havin su neler hissediyosun 2 embrio muydu senin
canım ben tek embriyo neler hissedeyim bilmiyom az kaldı gün sayıyom işte dua edin inş bebeğim tutunmuştur
taze anneler orda mısınız?
eveet yaaa.............ne güzel kelime anne kelimesi birde bubu canınla kanınla beslediğin yavrundan duymak rabbim hepimize bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin
inşallah canım inşallah)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hamilelik haberi vericen inşallah
gamzear senin de tek embrioydu değil mi?
Kızlar ben herşeye ağlayan bir tip oldum.Tv'de haberlere bile ağlıyorum.Sinirlerim de gergin. İğneler mi yapıyor sizce ? Sizde de oldu mu böyle şeyler
Kızlar ben herşeye ağlayan bir tip oldum.Tv'de haberlere bile ağlıyorum.Sinirlerim de gergin. İğneler mi yapıyor sizce ? Sizde de oldu mu böyle şeyler
canım ben şimdiden öyleyim bi de benim ikinci defa olacağı için hayalkırıklığım da varKızlar ben herşeye ağlayan bir tip oldum.Tv'de haberlere bile ağlıyorum.Sinirlerim de gergin. İğneler mi yapıyor sizce ? Sizde de oldu mu böyle şeyler
canım bende iğne kullanırken çok sinirli oluyodum her dakika eşime çatıyordum
canım ah sorma sendede mi başladı ben normalde ağlamam bende çok ağlak olmuştum iğnelerde kolay değil hormon yüklemesi yapılıyo rabbim yardımcımız olsun zor bir süreçten geçiyoruz herkesin imtihanı farklı işte rabbim bunca ecri çektiriyo inş snunda sağlıklı birer evlat nasip edecek bizlere
canım ben şimdiden öyleyim bi de benim ikinci defa olacağı için hayalkırıklığım da var
zor yaaa
kolay değil yaşadıklarımız
sonu güzel olur da bu günleri hiç hatırlamayız bile inşallah
İnşallah son olacak Seminaycığım.. İlkini aklına getirme.. Bu yeni bir tedavi.. Bebişin yakında sana gelecek.Sende sorun neydi ?
Tek ben değilmişim demek kiHakkaten tuhaf yapıyor bu hormanlar insanı. Evet ben de sabahtan beri eşimle kavga ediyorum. Güya stres yapmayacağız da yumurtalar iyi gelişecek. Valla bu süreçte her şey çok zor. Stres yapmadan bu süreci atlatanları tebrik ediyorum.
morfoloji çikolata kisti pko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?