• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Oyy yerim ben seni :16: Bizim bebekler çok şanslı canım. PGT bebişi onlar. Özel imalat :1: Hem mükemmel anneleri hem de mükemmel bir sürü teyzeleri olacak :1::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

canlarım benim rabbim bu düşüncelerimizi hayalde bırakmıyacak inş hepimize hayırlı evlatlar verecek

dedıler banada ama nerdeyse transfer gunum geldı gecmedı. ben o zamana kadar gecer dıye beklıyordum.

canım bende 3 gün oldu sonra düzeldi ağrım olmamıştı olmadığıda iyi oldu doktorum ağrı kesici içersen rahmi tutunmayı etkiler demişti allah tarafından yumurtam az olunca ağrımda olmadı işte inş seninde kanaman geçer canım yarına bişeyin kalmaz

cevabın için tesekkur ederım. yok benımkıde acık renklı.parol yazdı ama ben cık gerekmedıkce ıcmemeye calısıyorum. sana da 200mg lık progestan ve estrofem mı yazdılar? 200mg gunde 3 tane progestan bıraz fazla degılmı_ ben 2 ay once asılama oldugunda 100mg gunde 3 tane yazmıstı doktor o yuzden bu sefer bna fazla geldı? zaten bu hapı vajınal kullanınca akıntı duzenı ıyıce degısıyor ınsanın. neyse artık katlanacagız napalım.

Evet canım aynı ilaçları banada yazmış Cem bey yazmış bu ilaçları reçeteye baktım
gerçekten o fitil fazla gibi günde tane olsa yeterli bence ben son bir iki gündür düzenli kullanmıyorum zaten
Bende anlamıyorum akıntımı ilaç kalıntısı mı diye biraz fazla geldi banada

canım bende 3 gün oldu sonra düzeldi ağrım olmamıştı olmadığıda iyi oldu doktorum ağrı kesici içersen rahmi tutunmayı etkiler demişti allah tarafından yumurtam az olunca ağrımda olmadı işte inş seninde kanaman geçer canım yarına bişeyin kalmaz

gerçekten mi parolda mı.bana öyle demediler amaaa:) benimde ağrım olmadı zaten içmedim ama etkilediğini bilmiodum

daha önce tedavi gördüğüm yerle karşılaştırdığımda burdan daha çok memnunum gibi.şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.doktorumda hemşirelerde çok iyiler.bizim listede buraya giden hiç yok.benim doktorumda daha önce ataşehir memorialdeydi şimdi burda.bana bu doktoru trabzondan bir arkadaş tavsiye etti öyle geldim.p.tesi transfer olacak inş.allah izin ederse

canım inş bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur rabbim seninde kucağını doldurur canım

meraba arkadaşlar, ben zaman buldukça bakabiliyorum ve bende eylül tüp bebek yapanlardanım....ve bugün test günümdü...çok şükür Allahıma sonuç pozitif...Beta hcg değerim 580 çıktı...:)Allahım isteyen arayan herkese evlat sevgisini tatdırsın inşallah..Arkadaşlar 12 gündür evdeydim..ilk 3 gün yattım sonra yatmadım..kesinlikle belirti arayıpta kendinizi üzmeyin.benim hiç bir belirtim olmadı...hatta son günlerde olmadı heralde diyerek hayatın normal akışına bırakmıştım kendimi..testi alınca inanamadım...seviçten ağladım..inşallah bundan sonrasda her şey yolunda gider ve rabbim yavrumu sağlıcakla kavuşturur.inşallah herkesi kavuşturur..hıı bu arada test gününü bekleyen arkadaşlara pazıl yapmalarını tavsiye ederim..zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz...listeye eklersenizde sevinirim...Yaş 30 smrna tüp bebek merkezi...ilk denemem..sebep tüplerin tıkalı olması..Birde bu bekleme sürecinde aklımda kalan tek şey içtiğim litrelerce su:))

hayırlı uğurlu olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah çok güzel bir duygu allah daim etsin

