Eylül 2012de doğum yapıcak olan var mı?

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum çok beğeniyorum bu siteyi.bende 17 haftalik hamileyim 8 eylül görünüyor doğum cinsiyeti öğrendik geçen hafta kızımız olacak yani ikinci kızımız yolda oluyo bi kızım daha var o şu an 22 aylık ona arkadaş olacağı için mutluyum umarım iyi anlaşırlar sırdaş olurlar hepimizin minnoslarını allah bağışlasın bizlere melekler korusun

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum çok beğeniyorum bu siteyi bende 17 haftalik hamileyim doğum 8 eylülu gösteriyor cinsiyeti öğrendik bi kızımız daha oluyo diğer kızım 22 aylık şu an ona arkadaş geldiği için mutluyum umarım iyi anlaşırlar sırdaş olurlar allah hepimizin minnoslarını kucağımıza almayı nasip etsin melekler korusun onları herkese rahat hamilelik geçirmesini diliyorum

Merhaba kızlar bende allah kısmet ederse eylül annesi olacağım :)
Bizim doktorumuz da 5 Eylül dedi muhtemel dogum tarihimiz için ve oğlumu
Beklemeye başladım bende :) su anda 18+6 haftadayim

selam kızlar benimde doğum kısmetse 13-20 eylül arası ... benimde bi kızım olacak kısmetse bende ilk aylar çok zor günler geçirdim bulantılardan sebeb ama şükür geçti gitti rabbim yardım ediyo her türlü şimdi en rahat dönemlerimdeyim 18. haftaya girecez kısmetse ama daha tam olarak hareketlerini hissedemiyorum kuzumun bazen bişeler oluyo içimde ama bebişim mi o tam olarak bilemiyorum... herkese hayırlı doğumlar diliyorum rabbimden ... umarım hepimiz sağ sağlim kavuşuruz yavrularımıza...

Mrb arkadaslar Benimde 22 ekimde insallah ilk bebis oldugundan Korkuyorum aslinda AMA bi tek dogurgan Ben olmadigimdan kendimi teselli ediorum:) Allah yardimcimiz olsun arkasalrr

Merhaba. Ben Ravza.. 16 haftalık hamileyim. siteye yeni üye oldum. Eylülde doğum var Allah nasip ederse.. Benim gibi eylülde bebeğini kucağına almayı bekleyen var mı?

Meraba bende ins eylulde dogum yapicam 18 haftalik gebeyim ilk bebegim ins Erkek olucak ins senn ne?

mrb arkadaslar .ben de 16+6 gunluk hamileyim. yarın cinsiyetini ogrenicem inşallah. sizlere bi sorum olucak, ben bebeğimin hareketini 2 gun once hissettim ama bi daha bişy hissetmedim. herşey yolunda mıdır acaba? tedirgin oluyorum

fiona_16
mrb arkadaslar .ben de 16+6 gunluk hamileyim. yarın cinsiyetini ogrenicem inşallah. sizlere bi sorum olucak, ben bebeğimin hareketini 2 gun once hissettim ama bi daha bişy hissetmedim. herşey yolunda mıdır acaba? tedirgin oluyorum

mrb arkadasım 2 hafta önce benim de o şekildeydi bi gün hissediyordum 2 gün hissetmiyordum. Ama şimdi fazlalaştı hemen hemen hergün minik kıpırtılar oluyor normal yani :)

merhaba.. endişelenmene hiç gerek yok.. çünkü bu dönemde hareketleri tutarsız hissetmen gayet normal.. 20. haftadan sonra düzene giriyor

eylul annelerınden bırı de benım .kızım olucak ınsallah
melegımın haketlerını hıssetmek ıstıyorum .
bazen harketlenmeler oluyor fakat tam anlamlandıramıyorum
endıseye kapılmak ıstemıyorum .sızlerden hısseden va rmı

geçen haftalarda bende pıt pıt bişiler hissediyordum cnm ama bebişimin hareketleri olduğuna inanamıyordum şimdi pıt pıtlar şiddetlendi ve babamız bile hissedebildi süper bi duygu bi kaç güne sende hissedersin:))

kızlar kaç haftalık oldunuz ben 18 içindeyim

merhaba: ben de siteye yeni üye oldum; nasip olursa oğlumu 13 eylül de doğumu görünüyor; 21. hafta içerisindeyim; hareketlerini tam hissedemiyorum; gün için de sadece çok nadir kıpırtıyormuş gibi geliyor; sizler nasıl hissediyorsunuz... herkesin bebişi hayırlı ile gelir inşallah...

vallahi hergün olmamak kaydıyla bende hissediyorum hareketini hissetmediğim zamanda acaba birşeymi oldu diye korkuyorum.......perşembe doktora gideceğiz hayırlısı bakimmmm.....

hareketler konusunda 22. haftaya kadar endişelenmeye gerek yok kızlar.. bazı bebekler sakin yapılı olurlar.. anneyi pek rahatsız etmezler ama 22. haftayı geçerseniz ve hala hissetmediyseniz doktora başvurmanız gerekir.. benimki maşallah çok hareketli..hatta bazen coşup içerde horon tepiyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…