Eylül 2012de doğum yapıcak olan var mı?

karadeniz kanımı var yoksa

bende 23+2 haftalık hamileyim oğluşumuz olacak inşallah doktor bana da 5 eylül dedi ama eğer sezeryan olursa 22 ağusos olacakmış..daha karar veremedim..

bende 21 haftalık hamileyim ve inş eylülde doğumum benimde oğluşum olacak adına daha karar veremedim ama kayra ediz ayberk ezel isimlerini beğeniyorum ama bu isim işi zor iş gerçekten allah hepimize yardım etsin.bende daha bebişimin hareketlerini hissedemedim hissetmeyi çok istiyorum bakalım ne zaman hareketlenecek siz hareketlerini hisstemeye başladınız mı kızlar?

bende 23 haftalık hamıleyım doğumum 7 eylul de olacak inşallah kızımı kucağıma alabilmek için sabırsızlanıyorum ......

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 20 hafta 5 günlük hamileyim.. doğum Allah nasip ederse 26 eylül görünüyor.
kızım olacak inşallah :)

merhaba,bende yeni üye oldum.21+5 haftalik bebegim benimde muhtemel dogumum 24 eylül kismetse.simdiye kadar 4 kilo kadar aldim siz simdiye kadar kac kilo aldiniz benim kilom cok geliyo bana....

merhaba kızlar biz dün alışverişimizi yaptık.. ufak tefek eksikler var ama onları da temmuza kadar halledicem inşallah siz aldınız mı ihtiyaçları

29. haftadamyım 20 eylül muhtemel doğum tarihi hayırlısı artık..biran önce doğmasını istiyorumnmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…