gerçekten mi parolda mı.bana öyle demediler amaaa:) benimde ağrım olmadı zaten içmedim ama etkilediğini bilmiodum

canım doktorum bana açıkca dedi transfer üstü ağrı kesici içmek rahmi ve tutunmayı etkiler diye mecbur kalsanda içme dedi allahtan kalmadım

canım inş bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur rabbim seninde kucağını doldurur canım

inş.canım hepimizin kucakları dolsun taşsın birer ikişer.şu eski kanun ne güzeldi 3 er 5 er koyuyorlardı embriyoları.:))

bi transfer olsa korkuyorum kalitesiz çıkmasından.transfer olsada bi test günü gelse diycem.eee insanoğlunun dertleri bitmiyor :)))))

Evet canım aynı ilaçları banada yazmış Cem bey yazmış bu ilaçları reçeteye baktım
gerçekten o fitil fazla gibi günde tane olsa yeterli bence ben son bir iki gündür düzenli kullanmıyorum zaten
Bende anlamıyorum akıntımı ilaç kalıntısı mı diye biraz fazla geldi banada

arkadaşlar ilaçlarınızı düzgün kullanın bana saatini enfazla yarım saat geçire bilirsin diye söylemişti dr um çok çok önemli

daha önce tedavi gördüğüm yerle karşılaştırdığımda burdan daha çok memnunum gibi.şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.doktorumda hemşirelerde çok iyiler.bizim listede buraya giden hiç yok.benim doktorumda daha önce ataşehir memorialdeydi şimdi burda.bana bu doktoru trabzondan bir arkadaş tavsiye etti öyle geldim.p.tesi transfer olacak inş.allah izin ederse

Evet canım sadece sensin orda tedavi gören
Melisdilekle bende ataşehir memorıalde tedavi gördük canım
Sakıncası yoksa ücreti ne kadardı angel
:26:

canım doktorum bana açıkca dedi transfer üstü ağrı kesici içmek rahmi ve tutunmayı etkiler diye mecbur kalsanda içme dedi allahtan kalmadım

vayyy ne tuhaf banada hemşire dediki ağrın olursa içmeyim diye düşünme günde 3 defaya kadar alabilirsin.hamilelerde kullanıyo bir zararı yok dedi.bende ilk gün 1 tane aldım ağrımda olmadı zaten dahada almadım

Aaa öylemiymiş ben kullandım valla bol bol:9:
Ağrım çok olmuştu hemşirem gönül rahatlığıyla içebilirsin demişti

inş.canım hepimizin kucakları dolsun taşsın birer ikişer.şu eski kanun ne güzeldi 3 er 5 er koyuyorlardı embriyoları.:))

bi transfer olsa korkuyorum kalitesiz çıkmasından.transfer olsada bi test günü gelse diycem.eee insanoğlunun dertleri bitmiyor :)))))

canım ilk denemense tek koyuyolar bana tek koyuldu doktora dedim 2 tane olmazmı ilk denemen olduğu için olmaz dedi rabbim tek çift önemli değil yeterki ol desin ona ana rahminde can versin herşey olur rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunsun inş test günü hep pozitifi görelim

Aaa öylemiymiş ben kullandım valla bol bol:9:
Ağrım çok olmuştu hemşirem gönül rahatlığıyla içebilirsin demişti

canım bana tavsiye etmedi belki benimle kaynaklı bişeyde olabilir bilemem ama doktorum ağrı kesici rahmide tutunmayıda etkiler dedi yani

tabiki sakıncası yok cnm 3900.sizin ne kadardı?

Bizimkide 2000 euro tüp bebek 1500 tl de pgt canım
Çok bir fark yokmuş arada acaba medical parkta pgt var mı ya merak ettim?:26:
Son bir soru daha canım muayene ücreti ne kadar peki?
Yanlış anlama bunları soruyorum çünkü bizim eve yakında bu medical park
Hep aklımdaydı bu hastane gitsekmi diye eşimle şimdi gideni yakaladım ya o yüzden soruyorum

Son düzenleme:
Back
X