eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kızlar hani orada bir hemşire varya minyon tipli esmer küt saçlı hatırladınızmı
İşte hani benimki pgt ya çok gergindik eşimle ne halde olduğumuzu hatırlamıyorduk
Acaba sağlıklı embriyo bulundumu diye
İşte o hemşire gelmiş bana suratımın taklitini yaparak
NEDEN Suratını asıyorsun çok kötü bir şey olmuş gibi gül biraz diyor
Ne münasebet bana böyle bir şey diyebilir taklitimi yaparak haksızmıyım ama kızlar

amin canım inşallah...
evet bu arada hepimiz aynı hastane de farklı doktorlara gidiyoruz...

Canım ya o kadar soracak ne buldunki bende merak ettim şimdi:26:
İyi canım ya inşallah transfer günüde memnun kalırsınız

canım netten araştırıp bildiğim şeyleri de sordum.. ama doktorumdan genel bir bilgi almak istedim...
mesala blostasist te şans gerçekten daha mı fazla ?
3. gün ve 5. gün arasında ki fark ne ?
sadece opudan önce ki son kontrolümde e2ye bakıldı, sebebini sormuştum, yumurtanın büyümesinde bir hızlılık veya yavaşlık varsa veya çok fazla yumurta oluşmussa bakıyoruz bu testlere... siz de bir sorun gözükmediği için bakmadık dedi ...

Hıımm anladım canım teşekkür ederim açıklaman için

ayy canım o gerginlik bizde de vardı, biz opu öncesi eşimle oda da tartıştık hatta :))
hemşirenin yaptığı çok ayıp gerçekten, ağzının payını verseydin keşke...
biz bu konuda çok hassasız ama inan yaşamayan anlayamıyor maalesef (

Gerçekten insan davul gibi geriliyor nedense
Yok veremedim ağzının payını olayın şokunu yaşıyordum
Canım gerçekten dediğin gibi bunu yaşamayan anlamıyor
Ama sonuçta sıradan bir merkez değil
Çalışanlarının biraz daha dikkatli olmaları lazım
Üstelik tüp bebek bölümünde çalışıyorsa

evet canım çok haklısın
ama sen artık bunları düşünme lütfen...
pozitif ol, stresten uzak dur ve inancını yüksek tut canım...
Allah'ım ol de olsun diyorum ben içimden sürekli, en güzel dua...

slm kızlarrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmm
yarın büyük gün 8.30 da mumuşlar toplancak benden ıyyyyy ürperdimmmmmm :))))))))))
dualarınızı eksik etmeyin nolur

dualarım seninle canım inşallah rahat geçer

maşallah canım baya yumoşun olmuş inşallah güzelce döllenip sana sımsıkı tutunurlar...ahh o tatlı telaşelerden bizlerde yaşarız inşallah...

canım hayırlı olsun başlangıcın...inşallah sonunda bebişlerine kavuşursun...

canım çok sevindim Rabbim ne kadar büyük şükürler olsun
inşallah bebeğine kavuşursun

mrb bende sali gunu dondurulmus emrioyla ikinci denememi yaptm test gununu bekliym . benm ilk denemem malesef megatif cikti 4tane dondurulmusum vardi cok istememe ragmen bi tane transfer ettiler ve kalan uç tane emrioyu dondurack larini soydiler ve dun hastahameden aradlr ucude gelisimini tmamlayamadiklr ve artil dondurulmus emriolariniz yok dediler bem cok korkuyrm bana cvp verirseniz sevinirm moralm cok bozuldu

mirage canımm
test tarihlerine göre listemizde sıralama yapsan sırası gelenleri en üstlere alsan ne güzel olur
sadece bi fikir şekerim

Son düzenleme:

belki ifade edemeyebiliyorlar ama oradakiler de stres altndadır, senin taklidini yapıp seni güldürmek istemiştir, çocuklara yapılır ya bazen. Seni gözlemlemiş, mutsuzluğunu
ya da gerginliğini farketmiş, biraz azaltmak istemiş ama bunun için yanlış bir yol seçmiş de olabilir... Üzme kendini. Umarım bebek gelecek en kısa zamanda.

Canım tamamda benim surat ifademi taklit etmek onamı düştü
Benim durumum biraz farklı o an öyle gergin ve heyecanlıydıkki
Bende gen bozukluğu olduğu için Sağlıklı embriyonun bulunup öyle transfer edilmesi lazım
O an tamda o haberi bekliyorduk ne alaka gelip öyle demesi
Tabiki ben tepki göstermedim çünkü başka alemlerdeydim o an ama onun haddi değildi
tEŞEKKÜR Ederim güzel duan için

Ben içerideki hastaya çok suratsız gözüken bir hemşirenin sonucu negatif çıkan bir hasta odadan üzüntüyle çıktıktan sonra çaktırmadan ağlamaya başlamasını görünce artık onların da duygularını saklamak ya da belli etmek konusunda ne kadar çaba sarfettiklerini, ya da bazen duygularını saklamak için saçmaladıklarını anladım. Boş verelim kişileri merkezleri falan, bebeklerimizin gelmesi için dua edelim. Bol şanslar hepimize.

Sizde hemşiresiniz galiba bu denli savunduğunuza göre
Boşveremem ben o kadar emek verip o kadar para harcayıp sonrada bu tür muameleler görmeyi
Tedavi gördüğüm merkez dünya standartlarında olduğunu iddia ettiği için
Belkide hamile değilim belkide embriyolar tutunamadı
Ama bunlar aklımda soru işareti olarak kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…