tatlım kafanı rahatlatman lazım birsürü ilaç aldın hormonlarınla oynandı adet olamaman normal inşallah değerlerin yükselir eğer negatifse 1 haftaya olursun zaten hakkında hayırlısı olsun.
kızlar ya transferin 12. günü kan değerlerim 1 in altında( negatif ) cıktı . doktorum cumartesiye kadar regl olmazsa bi kere daha yapalım demişti.
hala kanamam olmadı . kan değeelerinin yükselme ihtimali olabiliyor mu????
peki neden hala regl olmadım. önceki tedavimde 12. günü sabah uyandıgımda başlamıştı .
şimdi bekliyorum yok !!! bu kadar ilaçtan sonra regl olmaz mı ya((
merhaba canim,ilaçsiz tup bebek hakkinda bi kaç makale okumustum,ama her doktorda bunu kabul etmiyor bildigim kadari,aslinda en kaliteli yumurta elde etmenin yolu bu diye dusunuyorum ama ne gorustugum doktorlar bundan bahsetti nede ben hiç sormadim,aslinda bi sormakta fayda var..
ben su an mikroyu ilk icad eden hastenede tedaviye baslamistim,sali gunu gorusmem olcak bakalim,belki bilgi edinirim bu konuyla ilgili
selam kızlar nasılsınız bugün transferimin 7. günü ve feci şekilde adet sancısı çekiyorum çok korkuyorum adet alacağım diye
arkadaşlar bende hamile değilsem bir an önce tüp bebek tedavime başlamak istiyorum, fakat hala regli olmadım 6 yıllık evliyim ve reglim hiç şaşmıyor 22 ağustosta regli oldum ve 31 gün oldu hala birşey yok dayanamayıp idrar testi yaptım ama birşey çıkmadı benim ümidim yok zaten ama sizce .....
arkadaşlar bende hamile değilsem bir an önce tüp bebek tedavime başlamak istiyorum, fakat hala regli olmadım 6 yıllık evliyim ve reglim hiç şaşmıyor 22 ağustosta regli oldum ve 31 gün oldu hala birşey yok dayanamayıp idrar testi yaptım ama birşey çıkmadı benim ümidim yok zaten ama sizce .....
Agrı sadece kasıklarındaysa bebegin tutunması ya da adet belindeyse kesin adet sancısı. Kardeşim normal gebelik. Kasıklarında adet olacakmış gibi sancısı vardı ama tek fark belim agrımıyor demişti. Hamile kkalmış
kızllarr bugün adetimin ikinci günü ve ben gittimm ultrason baktı vee bugün başlayalım dediiii erken adet olduğun için başlamış olduk yoksa salı günü başlayacaktık... çarşamba kontrol cuma kontrol vee muhtemelen pazartesi opumm varrrr .... çoookk karışık duygularımm bomboş hissediyorum kendimi
ay zaten korkuyordum iyice korkuttun beni hem belim hemde kasıklarım çok ağrıyor
Canım benimde kasıklarım ara ara ağrıyor,gündüzleri rahat,gece daha çok ağrıyor, belimde de var ağrı. adet ağrısı desem günüme erken zaten. Özellikle ağrı vs şeylerin tıbbı açıdan bir önemi yok diye belirttiler. hatta adet olursan test tarihine kadar yinede test yaptır dediler.
hadı hayırlı olsun..sonu bebeklı olsun ınsallah :)
hayır olmadı ama hemşireler olursa bu çok normal dedi. Yumurta toplmada oldu biraz. Transfer sonrası sadece tuvalete gitmek istedim çatladım çok sıkıştım çunku hatta transferden sonra ayağa kalkmaya kalktımda dur dur dediler yatakta odaya götürdüler. Yarım saatede ayağa dikildim. 2. günden sonra kasık ağrısı yani adet sancısı başladı 4. gün banyo yaptım hareket ettim kan geldi tutunmadır dedim kanama sonrası tüm ağrı kesildi ama azıcık kan geldi. Ama sanırım ikizlerden biri gitti o sırada. Sakın hareket etme sana tavsiyem banyo yapmamaya çalış durabildğin kadar dur.
İŞTE o sıkışıklık beni mahvetti patlıycam sandım çok kötüydü hayılrısıı bakalım ,kanama derken lekelenme aslında bide hemen kabızlıkzeytinyağı içtim erik yedim su falan çok şükür çözdüm
teşekkür ederim canımm iinşş hepimiz içinn ::)) ben bi süredir giremiyorum sen ne durumdasın
hadı hayırlı olsun..sonu bebeklı olsun ınsallah :)
canım bana da öyle söylediler ama işte benim korktuğum nokta zaten adet günlerim onun için ağrılardan korkuyorum
Unut canım aklına getirme adet olmayı, oda gelmesin inşallah.bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah
Bugün yumurtalarım toplandı sadece 3 yumurtam geldi sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?