• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ex nişanlım yazıyor

Onun yazdığı şeyler bana kendimi kötü hissettiriyor sanki ben durduk yere attım o sen suçlusun benimle oynadın falan diyor hakka girmek istemiyorum kimsenin bana yalan söyledi kötü davrandı bende attım haksız mıyım ya

Kendinizi bilmiyor musunuz? Onun söylemlerine kanacak kadar kötü hissedebiliyorsunuz . Herkes böyle bir olayda karşısındakini suçlar. Önemli olan sizsiniz ve doğal olarak sizin düşünceleriniz. Kötü davrandı yeterli bir veri oysaki bana kötü davranan insana neden ömrümü vereyim. Günahımı vermem diyebilirsiniz.

Egosu incindi çünkü erkeklerin ne kadar hassas egoları olduğunu bilmiyor musunuz ? Sevdiğinden pişman olduğundan yazmıyor kendi kırılmış gururunu tamir etmeye çalışıyor terk edilmeyi sindiremediği için yazıyor
ama ben niye kendimi suçlu hissediyorum ya beni çok etkiliyor yazması ben hata yapmadım durduk yere atmadım ki sonuçta

Biten bitti nişan atıldı yollar ayrıldı neden rahatsız ediyor neden morelimi bozuyor beni suçlu psikolojisine sokmaya çalışıyor hakkım haram olsun yazıklar olsun sana diyor ben haklıyım onun bi tane daha bişeyini alttan alamazdım eğer seviyor pişman oldu desen niye zamanında uğraşmadı adam gibi konuşup halledemedi sahte hesap açmak ne
Daha küçüksün sanırım. Yaşın kaçtı?

Ha birde aldatılmışsınız kesin sizin yüzünüzdendir. Siz itmişsinizdir , ilgisiz bırakmışsınızdır bla bla. Geçin ablacım bu ayakları adam karaktersizse hep öyle kalır.

Anlıyorum hala seviyor olabilirsiniz,zaafınız olabilir,acı çekiyor da olabilirsiniz.Ama siz daha nişanlıyken ayrılmışsınız.Ola ki bir şans verseniz evlilik olsa o zaman ayrılmak öyle basit olamayacak.Siz gerçekten size sadık,size değer veren,sizi gerçekten seven biriyle evlenmeyi haketmiyor musunuz?Neyi hakettiğinize kendiniz karar vereceksiniz.
Haklısınız ilişki içinde bir işti olmayacağını anlamıştım

Şuan öyle yaptım numaramı da değiştirdim ama hala beni suçlamasına sen neyi kaybettiğini bilmiyorsun yazıklar olsun hakkım haram olsun ne istediysen aldık diyor suçum yok beni ortada bıraktın diyor kendimi suçlamak istemiyorum hata yapmadım ben ya
Ay ne hatası ne hakkı. Anlasamamis ayrilmissiniz neticede. Hayır yani sizi suçladı diye suçumuz olacak değil. Tehdit beddua ne ararsan var. Hakkımı helal etmiyorum ne kadar klişe yahu. Halam olsunlar falan. Elle tutulur birşey bulamamış dini duygularınız ile mi oymamaya çalışıyor amaç ne anlamadım. Okumadan silin mesaj falan denk gelirse . Doğru bir karar verdiğimiz gösteriyor bu mesajlar zaten. Toksik yapışkan hayatındaki hatalarını başkasına yükleyen uy.u.z bir tip

Merhaba arkadaşlar ben nişan atmıştım ya nişan attığım kişiyi her yerden engelledim doğal olarak ama bana sahte hesaplar açıp yazıyor yok hakkımı helal etmiyorum yok buluşalım nolur kahve içelim arayım vs diyor bana aşk acısı sözleri atıyor ben biliyorum ki o yazıyor sizce niye böyle yapıyor buluşup ne yapacak benimle buluşmam vs dediğimde de ağzına geleni sayıyor hakkım haram olsun sen şöylesin böylesin diyor bende engelliyorum yazdığı hesapları beni suçlu biliyor sanırım veya yediremedi mi neden yani aklım almıyor durduk yere canımı sıkıyor
Adam yalancınınteki daha niye hala muhatap oluyorsun? Mesaj İsteklerini kapat bir daha bir şey yazamaz.

Ay ne hatası ne hakkı. Anlasamamis ayrilmissiniz neticede. Hayır yani sizi suçladı diye suçumuz olacak değil. Tehdit beddua ne ararsan var. Hakkımı helal etmiyorum ne kadar klişe yahu. Halam olsunlar falan. Elle tutulur birşey bulamamış dini duygularınız ile mi oymamaya çalışıyor amaç ne anlamadım. Okumadan silin mesaj falan denk gelirse . Doğru bir karar verdiğimiz gösteriyor bu mesajlar zaten. Toksik yapışkan hayatındaki hatalarını başkasına yükleyen uy.u.z bir tip
Aynen öyle kendini hala haklı görüyor beni suçlu hissettirmek için her şeyi yapıyor

Back
X