Aşılama Eylül 2011'de aşılama yaptıracak hanımlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ıns senın olur cnm benım olmadı ve cok kotu oldum beklıyodum aslında ama ne bılım ıste emek verıyoruz sonucta tatıl bıle yapamadım aılemın yanında duramadım aşılama olck dıye bugunden berı ağlayıp duruyorum aslında 2.ye hıc hazır deıl suan psıkolojım ama bilmıyorum adet olunca gıdeyım ne dıyck doktor baska sıkıntılarda var doktorum sehır merkezınde ilk asılamada kayınvalıdemlerde kaldık çaktırmadan gıdıp gelıyoduk ıgneye falan ama sımdı bulundugum yer cok kucuk bı yer herkes bırbırını tanıyo ıgne falan verılecek saglıkcılar tanıdık herkes öğreneck dıyorum daha bı gerılıyorum off ztn derdım bana yetıyo bıde bunları dusunuyom Allah hepimizin yardımcısı olsun her yonden cok zor bı surec

canım hakkında hayırlısı olsun ,doktoruna gidip bir an önce kontrol ol umarım kist falan değildir normalde benim test tarihim 19 ama adet tarihim 21 i belki sende adet tarihinde değilsindir,bence 2. aşılamaya bir an önce geç çünkü ilacın etkisi vücudunda kaldığı için yumurtalar daha kısa sırada büyüyor ve daha az ilaç alıyorsun,rabbim çabalarımızı görüyor bu da bizim sınavsımız benim korkulu 13. günüm yarın 2 aşılmada da test tarihine varamadan adet olmuştum,şimdide beklemedeyim

bilmiyorum cnm inş kist deildir gecıkmesının sebebi bide ugrasmaylm onla adet olmayı beklıyorum ama bakalım ptesıne kdr olmasam gıdeym dıyorum.. senınde olur ıns cnm bu sefr ben kac gundur merak edıyordum sonucu ama o kdr kotu oldumkı sonucu beklemek o belırsızlık bıle bundan daha ıyıydı dıyorm sımdı ıns sen guzel sonuclar alırsın cnm

piano aynen bende bu aşılamada o kadar rahatım ki dediğin gibi olmazsa kendi bilir gibisinden :)olmazsa tüp bebek dedi doktor onudA HAZİRANDA DÜŞÜNÜYORUM BEN 23 EYLÜLDE SONUCA BAKTRCM SENİN NE ZAMAN SONUÇ

Merhaba,

Uzun ugraşlardan sonra doktor aşılama dedi salı günü inşallah heyet raporumu onaylatıcam. Fakat neyi nasıl yapıcam hiç bilgim yok. Araştırma hastanesi oluncada her ay farklı bir doktor var karşımda. Birinin kötü dediği rapora digeri normal diyor.

Şimdiden çok tedirginim. Sizler bu süreci atlattınız aşamalar hakında bilgi verebilirmisiniz.

GÜZEL BİR CUMARTESİ GÜNÜNDEN HERKESE MERHABA
Kötü bir döneme girdiğinde ve herşey sana karşı gibi göründüğünde,
bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde sakın pes etme,
çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır… MEVLANA

Derdimi seviyorum..biliyorum ki derdimi Veren de beni seviyor..seven ,sevdiğinin nazını ölçüyor..sevilen çekmesin de neylesin. HZ MEVLANA

piano aynen bende bu aşılamada o kadar rahatım ki dediğin gibi olmazsa kendi bilir gibisinden :)olmazsa tüp bebek dedi doktor onudA HAZİRANDA DÜŞÜNÜYORUM BEN 23 EYLÜLDE SONUCA BAKTRCM SENİN NE ZAMAN SONUÇ

canım benim ki 27 28 eylülde belli olur aslında şimdi başka bi sıkıntım var onu bi halletsem beklemek daha kolay olacak.bizim için ne iyi olacaksa o olsun artık ne diyelim.

Canım eğer kendini hazır hissetmiyorsan bunu doktorunla paylaş ama ikincide yumurtalar gerçekten çabucak gelişiyor .Kendini rahatlat biraz yürüyüş falan yap kitap oku insanların ne düşüneceğini düşünme yakında il merkezi yokmu yumurta için günlük iğnelerini kendin yapabilirsen çatlatma iğnesi zamanı başka bir yere gitmeye çalış sen önce karar ver gerisi zaten gelir emin ol.Sevgiler

slm kızlar,bugün aşılamamın 13.günü ve sabah idrar testi yaptım sonuç negatif tabii,test günüme daha 2 gün var ve benim hiç umudumm yokkk(belim çok ağırıyo adet olucam sanırım,normalde adet günüm bugün ama prpgesterondan dolayı olmadım kullanmıcam artık işe yaramıcak nasılsa,bari adet olayım,göğüslerimde indi ,karnımın şişide gitti,herşey normale döndü,hayırlısı napalımm....

bişey sorucam yaa,bu progestan jel vajinaya uygulanan adet gecikmesi yaparmı benim adet günüm ama adet olmadım bu jelden olabilirmii sizce.?

canım hayırlı olsun çok sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.belirtilerini paylaşırmısın bizimle....

tesekkur ederim canim amin,

bende belirti yok denecek kadar azdi canim. ilk asilamamda daha cok belirti var diyebilirim hatta. Test gunum yarın yani pazar gunuydu, aşılamadan cuma sabahına kadar goguslerimde inanılmaz bir agri vardı cuma sabahı birden kesildi, sabahtan itibaren de kasiklarim gerilmeye ve kasinmaya basladi, bende 12. gun test yapmıs oldum canim.

Merhaba kızlar,

dun test sonucumu aldim hamileyim:)))

allah tamamına erdirsin canım ,tebrikler
ben de 13. gün laneti devam ediyor bu seferde 13. gün lekelenme var büyük bi ihtimalle yarın adet olurum,test günüme 2 adetime 4 gün var daha keşke test yaptırabilme lüksüm olsaydı o heyacanlı bekleyişi yaşayabilseydim ama takdir buymuş,pazartesi günü gidip aşılama olduğuma dair raporumu alıp rotamı tüp bebeğe çeviricem

cnm vazgectım bı an herseyden ama şimdi daha iyi hissediyorum kendımı bu ayda yaptıralım dedık.. iğnelerde kalcadan yapılıyo cnm kendım yapamam keşke göbekten yada bacaktan yapılabılme olsaydı bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inş Rabbim yardım etsın bıze
Merhaba kızlar,

dun test sonucumu aldim hamileyim:)))
hayırlı olsun arkadaşım ne mutlu sana sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın Rabbım

bende bu aksam bı arkadasımla konustum doktor uygun gorurse 2.asılamadan sonrada tüpbebeğe gecebılır dedi bizde eşimle ciddi ciddi tüp bebegi düşünüyoruz artık süreç çok yıpratıcı bu sekılde senın kacıncı olcak cnm

ben 19 eylülde aşılma olucambu ilk tedirginim ama umudum vardı..sizin paylaşımlarınızdan sonra acaba yine mi olmayacak dedim..: allahım isteyen herkese nasip etsin...

can sıkıcı durumlar malesef.. menogon diye bır ıgne içinde 1toz 1su var ıkısi karıştırılıp vuruluyo gecen ay 12 tane fala vuruldum artk delik deşik olmuştu kalcam göbekten olması daha ıyı ama olmazsa diyeyim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…