canım üzülme,bende 1.aşılamamda 19.gün adet oldum ve 2.gün 2.aşılama ilaçlarıma başladım bunda yumurtalar çok hızlı büyüdü 1 hafta sonra aşılama yapıldı şimdi sonuç bekliyorum ama hiç heyecanlı falan değilimhatta olmazsa olmasın diyeceğim neredeyse:26: ama olmazsa kızacağım ve 3.aşılama için epey uzun bir süre ara vereceğim.Eğer kendini psikolojik olarak yorgun hissetmiyorsan 2.için doktorununda tavsiyesine göre başla ama hiç kafana takma ben 3 yıldır takıyorum kafama ama şidi gerçekten daha rahatım.Sevgiler...
kan tahlili sonucum negatif malesef çok kötüyüm:85: adet olmadım daha bugun 16.gundu kist falanmı yaptı ilaçlar? ikinci aşılamya devam etsemmi yoksa bikaç ay aramı versem kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyrm
canım hakkında hayırlısı olsun ,doktoruna gidip bir an önce kontrol ol umarım kist falan değildir normalde benim test tarihim 19 ama adet tarihim 21 i belki sende adet tarihinde değilsindir,bence 2. aşılamaya bir an önce geç çünkü ilacın etkisi vücudunda kaldığı için yumurtalar daha kısa sırada büyüyor ve daha az ilaç alıyorsun,rabbim çabalarımızı görüyor bu da bizim sınavsımız benim korkulu 13. günüm yarın 2 aşılmada da test tarihine varamadan adet olmuştum,şimdide beklemedeyim
Sevgili nur46 ben gerçekten sıkıldım oldumu olmadımı demekten aşılamayı yaptırıp köşeye çekildim sanki, evet dediğin gibi ilkinde benimde özellikle göğüslerim çok acıyordu bilmiyorum neden şimdi ağrı sızı yok sadece progestan uyku ve halsizlik yapıyor sanırım..bekleyelim bakalım neler olacak...
piano aynen bende bu aşılamada o kadar rahatım ki dediğin gibi olmazsa kendi bilir gibisinden :)olmazsa tüp bebek dedi doktor onudA HAZİRANDA DÜŞÜNÜYORUM BEN 23 EYLÜLDE SONUCA BAKTRCM SENİN NE ZAMAN SONUÇ
ıns senın olur cnm benım olmadı ve cok kotu oldum beklıyodum aslında ama ne bılım ıste emek verıyoruz sonucta tatıl bıle yapamadım aılemın yanında duramadım aşılama olck dıye bugunden berı ağlayıp duruyorum aslında 2.ye hıc hazır deıl suan psıkolojım ama bilmıyorum adet olunca gıdeyım ne dıyck doktor baska sıkıntılarda var doktorum sehır merkezınde ilk asılamada kayınvalıdemlerde kaldık çaktırmadan gıdıp gelıyoduk ıgneye falan ama sımdı bulundugum yer cok kucuk bı yer herkes bırbırını tanıyo ıgne falan verılecek saglıkcılar tanıdık herkes öğreneck dıyorum daha bı gerılıyorum off ztn derdım bana yetıyo bıde bunları dusunuyom Allah hepimizin yardımcısı olsun her yonden cok zor bı surec
Merhaba kızlar,
dun test sonucumu aldim hamileyim:)))
canım hayırlı olsun çok sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.belirtilerini paylaşırmısın bizimle....
Merhaba kızlar,
cnm vazgectım bı an herseyden ama şimdi daha iyi hissediyorum kendımı bu ayda yaptıralım dedık.. iğnelerde kalcadan yapılıyo cnm kendım yapamam keşke göbekten yada bacaktan yapılabılme olsaydıCanım eğer kendini hazır hissetmiyorsan bunu doktorunla paylaş ama ikincide yumurtalar gerçekten çabucak gelişiyor .Kendini rahatlat biraz yürüyüş falan yap kitap oku insanların ne düşüneceğini düşünme yakında il merkezi yokmu yumurta için günlük iğnelerini kendin yapabilirsen çatlatma iğnesi zamanı başka bir yere gitmeye çalış sen önce karar ver gerisi zaten gelir emin ol.Sevgiler
hayırlı olsun arkadaşım ne mutlu sana sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın RabbımMerhaba kızlar,
bende bu aksam bı arkadasımla konustum doktor uygun gorurse 2.asılamadan sonrada tüpbebeğe gecebılır dedi bizde eşimle ciddi ciddi tüp bebegi düşünüyoruz artık süreç çok yıpratıcı bu sekılde senın kacıncı olcak cnmallah tamamına erdirsin canım ,tebrikler
ben de 13. gün laneti devam ediyor bu seferde 13. gün lekelenme var büyük bi ihtimalle yarın adet olurum,test günüme 2 adetime 4 gün var daha keşke test yaptırabilme lüksüm olsaydı o heyacanlı bekleyişi yaşayabilseydim ama takdir buymuş,pazartesi günü gidip aşılama olduğuma dair raporumu alıp rotamı tüp bebeğe çeviricem
cnm vazgectım bı an herseyden ama şimdi daha iyi hissediyorum kendımı bu ayda yaptıralım dedık.. iğnelerde kalcadan yapılıyo cnm kendım yapamam keşke göbekten yada bacaktan yapılabılme olsaydıbakalım hepimiz için hayırlısı olsun inş Rabbim yardım etsın bıze
Evet haklısın süreç gerçekten zor ve yaşamayan insanların biz rahatlayalım diye söyledikleri cümleler de daha çok sinirlendiriyor tabii ki kötü niyetli değiller ama insanın canı sıkılıyo.Bende 2. aşılama da tutmazsa ara vereceğim yıpranıyor insan bu arada hangi iğneyi veriyor dr kalçadan yapılan merak ettim bana hep göbekten verdiler.
Merhaba kızlar,
Evet haklısın süreç gerçekten zor ve yaşamayan insanların biz rahatlayalım diye söyledikleri cümleler de daha çok sinirlendiriyor tabii ki kötü niyetli değiller ama insanın canı sıkılıyo.Bende 2. aşılama da tutmazsa ara vereceğim yıpranıyor insan bu arada hangi iğneyi veriyor dr kalçadan yapılan merak ettim bana hep göbekten verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?