eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

mirage canım aynen dediğin gibi o kadar hassas bir dönem ki inş. Allah ın izniyle yaşayınca sizde anlayacaksınız o kadar zor ki adet olurum korkusu o kadar çok sancım oluyor ki acaba olmuşmuyum diye lavaboya gitmeye korkar oldum

canım benim dünden beri bende aynı durumdayım adet günüm dündü o kadar kötü oluyoki insan rabbim bebeklerimizin bize sım sıkı tutunmasını test gününde pozitifi görmemizi inş bebeğimizin sağlıklı sıhatli gelişip gününde saatinde kucağımıza almamızı nasip etsin canım kötüyü aklına sokma rabbim büyük ona sığın inş herşey güzel olacak hep pozitif düşün

ay sağol canım yaaa içimi ferahlattın benimde işte bugünler adet günlerim ve adet sancısı gibi sancı da çektiğim için endişeliyim seninde az kaldı hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inş.

Ay ben adetimi hesaplamadım hiç hemen hesaplayayım

canım benim hesaplama yoksa benim gibi olursun dün bıraz korku yaşadım bugün rahatım allahın izniyle rabbim kimseyi aratmasın rabbim bizleri böyle imtahan ediyo inş imdahanı kazanan ve kucakları dolan birer anne oluruz rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Yok zaten daha gelmemiş canım pazartesi yada salı :):)
İnşallah gelmez tabi bebeklerim benimledir ve sağlıklılardır inşallah
Amin canım amin....

Ya ben birde bişeyi çok istemeyi sevmiyorum bir şeyde ısrarcı olmayıda
Ne bileyim sanki o zaman hiç olmayacakmış gibi

slm kızlarrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmm
yarın büyük gün 8.30 da mumuşlar toplancak benden ıyyyyy ürperdimmmmmm :))))))))))
dualarınızı eksik etmeyin nolur

ne güzel herkezde bir telaş test gününü bekleyenler,yumurtaları toplananlar.....İnşallah hepimizin buraya HAMİLEYİM haberlerimizi yazmayı napip eder yaradan............AMİN

canım benim endişelenme her şeye takılma rabbim büyük senin çektiğin sanci bebeğin tutunması içindir hep öyle düşün sen bebeğini kendini düşün sakın başka şey aklına getirme bende dün bıraz tereddüt yaşadım sonra silkinip kendime geldim bana tutunması için dua ettiğim bir parçam var ve o parçayı ben canımla kanımla besleyeceğim rabbimin izniyle endişe edip sıkıntımızla bize tutunmaya çalışan parçamızı yani bebeğimizide üzmeye hakkımız yok rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın hepimize rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin

ne güzel herkezde bir telaş test gününü bekleyenler,yumurtaları toplananlar.....İnşallah hepimizin buraya HAMİLEYİM haberlerimizi yazmayı napip eder yaradan............AMİN

amin canım amin rabbim tüm isteyenlerin kucağınıda bizim kucağımızıda doldursun

Yok zaten daha gelmemiş canım pazartesi yada salı :):)
İnşallah gelmez tabi bebeklerim benimledir ve sağlıklılardır inşallah
Amin canım amin....

canım tabiki seninleler bebeklerin öyle kolaymı daha dokuz ay dolcak sonra sen onları rabbimin izniyle kucağına alcaksın

ah onu gel bide bana sor eşime çikolata fındık fıstık dayadım bugün :))))))) yesin de güzel güzel döllensin diye mumuşlarım

Ya ben birde bişeyi çok istemeyi sevmiyorum bir şeyde ısrarcı olmayıda
Ne bileyim sanki o zaman hiç olmayacakmış gibi

canım bir kapıyı ısrarla çalarsan açılır bir iki vurmakla o kapı açılmaz ısrar edeceksin rabbimden dileyeceksin rabbim kullarının yakarışını duyar ve o yakarışlar hep bizi allaha yaklaştırır ondan rabbimin kapısını ben hep ısrarla çalacağım kul olarak bana düşeni yapacağım bu benim düşüncem herkes aynı düşünmeye bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…