Saç Rengi ve Saç Boyama Extra Blond Doğal Saç Açıcı Sprey

dilaraalkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
2
0
27
Kızlar benim saçlarım siyah ama uçları hafif açık tonlarda. Extra blond doğal saç açıcı sprey aldım dün, bugün kullanıcam uçlarına ombre gibi olsun istiyorum ama saçımı hangi renkte açar bi bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim :KK16:

bu spreyler koyu saçlarda çok iyi sonuç vermiyor bildiğim kadarıyla kızıl yansımalı kahverengi tonlarında açar mat renkler istiyorsanız olmaz ama dore tonları istiyorsanız olur.internetten bulduğum sizin saç tonunuza yakın bir bayanın 2 kullanım ve 6 aylık kullanımı sonrası fotolarını ekliyorum
IMG_1253.JPG
IMG_2675.JPG

bu spreyler koyu saçlarda çok iyi sonuç vermiyor bildiğim kadarıyla kızıl yansımalı kahverengi tonlarında açar mat renkler istiyorsanız olmaz ama dore tonları istiyorsanız olur.internetten bulduğum sizin saç tonunuza yakın bir bayanın 2 kullanım ve 6 aylık kullanımı sonrası fotolarını ekliyorumEki Görüntüle 1576132 Eki Görüntüle 1576133

evet bunu görmüştüm bende internette kızıla dönmüş renk, küçük bir tutamına uygulayıp hangi renk olduğuna bakmak en doğrusu galiba beğenirsem uygularım teşekkürler yine de :)

evet bunu görmüştüm bende internette kızıla dönmüş renk, küçük bir tutamına uygulayıp hangi renk olduğuna bakmak en doğrusu galiba beğenirsem uygularım teşekkürler yine de :)
sonucun çok da farklı olacağını düşünmüyorum,tabi en iyisi uygulayarak görmek.Rica ederim :KK66:

X