ewlilkteki skintilar

aysgl24c

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
1
0
41
Merhaba arkadaslar,
Ben 1.5 senelik ewliyim we surekli esimle tartisir haldeyiz bi bakiyrm hic oomadik seyden kavga ediyrz bi hafta ii bir hafta kotu ruhum daraliyr kalbim skisiyr artikbazen ole bisey oluyrki gecenin köründe bosanma karari aliyrz sonra bi bakmisin yne askimdan ölüyor .nasil dawranicam bilemiyrm artik

Merhaba arkadaslar,
Ben 1.5 senelik ewliyim we surekli esimle tartisir haldeyiz bi bakiyrm hic oomadik seyden kavga ediyrz bi hafta ii bir hafta kotu ruhum daraliyr kalbim skisiyr artikbazen ole bisey oluyrki gecenin köründe bosanma karari aliyrz sonra bi bakmisin yne askimdan ölüyor .nasil dawranicam bilemiyrm artik

bak canm bu cok normal bizde oyleydik ilk yillar esimle ama gecio be guzelim alisiyorsun daha iyi taniorsun bebisler buyuyozaman gectikce

6 aylık evliyim Allah'a şükür de çok mutluyuz iyi anlaşıyoruz eşimlede ailesiylede . Rabbim kimseyi utandırmasın. Böyle okudukça hem üzülüyorum hem de çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Acaba zaman geçtikçe tahammül sınırımız mı düşüyo birbirimize karşı ? Ya da hayat telaşı mı uzaklaştırıyo birbirimizden ?

boşanma kelimesini çok dillendirmeyin ki ilşkiniz yoluna girsin boşanmak bu kadar basit olmamalı bence tartışma her evlilikte var .Oyle bi hale gelmişiz ki kimsse birbirini idare edemiyor .evliliklerde fedakar olalım yoksa bende eşime küsüyorum kızıyorum .benımle ılgılenmıyor dıye ama bazen durup düşünüyorum ya ona bi şey olurs diye bu hemen öfkemi yok ediyor.

Bende daha dun kizdim eşime benle ilgilenmiyosun isin bitince hemen uyuyosun diye ama oda anlattı yorgun olduğunu falan hak verdim ona da ama insan işte karşı taraftan birşeyler bekliyor hep ilgi sürpriz vs sonuçta yeni ewliyiz bir buçuk senelik

Bence de o Yüzden oluyor böyle ilk zamanlarda tartışmalar eşimizin neyi neden yaptığını tam çözemiyoruz ve sürekli ilgi bekliyoruz onlar da muhtemelen öyle bide Çalışınca iş stresi filan oluyo Tartışmalar önemli olan eşinizi ne Kadar sevdiğinizi unutmayıp barışıp Konuşmak :KK50:

Bence de o Yüzden oluyor böyle ilk zamanlarda tartışmalar eşimizin neyi neden yaptığını tam çözemiyoruz ve sürekli ilgi bekliyoruz onlar da muhtemelen öyle bide Çalışınca iş stresi filan oluyo Tartışmalar önemli olan eşinizi ne Kadar sevdiğinizi unutmayıp barışıp Konuşmak :KK50:

Aynn sonuna kadar haklisin

ben eşime bişi olursa naparım diye düşünmüyorum. Çünkü evliliğime pek bisi katmiyor. sorumluluk almak yok. çocuk gibi tavırlar sürekli bi negatiflik. laf etsen biseyine senden acısını on kat çıkarır. iyiyiz diyenlere imreniyorum. Allah mutlulugunuzu hiç bozmasin kat kat arttirsin

İsin icinde siddet yoksa normal boyle seyler canim alisma suresi diye bisey var bu eslerin arasindaki uyuna yaklasimavgore degisiyo bence. Birbirinizibseviyosaniz duzelir insalah ama yok donulmez bi yola giriyosa iliski cocugunda yoksa ayril
Merhaba arkadaslar,

Bende daha dun kizdim eşime benle ilgilenmiyosun isin bitince hemen uyuyosun diye ama oda anlattı yorgun olduğunu falan hak verdim ona da ama insan işte karşı taraftan birşeyler bekliyor hep ilgi sürpriz vs sonuçta yeni ewliyiz bir buçuk senelik
Ay ayni sorun bizdede var esim askeriyede memur surekli nobeti iviri ziviri yemk yiyo uyur uyanik oglumla ilgileniyo yatiyo kardes gbiyiz masalah ayni evde hersey guzel giderken

ben eşime bişi olursa naparım diye düşünmüyorum. Çünkü evliliğime pek bisi katmiyor. sorumluluk almak yok. çocuk gibi tavırlar sürekli bi negatiflik. laf etsen biseyine senden acısını on kat çıkarır. iyiyiz diyenlere imreniyorum. Allah mutlulugunuzu hiç bozmasin kat kat arttirsin
EŞİN KAÇ YAŞINDA MERAK ETTIM .UMARIM MUTLU OLURSUNUZ RABBIM YARDIM ETSIN HERKESE EVLILIK COK SORUMLULUK ISTEYEN BI DURUM

EŞİN KAÇ YAŞINDA MERAK ETTIM .UMARIM MUTLU OLURSUNUZ RABBIM YARDIM ETSIN HERKESE EVLILIK COK SORUMLULUK ISTEYEN BI DURUM

28 yaşında ama 35-40 ta olsa değişeceğini sanmıyorum :KK43: evlilik ne zor şeymiş. hiç umudum yok. evlendiğim günden bu yana hep ite kaka gidiyor. nereye kadar gider bilmiyorum.

Bnmkide pek ilglnmz bnle uynnca kzmla ilglnr doğum günü ewlilik yildnmu hram der hediye almz ilk anneler günümdu kutlmdi bile dinimizde yeri yok der ama BN onlar gibi parti vs yapsın istemiyorum ki zaten arada sürpriz yapsa ne kadar mutlu olurum halbuki :KK43:

işine geldiği gibi yorumluyor. dinimizce eşine hediyeler olmak haram değildir. o gun almasa bile yavrumun annesisin degerlisin deyip almasi gerekir. bisi kaybetmez gunaha girmez. islerine nasil geliosa öyle yorumlarlar

işine geldiği gibi yorumluyor. dinimizce eşine hediyeler olmak haram değildir. o gun almasa bile yavrumun annesisin degerlisin deyip almasi gerekir. bisi kaybetmez gunaha girmez. islerine nasil geliosa öyle yorumlarlar

Gerçektende haaa doğru diyorsun ben ona arada sürpriz yaparım maddi olmasa bile manevi suprizleri ihmal etmem asla ama ondan görmedim hic ilk ewlendigimiz sene kutladı bikere sadece

X