2 miz devam ettiririz burayı arkadaşlar geri gelene kadar:KK74:
Tmm cnm . Bildirimleri yaparım cnm . Cook teşekkürler iyiki varsın cnm :KK50:

Cnm yaptığın spor hoşuma gitti bende yapılan inşallah

Mrb
Sabah saat 10:00
Süt 1 bardak
Öğlen 12:30
Şekersiz çay
1 saat yürüyüş
Akşam
4:00 2 tane kadın budu köfte
Bir parça pestil ve 2 tane ceviz
Saat 5:00 yoğurt
Akşam spor
Su ve Kays'ı cayı
Bu günü böyle kapatacağım inşallah :)

sabah: 9.00
3 ceviz 1 yumurta (kayisı kivaminda)6 zeytin domates salatalik az peynir 2 kayısı
Öğlen : 13.00
tarçınlı süt
Akşam:18.00
3 yemek kaşığı bakla
2 yemek kaşığı bamya
3 tavuk köfte ızgara(hazır değil ben tavuk göğsünden hazırladım)
2 kaşık pancar sote(bol yoğurtlu)
1.5 lt suyum bitti.yatana kadar 2 litreye tamamlarım
1 fincan 5 i birarada ictim.yatmadan önce yeşil çay içerim.
300 ip atlama tamamdir:spor:

Mrb
Sabah saat 10:00
Süt 1 bardak
Öğlen 12:30
Şekersiz çay
1 saat yürüyüş
Akşam
4:00 2 tane kadın budu köfte
Bir parça pestil ve 2 tane ceviz
Saat 5:00 yoğurt
Akşam spor