eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

slm kızlarrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmm
yarın büyük gün 8.30 da mumuşlar toplancak benden ıyyyyy ürperdimmmmmm :))))))))))
dualarınızı eksik etmeyin nolur
Bakalım bunda neler sayıklayacaksın
DOKTorun kaç tane yumoşunun olacağını söyledi tahminen

Havinim yarın mı test günün canım ? Ben seni hamile gibi hissediyorum. Hadi inşallah hislerim doğru çıkar

canım pazartesi test günüm inş hislerinde yanılmazsın canım rabbim bu kadar yakınken bebeklerimize uzaklaştırmasın rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

slm kızlarrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmm
yarın büyük gün 8.30 da mumuşlar toplancak benden ıyyyyy ürperdimmmmmm :))))))))))
dualarınızı eksik etmeyin nolur

canım benim hoşgeldin büyük güne az kalmış bak iyi uyu

rabbim sağlıklı yumurtalarının toplanıp sağlıklı döllenmesini nasip etsin

doktorum bişey demedi kaç mumuşum var bilmiyorum
ben sayıklamıyorum ki güzelim resmen zırvalıyorum

Hımm anladım canım
Ben üşüyorum karnım ağrıyor diye sayıklamışım ee normal ama benimkiler
İlk anestezi aldığımda ağlayarak uyanmıştım ne olduğunu bilmiyodum
Ama öyle tatlı bir uykuymuşki o

ah onu gel bide bana sor eşime çikolata fındık fıstık dayadım bugün :))))))) yesin de güzel güzel döllensin diye mumuşlarım

canım kendimi anımsadım biranda iğnelere başladım eşime bende opu gününe kadar bu dediklerinden depolama yaptım yumurtalar sağlıklı döllensin diye

Anaaam ben hep kendime kürler yaptım. Koca ile hiç ilgilenmedim. İnşallah sağlamdır herşey.. Hehehehe

Aaaa şekerim senin gibi bir kür uzmanına hiç yakıştıramadım
Eşini niye boşladın ayol yarın sabahtan itibaren hemen onada ayarla bir şeyler

Anaaam ben hep kendime kürler yaptım. Koca ile hiç ilgilenmedim. İnşallah sağlamdır herşey.. Hehehehe

neler yapmadımki keçiboynuzu çakşır vitaminler havuç suları ohoooooo daha neler neler sonuçta sperm artacağına eşim tartıda 20 kilo arttı :))))))))

neler yapmadımki keçiboynuzu çakşır vitaminler havuç suları ohoooooo daha neler neler sonuçta sperm artacağına eşim tartıda 20 kilo arttı :))))))))

Hahahhahaa
Kız ciddimisin o kadar kiloyu nasıl aldı bir ayda
Çakşır ne oluyor ilk defa duydum ot şeklinde bir şeymi?:26:

sende bır anormallık yok tatlım bnde cok kılo vermıstım
negatıfı alınca verdıklerımı hakkıyla gerı aldım

Aaaa şekerim senin gibi bir kür uzmanına hiç yakıştıramadım
Eşini niye boşladın ayol yarın sabahtan itibaren hemen onada ayarla bir şeyler

Şekerciğim çok güveniyor vatandaş kendine .. Ben de dedim havasını bozmiyim.. Polen , arı sütü aldım. Ben içtim. O ağzına sürmedi. İhtiyacı yokmuş.. İyi dedim. Sen bilirsin.

Hahahaha Ben de ballı kürler yüzünden bir sürü kilo aldım. Her Ota atlıyoruz. Ümit dünyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…