biliyorum aed bana yardımcı olmak istiyorsun ama bu dönemde bu kadar katı olman gerekmez inan okurken gözlerim doldu umutlanma demişsin ama umutlar olmazsa nasıl yaşarız Allah tan umut kesilmez ben tedbirimi aldım suan tevekkül edip Rabbime bırakıyorum
olmadı.... Rabbimden hayırlısı diyorum... bu sefer değilmiş...
biliyorum aed bana yardımcı olmak istiyorsun ama bu dönemde bu kadar katı olman gerekmez inan okurken gözlerim doldu umutlanma demişsin ama umutlar olmazsa nasıl yaşarız Allah tan umut kesilmez ben tedbirimi aldım suan tevekkül edip Rabbime bırakıyorum
canım 31 yaşındayım bursa soranus sperm azlığı 3.deneme 2.de 2aylık dtest günüm teşekkürler listeyi bulamıyorumcanım, listeye ekleyebilmem için. yaşını, merkezini, sorunun ne olduğunu, kaçıncı denemen olduğunu yazmanı rica ederim.
üştü 29 canım 31 yaşındayım bursa soranus sperm azlığı 3.deneme 2.de 2aylık dtest günüm teşekkürler listeyi bulamıyorum
onu ben de düşündüm güzelim geçenlerde ama çok kalabalıklaştık başa çıkamam onunla. ben kendim de takip edip önceden hatırlatma yapıyorum herkese. alfabetik sıra da yapmak istiyordum ama işte takibi zorlaştı, üşeniyorum açıkçası :)
canım 31 yaşındayım bursa soranus sperm azlığı 3.deneme 2.de 2aylık dtest günüm teşekkürler listeyi bulamıyorum
canım 31 yaşındayım bursa soranus sperm azlığı 3.deneme 2.de 2aylık düştü test günüm 29unda teşekkürler listeyi bulamıyorum
Kizlar az once geldim iki tane 3.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim 4ekim.demetcim hayirli ugurlu olsun bebisin.bebisini saglicakla kucagina al insallah.ilkjnurcum herseyin hayirlisi rabbim en kisa surede kucagini doldursun.
Kizlar az once geldim iki tane 3.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim 4ekim.demetcim hayirli ugurlu olsun bebisin.bebisini saglicakla kucagina al insallah.ilkjnurcum herseyin hayirlisi rabbim en kisa surede kucagini doldursun.
yasev bebeklerini kucağına aldığın günün haberini de verirsin inşallah
Rabbim umudunu,dualarını,bekleyişini boşa çıkarmasın inşallah.Hayırlı haberler alırız inşallah...
kızlar maşallahınız var,
mirage canım ne güzel bi topik açmışsın
ama yetişemiyorum valla)))
her gün giriyorum ama okumaya yetiştiremiyorum ki
herkesin tedavisi hayırlı olsun
herkersin karşısında hamile yazsın inşallah
olmayanların da Rabbim umutsuzluğa sürüklemesin çok bekletmesin inşallah
mirage bizim merkez bayramda da açıkmış bayram da tedavim aksamıycak umarım
benimkilerin isimleri
arefe,arif .,kurban ,bayram..))))
Benimde test günüme 7 gün kalmış şimdi yazılanları okuyunca farkettimBi çok arkadaş mutlu haberlerini yazmış Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin.İnşallah bundan sonra hep birlikte haziran ve ya temmuz anneleri tıopiğinde buluşuruz. Yola keyifle devam ederiz. Dualarım hepinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?