Kendini bu adam yuzunden kisitlama inadina onlerine cik ayrica kendi ayrilip neden sanki sen ayrilmissin gibi davraniyor anlamadim sen niye konusmuyorsun onu da anlamadim bi konus bakalim ne diyecekMerhaba Arkadaşlar,
İş yerimin karşısında aile sağlığı merkezi var. Mart nisan aylarında orada çalışan bir doktorla 1-1.5ay kadar bir birlikteliğimiz oldu. Sonra benden ayrılmak istediğini söyledi, ben de okey dedim. Daha beni terk etmesinin üzerinden 2 hafta geçti geçmedi aramaya mesajlar atmaya başladı. Ben muhatap olmadım ve hiçbir sekilde görüşmek istemediğim için de her yerden engelledim. Araya yaz tatili girdi vs. Tatil dönüşünde aile hekimimi değiştirdim. Bu kişi, kaydimi ondan aldığımı görünce yeni doktoruma gitmiş benimle olan ilişkisini anlatmış sanırım ve diğerlerine de.
Arkadaşlarla molalarda isyerimizin önüne muhabbete çıkıyoruz, doktorlar beni gözleriyle taciz ediyorlar. Bugün bi arkadaşım da fark etmiş durumu, bana iletti. Ben görmezden geliyorum tabi.
Böyle saçma bir durumla karşılaşıp da çözüm önerileri olanları bekliyorum.
Takmayacak gibi değil ki adamlar içime düşüyor resmen.Asıl çözüm sizde değil mi?? Neyinizi anlatmış olabilirki.. bnce takılmayın.. takmayin
Muhattap olmak istemiyorum, kene gibi yapışkandir kendisiKendini bu adam yuzunden kisitlama inadina onlerine cik ayrica kendi ayrilip neden sanki sen ayrilmissin gibi davraniyor anlamadim sen niye konusmuyorsun onu da anlamadim bi konus bakalim ne diyecek
Yakinlasmaniz olmuşta onu anlatmış gibi bi çıkarımda bulunuyorum anlatımlarınızdan.. eğer öyle ise haddini bildirin derim..Takmayacak gibi değil ki adamlar içime düşüyor resmen.
Aynen öyleymiş ben de sonradan fark ettim. Meslekten önce karakterBildiğin ezik! Ben uğraşmazdım, direkt abimlere haber verirdim :)
Siz ne istediginizi biliyorsunuz zatenMuhattap olmak istemiyorum, kene gibi yapışkandir kendisi
Nasil ne şekilde anlatmiski sizi adamlar o şekil bakıyor. Yakınlık oldumu aranizdaTakmayacak gibi değil ki adamlar içime düşüyor resmen.
Onun istediği de bir şekilde benimle iletişim kurmak. Aylarca aradı mesaj attı da engelli olduğu geç dank etti adama. Spam sayfasından gordum çağrı ve mesajlarınıYakinlasmaniz olmuşta onu anlatmış gibi bi çıkarımda bulunuyorum anlatımlarınızdan.. eğer öyle ise haddini bildirin derim..
Yoo hatırlamıyorum hiç sır verdiğimi flnSiz ne istediginizi biliyorsunuz zaten
Ona sir vermis miydiniz
Ne dedi acaba ex ?Takmayacak gibi değil ki adamlar içime düşüyor resmen.
Kısmen. O da bire bin katarak anlatmıştır tabi.Nasil ne şekilde anlatmiski sizi adamlar o şekil bakıyor. Yakınlık oldumu aranizda
Dışardan görsen adam sanırsın. Tanıyınca gördüm karakteriNe dedi acaba ex ?
Cidden tuhafmış koskoca doktor olacak bir de
Karaktersiz işte.Kısmen. O da bire bin katarak anlatmıştır tabi.
Niye kendimi kisitlayayim kiMolalarda is yerinin onune muhabbete cikma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?