- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
Hahahhahaa
Kız ciddimisin o kadar kiloyu nasıl aldı bir ayda
Çakşır ne oluyor ilk defa duydum ot şeklinde bir şeymi?:26:
ozaman bende bi anormallik var 1 kilo verdim tartıldım 65 okka geliyorum 66 idim gerçi şuan iğnelerden karnım şişti ama
Aaaaa niye öyle olmuş bak sana faydası olmuş ilaçların canım bende 65 tim 67 oldum
Hatta az önce tartıldım geldim 67.5 olmuşum
21 Çeşitçakşır otu diyolar güzelim kaynatıp suyunu içirdim macunlar yaptık 21 çeşit ottan olmadı en son havuç suyu dedim ml de 3 milyon birden arttı sonra baktık olmuyo tüp dedik öyle işte
Ama zannımca onlar kilo değil hormon ilacı olduğu için ödem yaptı diye düşünüyorumglifor varya bide benim ilaç kutusunu görsem midem kalkıyo
21 ÇeşitEee ama çok şükürki işe yaramış canım maşallah
Eşinde mi sorun var canım?
şuan sorun %70 bende canımcım biliyosun 20 milyon altında kalınca oligospermi diyolar sorun oligospermi ve rahim yapışıklığı gerçi geçen ay histeroskopi oldum ama başladık bi kere dönmeyelim dedik hayırlısı olsun
Ama zannımca onlar kilo değil hormon ilacı olduğu için ödem yaptı diye düşünüyorum
Yada kendimi kandırıyorum
İştahını kesti desene bu ilaçlar
şuan sorun %70 bende canımcım biliyosun 20 milyon altında kalınca oligospermi diyolar sorun oligospermi ve rahim yapışıklığı gerçi geçen ay histeroskopi oldum ama başladık bi kere dönmeyelim dedik hayırlısı olsun
21 ÇeşitEee ama çok şükürki işe yaramış canım maşallah
Eşinde mi sorun var canım?
Şekerciğim çok güveniyor vatandaş kendine .. Ben de dedim havasını bozmiyim.. Polen , arı sütü aldım. Ben içtim. O ağzına sürmedi. İhtiyacı yokmuş.. İyi dedim. Sen bilirsin.
HahahahaBen de ballı kürler yüzünden bir sürü kilo aldım. Her Ota atlıyoruz. Ümit dünyası
mervecım ve diger arkadaslarım
bende eylul ayında tup deneyenler arasında ıdım. uzun zamandır topıgını takıp edıyorum. bız merve ıle aynı hastaneye gıdıyoruz. hayırlısıyla dun benımde opum oldu. 18 tane yumurta toplandığı soylendı bugun gorustugumuz embrıyolog bunlardan sadce 11 tanesının olgun oldugunu ve 10 tanesının dollendıgını yazmıs. pazartesı gunu nasıpse transfer olacakmıs. bana 4. gun transfer yapacaklarını soyledıler.mervecım senın kacıncı gun olmustu transferın?opudan sonra agrılarınız kac gunde gectı? dun cok agrım vardı bugun bıraz daha ıyıyım ama tam olarak gecmıs degıl. su anda transferı gerceklesmıs test gununu bekleyen kımler var? ben bugun hıc ınternete gıremedım de. sevgıler
ben yatıyorum kızlar malum yarın opu var öptüm çok çok hepinizi dua edin bana iyi geceler
Anaaam ben hep kendime kürler yaptım. Koca ile hiç ilgilenmedim.İnşallah sağlamdır herşey.. Hehehehe
tabloya yaz beni tabloya.... :)
Listeye baktım hemen hemen yarısı test gününü bekliyor
İnşallah herkes pozitif sonucu görür(bende dahil)
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum
slm kızlarrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmm
yarın büyük gün 8.30 da mumuşlar toplancak benden ıyyyyy ürperdimmmmmm :))))))))))
dualarınızı eksik etmeyin nolur
mirage gel anam sende gel napıyon orda bakimmm
Canım maşallah sayın çok iyibenimkisi pgt olduğu için 5. gün embriyosu transfer edildi bana
Valla benimde ağrım çok olmuştu afedersin ama wc'de bile öyle zorlanıyordumki bağırsaklarım acıyordu
Parol bile kesmedi ağrımı 3 gün sonra kendiliğinden geçti canım dinlenmeni tavsiye ederim sana
Bak mutlaka haber ver bana canım transferinin oldugu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?