Ex nişanlım yazıyor

Kendinizi bilmiyor musunuz? Onun söylemlerine kanacak kadar kötü hissedebiliyorsunuz . Herkes böyle bir olayda karşısındakini suçlar. Önemli olan sizsiniz ve doğal olarak sizin düşünceleriniz. Kötü davrandı yeterli bir veri oysaki bana kötü davranan insana neden ömrümü vereyim. Günahımı vermem diyebilirsiniz.

ama ben niye kendimi suçlu hissediyorum ya beni çok etkiliyor yazması ben hata yapmadım durduk yere atmadım ki sonuçta

Daha küçüksün sanırım. Yaşın kaçtı?

Ha birde aldatılmışsınız kesin sizin yüzünüzdendir. Siz itmişsinizdir , ilgisiz bırakmışsınızdır bla bla. Geçin ablacım bu ayakları adam karaktersizse hep öyle kalır.

Haklısınız ilişki içinde bir işti olmayacağını anlamıştım

Ay ne hatası ne hakkı. Anlasamamis ayrilmissiniz neticede. Hayır yani sizi suçladı diye suçumuz olacak değil. Tehdit beddua ne ararsan var. Hakkımı helal etmiyorum ne kadar klişe yahu. Halam olsunlar falan. Elle tutulur birşey bulamamış dini duygularınız ile mi oymamaya çalışıyor amaç ne anlamadım. Okumadan silin mesaj falan denk gelirse . Doğru bir karar verdiğimiz gösteriyor bu mesajlar zaten. Toksik yapışkan hayatındaki hatalarını başkasına yükleyen uy.u.z bir tip

Adam yalancınınteki daha niye hala muhatap oluyorsun? Mesaj İsteklerini kapat bir daha bir şey yazamaz.

Aynen öyle kendini hala haklı görüyor beni suçlu hissettirmek için her şeyi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…