eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

gözün aydın canım o sevinç bambaşka bağıra bağıra ağlamıştım bende bambaşka bir mutluluk

allahım kucağına sağlıklı sıhhatli almayı onun büyüdüğünü mürvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah

gözün aydın canım o sevinç bambaşka bağıra bağıra ağlamıştım bende bambaşka bir mutluluk

allahım kucağına sağlıklı sıhhatli almayı onun büyüdüğünü mürvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah

Evlat başka bişeye benzemiyor...Rabbim izin verirse oluyor...allah herkese nasip etsin teşekkürler ayrıca

arkadaslar benım de persembe gunu opum oldu ama hala karnımın ıcı acıyor. az az da olsa kan lekelenmelerım oluyor. 3 gun oldu sızce bu normal mı? benım transferım 4. gun olacakmıs daha karnımın ıcı ıyılesmedı pazartesıne bır gun kaldı acaba o zamana kadar gecer mı?

tecrubelı arkadaslar cevap yazarsanız sevınırım?

fayhan arkadasım senı de gonulden tebrık ederım. saglıkla kucagına aldıgın gunlerı de gostersın ıns. negatıf sonuc alan arkadaslar,sızlerın de uzuntulerınızı paylasıyorum ıns bunlar son uzucu haberler olur. ıns topktekı tum arkadaslar hepımız hayırlı haberler alırız.

sevgıler

sapolasın canım inşallah dileyen herkese:))

iyi akşamlar arkadaşlar bu gün klinikteydim yumurtalarım toplandı 8 yumurtaymış aslında bende bir sorun yoktu neden az oldu anlayamadım ama bunada şükürartık yarın arayacaklar evde misafirlerim var canlar rabbim hepimizede mis kokulu evlatlarımızı nasip eder inş

8 az mı? Benim en basından beri 8 tane var.9. Gunumdeyim. En büyüğü 21. En küçüğü 11 mn.benim durum daha vahim heralde ( hayırlısı ALlah tan.milyon tane spermden yumurtayı dölleyen bı tanesiyse, 35 tane yumurtan bile olsa onu dölleyecek olan yine bir tane.hayırlı sonuclar alırsın inşallah.

Son düzenleme:

canım benim yumurta sayına takılma rabbim yumurtalarının sağlıklı döllenmesini nasip etsin

buketdemet canım senin tedavi nasıl gidiyo
Cok iyi inşallah sonuda iyi olur.gelisim iyi diyor doktorum. 9. GunuM
deyim. 8 tane yumos var 21 en büyüğü 11en küçüğü. Bakalım ne olur.mevlam neyler...3 ayrı iğne vuruyorum. Göbeğim delik deşik oldu. Demin bı arkadasa diyorum içtiğim sular göbeğimden çıkacak.gobegimle Cicek sulayacak vaziyetteyim:)))

canım benim yumurtaların iyi gelişiyo maşallah inş sağlıklı olurlar uzun protokol heralde senin canım bişey olmuyo göbeğe inan ben 14 gün akşam sabah vurdum bide kalçadan vuruldum göbeğim acımadı ama kalçalarımın üzerine oturamıyodum rabbim sonunu hayırlı eyler inş hepimizin duası bu rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…