eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

slm kızlar günaydın,benim bugün tüp bebek için ön görüşmeme var inş hayırlı haberler alırım....

canım rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş herşey güzel başlar hakkında rabbim hayırlı olanı nasip etsin

olmadı.... Rabbimden hayırlısı diyorum... bu sefer değilmiş...

ilknur canım şimdi ne yazsam boş biliyorum pazartesi ben neyle karşılaşacağım bilmiyorum rabbim büyük bu yolu açtı bize inş bu sefer olmazsa 2. cisinde verir canım rabbim o kadar büyükki olmazları oldurur hiç ümitsizliğe kabılma çok zor biliyorum rabbim bunuda atlatmanı yeniden bebeğin için yola çıkmanı nasip etsin rabbim bu yolda hepimizin kucaklarını doldursun boynumuzu bükmesin

canım inş yumurtaların sağlıklı döllenir sana sıkı sıkı tutunurlar rabbim içimizdeki aşkı görüyo hergün doğmamış bebeğimizle konuşuyoz rabbim hiç birimizin emeğini zayi etmesin rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kizlar az once geldim iki tane 3.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim 4ekim.demetcim hayirli ugurlu olsun bebisin.bebisini saglicakla kucagina al insallah.ilkjnurcum herseyin hayirlisi rabbim en kisa surede kucagini doldursun.

canım benim transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim seninde kucağını doldursun rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canim insallh allahtan umut kesilmez ama cok umitlenmek istemiyorum bana 3.gun embriyosu koydular.5.gune kadar yasayan embriyonun tutmasi daha iyi oluyomus.ins.herkes diledigine kavusur

canım 5. gün 3. gün önemli değil bence rabbim oldesin herşey oluyo rabbimin izniyle olur herşey rabbim istemezse bişey olmaz benim 5. gün embriyosu transfer edildi rabbim büyük inş bebeğim bana sıkı sıkı tutunmuştur rabbim ol desin herşey olur inş hepimiz hamile kalırız sağlıkla sıhatla bebeklerimizin doğacağı günü bekleriz rabbim hepimizin dualarını kabul etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Son düzenleme:
Kizlar az once geldim iki tane 3.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim 4ekim.demetcim hayirli ugurlu olsun bebisin.bebisini saglicakla kucagina al insallah.ilkjnurcum herseyin hayirlisi rabbim en kisa surede kucagini doldursun.

canım hayırlı olsun bak o kadar stres yaptığına değdi mi çok şükür iki tane yavrunu aldın yanına inş. sıkı sıkı tutunup bir ömür boyu bırakmazlar seni

Allah hayırlı etsin canım. Sabrın sonu selamet olsun inşallah

İlknur için girdim ama olmamış çok üzüldüm
Demekki vakti gelmemiş ilknurcugum
Sabır sabır ya sabır

Hayırlı uğurlu olsun canim

merhaba,
bugün dondurulmus 2 embriyo transfer oldu.
biri 1 günlük 3 hücreli ,biri 2 günlük 6 hücreli..
bugün brevactide igne oldum.5. günde olacagim.tutunmaya yardim edecekmis.bu igneden olan var mi transferden sonra?

kızlar geldim gene binbir rezillikle allahım ne olacak benim bu halim
11 de opu için aldılar beni 6 tane mumuşum olmuş onları topladı üzüldüm haliyle çünkü doktorum senden çok umutluydım dedi neyse vardır bi hayır
canım çok yanıyo hala bile karnım balon gibi
rezilliklerime bir yenisi daha eklendi bugün anestezi sonrası hallerim odada 3 bayandık herkesinde yakını vardı yanında haliyle anestezi sonrası eşimi dudaklarından öpme çabalarım ağlamalarım annemi istiyorum demelerim ve eşimin ayıp sus demesine rağmen boynundan çekip zorla öpmem allahım kabus gibi hala aklıma geldikçe utanıyorum aslında hatırlamıyodum eşim araba da neler yaptın neler deyince hayal meyal geldi gözüme çok utanıyorum ya çok

miss angel öldürcen beni :)))) çok şehvetli bir anestezi hastasısın :)))) hemşire demiştir ki çocuk yapma çabalarında hızını alamamış burda devam edio :)))))

6 tane yumurta az mı ki kız? inşallah güzelce döllensinler de boşver 11 tane çok mu lazım. güzel tavuğum benim, ne de güzel yumurtlamış :)))

ay miss angel çok güldürdün beni keyfim yerine geldi valla

Tabiki olumlu sonuclar kadar olumsuzlarda olacaktır ama suan yapmamız gereken umut etmek ve dua etmek

Bircik selam, sen nerde tedaviye basladin? sende de benim gibi rezerv azligi var diye merak ettim....

ay alemsin sen varya :)))
Rabbim saglikli dollenmelerini nasip etsin canim

Tabiki olumlu sonuclar kadar olumsuzlarda olacaktır ama suan yapmamız gereken umut etmek ve dua etmek

aslında bana sorarsan olmaz diye birşey de yok. bir bakmışsın %90'lık bir başarı oranı tutturmuşuz, tüm forum genelinde topicin adından söz ettirmişiz. olamaz mı? olabilir :)))

canım benim beni güldürdün allah'da seni güldürsün

canım yumurta sayısına takılma inş sağlıklı döllenirler

miss angel süpersin,Rabbim de seni güldürsün
bilinç altında bile kocan var,şanslı
ben de kocamı çoook seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…