canım yarın iki türlüde ağlıyacağım bunu biliyom rabbim mutluluktan ağlamamı nasip etsin ben iyiyim inş bebeğimde iyidir teyzesi yarın güzel haberlerle geliriz buraya
CANIM bende Atasehir Memorial de tedavi gördüm doktorun kim
Hayırlı olsun bu arada
inşallah canım benim sağol..
yarın büyük gün inşallah mutluluktan ağlarsın canım güzel haberler gelirsn inşallah dualarım seninle
eee kızlar hadi gelin sohbete ne o öyle napıyonuz aşağıda
herkese iyi aksamlar kizlar toplanmisiniz yine gece kuslari sizi:):)
Dr handan hanim, peki senin dr un kim sonuc alabildin mi
Dr handan hanim, peki senin dr un kim sonuc alabildin mi
Benim doktorum arzu hanimdi sen bugün mü basladincanim tedavine
Bana 2 embriyo transfer edildi test günümü bekliyorum 3 gunüm kaldı
Benim doktorum arzu hanimdi sen bugün mü basladincanim tedavine
Bana 2 embriyo transfer edildi test günümü bekliyorum 3 gunüm kaldı
rabbim büyük verecek olan o ona sığınıp ondan istiyorum inş banada hepinizede sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verir
arkadaşlar benimle aynı günlerde sonucu öğrenecek olan var mı sizzlerde ne gibi belirtiler var. benim ilk tüp bebek denemem 2 embriyo yerleştirdiler çok heyecanlıyım lütfen cvp yazar mısınız?
nasıl oldun canım
mervecım senın de az gunun kaldı ben bıle heyecanlanıyorum kım bılır senın ıcın nasıldır?ben nasıl dayanıcam hıc bılmıyorum. benım sıklusun 2. yarısı hep acaba hamılemıyım dıye dusunmekle gecıyor. kendımı bunudan alamıyorum. bu zamana kadar hep hayal kırıklıgı yasadım hep umutlandım sonra uzuldum.ıns bu sefer oyle olmaz. hepımızınkıde.
elbette canım Rabbim büyük hazinesi çok geniş bizlere de nasip eder inşallah
selam kızlarımmm,
pazar sendroöu yaşadığım için buraya yazmaya bile üşeniyorum valla.
guzelolacak senin de dediğin gibi güzel olacak canım. bir dahaki sefere inşallah.
havinim iyi şanslar canım. diğer test sonucu bekleyen, opu yapılacak olan, tedaviye başlayacak olan herkese iyi şanslar...
bu arada ben hafta sonu birşey öğrendim. benim bir tanıdığımın kocasının sperm sayısı 1 milyonmuş, morfoloji sorunu ve ileri hareketli sperm sorunu varmış, kızda da guatr varmış. 4 kez tüp bebek denemişler, olmamış. sonra dr ali cevat diye birini bulmuşlar. bu adam önceden doktormuş, sonradan aktar olmaya karar vermiş, macunlar falan hazırlıyormuş bunlar karı koca yemişler adamın macunundan ve o ay hamile kalmış. ikinci çocuğu da kendiliğinden olmuş sonrasında. ne dersiniz bir denemeli mi bu adamı? bilen duyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?