- 3 Ekim 2025
- 87
- 19
- 3
- Konu Sahibi papatyalardiyar
-
Fake hesapları da engelleyin. Benim bildiğim bir inst hesabı engelleyince farklı hesap oluştursa bile size mesaj atamaz. Buluşup başınıza bela almayın. Haberde görüyoruz eski nişanlısını, eski eşini son kez konuşma ya da barışma ayağına çağırıp öldüren canileri. Yazmaya devam ederse polise şikayet edeceğinizi bildirin.Merhaba arkadaşlar ben nişan atmıştım ya nişan attığım kişiyi her yerden engelledim doğal olarak ama bana sahte hesaplar açıp yazıyor yok hakkımı helal etmiyorum yok buluşalım nolur kahve içelim arayım vs diyor bana aşk acısı sözleri atıyor ben biliyorum ki o yazıyor sizce niye böyle yapıyor buluşup ne yapacak benimle buluşmam vs dediğimde de ağzına geleni sayıyor hakkım haram olsun sen şöylesin böylesin diyor bende engelliyorum yazdığı hesapları beni suçlu biliyor sanırım veya yediremedi mi neden yani aklım almıyor durduk yere canımı sıkıyor
Ya yok niye barışayım sadece anlam veremiyorum 3 kere yazdı suçlayıcı konuşmalar yapıyorErkekler yüzünü bile görmedikleri hatta cinsiyetinden emin olmadıkları insanlara bile yazabilen varlıklar ex olarak size yazmasına sasirmadiniz umarım? Cevap yazmayın ve engelleyin. Sizden reaksiyon alamazsa sonunda durulur. Sakın buluşmak veya barışmak gibi hataya düşmeyin sizden o enerjiyi alıyorum.
O yazınca canım sıkılıyor bakamıyorum önüme ya ben hata yapmışım gibi laflar ediyorYazarsa yazsın.Siz nişan atmadınız mı?Daha niye bu adamla ilgili konu açıyorsunuz.Bu tarz şeyler oyuncak değil.Madem bitirdiniz,önünüze bakın
Neyine anlam veremiyorsun mesela?Ya yok niye barışayım sadece anlam veremiyorum 3 kere yazdı suçlayıcı konuşmalar yapıyor
E tabiki yapacak terkedilmenin acısı var. Geri dönersen manipüle edilip terkedileceksinYa yok niye barışayım sadece anlam veremiyorum 3 kere yazdı suçlayıcı konuşmalar yapıyor
Tabiki zarar verecek belki öldürecek , kesinlikle gitme. Sahte hesapları hemen engelle gerekirse sosyal medya hesaplarını dondur.Merhaba arkadaşlar ben nişan atmıştım ya nişan attığım kişiyi her yerden engelledim doğal olarak ama bana sahte hesaplar açıp yazıyor yok hakkımı helal etmiyorum yok buluşalım nolur kahve içelim arayım vs diyor bana aşk acısı sözleri atıyor ben biliyorum ki o yazıyor sizce niye böyle yapıyor buluşup ne yapacak benimle buluşmam vs dediğimde de ağzına geleni sayıyor hakkım haram olsun sen şöylesin böylesin diyor bende engelliyorum yazdığı hesapları beni suçlu biliyor sanırım veya yediremedi mi neden yani aklım almıyor durduk yere canımı sıkıyor
Biten bitti nişan atıldı yollar ayrıldı neden rahatsız ediyor neden morelimi bozuyor beni suçlu psikolojisine sokmaya çalışıyor hakkım haram olsun yazıklar olsun sana diyor ben haklıyım onun bi tane daha bişeyini alttan alamazdım eğer seviyor pişman oldu desen niye zamanında uğraşmadı adam gibi konuşup halledemedi sahte hesap açmak neNeyine anlam veremiyorsun mesela?
Anlıyorum hala seviyor olabilirsiniz,zaafınız olabilir,acı çekiyor da olabilirsiniz.Ama siz daha nişanlıyken ayrılmışsınız.Ola ki bir şans verseniz evlilik olsa o zaman ayrılmak öyle basit olamayacak.Siz gerçekten size sadık,size değer veren,sizi gerçekten seven biriyle evlenmeyi haketmiyor musunuz?Neyi hakettiğinize kendiniz karar vereceksiniz.O yazınca canım sıkılıyor bakamıyorum önüme ya ben hata yapmışım gibi laflar ediyor
Benim eski erkek arkadaşım üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen halen beddualar ediyorduBiten bitti nişan atıldı yollar ayrıldı neden rahatsız ediyor neden morelimi bozuyor beni suçlu psikolojisine sokmaya çalışıyor hakkım haram olsun yazıklar olsun sana diyor ben haklıyım onun bi tane daha bişeyini alttan alamazdım eğer seviyor pişman oldu desen niye zamanında uğraşmadı adam gibi konuşup halledemedi sahte hesap açmak ne
Egosu incindi çünkü erkeklerin ne kadar hassas egoları olduğunu bilmiyor musunuz ? Sevdiğinden pişman olduğundan yazmıyor kendi kırılmış gururunu tamir etmeye çalışıyor terk edilmeyi sindiremediği için yazıyorBiten bitti nişan atıldı yollar ayrıldı neden rahatsız ediyor neden morelimi bozuyor beni suçlu psikolojisine sokmaya çalışıyor hakkım haram olsun yazıklar olsun sana diyor ben haklıyım onun bi tane daha bişeyini alttan alamazdım eğer seviyor pişman oldu desen niye zamanında uğraşmadı adam gibi konuşup halledemedi sahte hesap açmak ne
Şuan öyle yaptım numaramı da değiştirdim ama hala beni suçlamasına sen neyi kaybettiğini bilmiyorsun yazıklar olsun hakkım haram olsun ne istediysen aldık diyor suçum yok beni ortada bıraktın diyor kendimi suçlamak istemiyorum hata yapmadım ben yaTabiki zarar verecek belki öldürecek , kesinlikle gitme. Sahte hesapları hemen engelle gerekirse sosyal medya hesaplarını dondur.
Onun yazdığı şeyler bana kendimi kötü hissettiriyor sanki ben durduk yere attım o sen suçlusun benimle oynadın falan diyor hakka girmek istemiyorum kimsenin bana yalan söyledi kötü davrandı bende attım haksız mıyım yaEgon okşanıyor. Kaşınıyorsun. Vazgeç.
Takıntı yapmış son kez buluşursan gerçekten son kez olabilir ama ilişkiniz için değil hayatın için.
Ya seni aldatmış nasıl haksız mıyım diye sorabiliyorsun? Karaktersiz bir adamın dedikleri niye senin için bu kadar önemli? Bu adamın lafına güven olmayacağı için ayrılmadın mı sen? Niye şimdi sana dedikleri kıymetli oluyor? İsterse sabahtan akşama beddua etsin itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı kendine gelOnun yazdığı şeyler bana kendimi kötü hissettiriyor sanki ben durduk yere attım o sen suçlusun benimle oynadın falan diyor hakka girmek istemiyorum kimsenin bana yalan söyledi kötü davrandı bende attım haksız mıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?