kızlar bana dua edin pazartesi pozitif çıksın sonucum rabbim büyük ona sığındım verecek olan o inş hepimize hayırlı evlatlar verir rabbim hepimizin kucağını doldursun
İnşallah canım allah yardımcın olsun
meraba arkadaşlar, ben zaman buldukça bakabiliyorum ve bende eylül tüp bebek yapanlardanım....ve bugün test günümdü...çok şükür Allahıma sonuç pozitif...Beta hcg değerim 580 çıktı...:)Allahım isteyen arayan herkese evlat sevgisini tatdırsın inşallah..Arkadaşlar 12 gündür evdeydim..ilk 3 gün yattım sonra yatmadım..kesinlikle belirti arayıpta kendinizi üzmeyin.benim hiç bir belirtim olmadı...hatta son günlerde olmadı heralde diyerek hayatın normal akışına bırakmıştım kendimi..testi alınca inanamadım...seviçten ağladım..inşallah bundan sonrasda her şey yolunda gider ve rabbim yavrumu sağlıcakla kavuşturur.inşallah herkesi kavuşturur..hıı bu arada test gününü bekleyen arkadaşlara pazıl yapmalarını tavsiye ederim..zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz...listeye eklersenizde sevinirim...Yaş 30 smrna tüp bebek merkezi...ilk denemem..sebep tüplerin tıkalı olması..Birde bu bekleme sürecinde aklımda kalan tek şey içtiğim litrelerce su:))
meraba arkadaşlar, ben zaman buldukça bakabiliyorum ve bende eylül tüp bebek yapanlardanım....ve bugün test günümdü...çok şükür Allahıma sonuç pozitif...Beta hcg değerim 580 çıktı...:)Allahım isteyen arayan herkese evlat sevgisini tatdırsın inşallah..Arkadaşlar 12 gündür evdeydim..ilk 3 gün yattım sonra yatmadım..kesinlikle belirti arayıpta kendinizi üzmeyin.benim hiç bir belirtim olmadı...hatta son günlerde olmadı heralde diyerek hayatın normal akışına bırakmıştım kendimi..testi alınca inanamadım...seviçten ağladım..inşallah bundan sonrasda her şey yolunda gider ve rabbim yavrumu sağlıcakla kavuşturur.inşallah herkesi kavuşturur..hıı bu arada test gününü bekleyen arkadaşlara pazıl yapmalarını tavsiye ederim..zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz...listeye eklersenizde sevinirim...Yaş 30 smrna tüp bebek merkezi...ilk denemem..sebep tüplerin tıkalı olması..Birde bu bekleme sürecinde aklımda kalan tek şey içtiğim litrelerce su:))
selam arkadaslar
bılen varsa lutfen cevap rıca edecegım
çikolata kıstı nden amelıyat olup lucrın depot ıgne kullanan varmı lutfen yazın noluurrr(((((((((((((((((((((((
Kızlar ben Gonal F 225 doz uyguluyorum. Sizler kaç kullandınız ?
Kızlar ben Gonal F 225 doz uyguluyorum. Sizler kaç kullandınız ?
gözün aydın canım o sevinç bambaşka bağıra bağıra ağlamıştım bende bambaşka bir mutluluk
allahım kucağına sağlıklı sıhhatli almayı onun büyüdüğünü mürvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah
Gonal f 225 sonra 300, cedrodite, Menagon 2*1 yeter mı?:))Kızlar ben Gonal F 225 doz uyguluyorum. Sizler kaç kullandınız ?
fayhan canım rabbim bebeğini sana bağışlasın inş sağlıklı sıhatli gelişir gününde saatinde kucağına alırsın rabbim hayırlı evlat eylesin evladı bu mutluluğu hepimize yaşatsın evlatlarımızı kucağımıza aldığımızıda göstersin yüce rabbim
8 az mı? Benim en basından beri 8 tane var.9. Gunumdeyim. En büyüğü 21. En küçüğü 11 mn.benim durum daha vahim heraldeiyi akşamlar arkadaşlar bu gün klinikteydim yumurtalarım toplandı 8 yumurtaymış aslında bende bir sorun yoktu neden az oldu anlayamadım ama bunada şükürartık yarın arayacaklar evde misafirlerim var canlar rabbim hepimizede mis kokulu evlatlarımızı nasip eder inş
sapolasın canım inşallah dileyen herkese:))
iyi akşamlar arkadaşlar bu gün klinikteydim yumurtalarım toplandı 8 yumurtaymış aslında bende bir sorun yoktu neden az oldu anlayamadım ama bunada şükürartık yarın arayacaklar evde misafirlerim var canlar rabbim hepimizede mis kokulu evlatlarımızı nasip eder inş
Cok iyi inşallah sonuda iyi olur.gelisim iyi diyor doktorum. 9. GunuMbuketdemet canım senin tedavi nasıl gidiyo
Cok iyi inşallah sonuda iyi olur.gelisim iyi diyor doktorum. 9. GunuM
deyim. 8 tane yumos var 21 en büyüğü 11en küçüğü. Bakalım ne olur.mevlam neyler...3 ayrı iğne vuruyorum. Göbeğim delik deşik oldu. Demin bı arkadasa diyorum içtiğim sular göbeğimden çıkacak.gobegimle Cicek sulayacak vaziyetteyim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?