eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inşallah canım inşallah)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hamilelik haberi vericen inşallah

rabbim ol dedikten sonra herşey olur inş rabbim benide pazartesi günü mutluluktan ağlıyan kullarından eder güzel haberle gelirim evime ve başlığa rabbim ümit ederken ümitsizliğe düşürmesin rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar ben herşeye ağlayan bir tip oldum.Tv'de haberlere bile ağlıyorum. Sinirlerim de gergin. İğneler mi yapıyor sizce ? Sizde de oldu mu böyle şeyler

Kızlar ben herşeye ağlayan bir tip oldum.Tv'de haberlere bile ağlıyorum. Sinirlerim de gergin. İğneler mi yapıyor sizce ? Sizde de oldu mu böyle şeyler

canım ah sorma sendede mi başladı ben normalde ağlamam bende çok ağlak olmuştum iğnelerde kolay değil hormon yüklemesi yapılıyo rabbim yardımcımız olsun zor bir süreçten geçiyoruz herkesin imtihanı farklı işte rabbim bunca ecri çektiriyo inş snunda sağlıklı birer evlat nasip edecek bizlere

canım ben şimdiden öyleyim bi de benim ikinci defa olacağı için hayalkırıklığım da var
zor yaaa
kolay değil yaşadıklarımız
sonu güzel olur da bu günleri hiç hatırlamayız bile inşallah

canım bende iğne kullanırken çok sinirli oluyodum her dakika eşime çatıyordum

Tek ben değilmişim demek ki Hakkaten tuhaf yapıyor bu hormanlar insanı. Evet ben de sabahtan beri eşimle kavga ediyorum. Güya stres yapmayacağız da yumurtalar iyi gelişecek. Valla bu süreçte her şey çok zor. Stres yapmadan bu süreci atlatanları tebrik ediyorum.

İnşallah son olacak Seminaycığım.. İlkini aklına getirme.. Bu yeni bir tedavi.. Bebişin yakında sana gelecek. Sende sorun neydi ?

ya bu psikoloji ile bebeklerimiz de ağlak olursa))
hiç çekemem zır zır yalandan ağlayan çocuk
neyse arkadaşlar gülelim

canım öyle oluyoki çatacak bişey arıyosun ağlamak için bahane arıyosun rabbim kolaylık versin gerçekten zor bir süreç akışına bıraktım desende ben gayet rahattım ama anlık gel gitllerim oluyodu nedensiz ben bile kendime şaşıyodum ondan böyle olman normal yani

kızlarr bugün 2, iğnemi oldum ve aklıma ne geldi biliyormusunuz nasıl bi içgüdüdür bizdeki hepimiz daha çocukken bile oyuncak bebeğimizi bebek yapmış kendimiz anne olup onun karnını doyurmuş sallayıp uyutmuş başını beklemişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…