Senin icinde insallah hayirlisi olsun ilk denemen mi ?keske denk gelsekte hastanede gorusebilsek.
ben once asılama yaptırdım olmadı. bu ılk tup denemem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin icinde insallah hayirlisi olsun ilk denemen mi ?keske denk gelsekte hastanede gorusebilsek.
mervecım senın de az gunun kaldı ben bıle heyecanlanıyorum kım bılır senın ıcın nasıldır?ben nasıl dayanıcam hıc bılmıyorum. benım sıklusun 2. yarısı hep acaba hamılemıyım dıye dusunmekle gecıyor. kendımı bunudan alamıyorum. bu zamana kadar hep hayal kırıklıgı yasadım hep umutlandım sonra uzuldum.ıns bu sefer oyle olmaz. hepımızınkıde.
Hayirlisi olsun, guzel haberlerini aliriz insallah, bugun regly oldum saat 16da dr umu aricam ama Yarin mi gitmem lazim sali mi ? Regly in 2. Gunu gel demisti
selam kızlarımmm,
pazar sendroöu yaşadığım için buraya yazmaya bile üşeniyorum valla.
guzelolacak senin de dediğin gibi güzel olacak canım. bir dahaki sefere inşallah.
havinim iyi şanslar canım. diğer test sonucu bekleyen, opu yapılacak olan, tedaviye başlayacak olan herkese iyi şanslar...
bu arada ben hafta sonu birşey öğrendim. benim bir tanıdığımın kocasının sperm sayısı 1 milyonmuş, morfoloji sorunu ve ileri hareketli sperm sorunu varmış, kızda da guatr varmış. 4 kez tüp bebek denemişler, olmamış. sonra dr ali cevat diye birini bulmuşlar. bu adam önceden doktormuş, sonradan aktar olmaya karar vermiş, macunlar falan hazırlıyormuş bunlar karı koca yemişler adamın macunundan ve o ay hamile kalmış. ikinci çocuğu da kendiliğinden olmuş sonrasında. ne dersiniz bir denemeli mi bu adamı? bilen duyan var mı?
Sende bendensin o zaman , insallah tutarben once asılama yaptırdım olmadı. bu ılk tup denemem.
Sende bendensin o zaman , insallah tutar
merhaba benımde 2.tüp bebek denem transferımde oldu persembe ılk testım 31.8 bugun ıkıcı kan testım 56.6 cıktı ama doktorum bu degerı az buldu cok korkuyorum hamıle olmamakdan
bakalım beklemekde bır surec sonucda
slm canlar nasılsınz hepiinizi çok özledim toparlandım geldim hatta p.şembeden beri besin zehirlenmesi yaşadım çok hastaydım biraz bugün iyiyim sizi çok merak ettm...hepiizin şansı bol olsun hala içimde üzüntü var ancak allah sabrını veriyor ve toparlanamam dediğin halde kimi zaman unutuyosun bile...insallah ilk ve son negatf yazan ben olmuş olurum topiğimize...sizi sevindiremedim ama meleğim beni erkenden terketti nasip değilmiş yavrumu cennete yolladım...hepinizi öpüyorum iyi geceler![]()
merhaba benımde 2.tüp bebek denem transferımde oldu persembe ılk testım 31.8 bugun ıkıcı kan testım 56.6 cıktı ama doktorum bu degerı az buldu cok korkuyorum hamıle olmamakdan
bakalım beklemekde bır surec sonucda
Hadi hayirlisi İNSALLAH istedigin sonucu alirsi bacimPerşembe gunu belli olacak CANIM kısmet oLursa
Hadi hayirlisi İNSALLAH istedigin sonucu alirsi bacim![]()
Canım ben sana yukarda cevap yazmıştım görmedin galiba:26:
İnşallah hamilesindir
hoşgeldin canımm
ben bu adamı duymadım ama dediğin gibi örneklerden çok duydum ama bilemiyorum içeriği neymiş bu macunun?
ama bazen farklı etkiler yapıyor düzelteyim derken bozuyor sen bilirsin canım
slm canlar nasılsınz hepiinizi çok özledim toparlandım geldim hatta p.şembeden beri besin zehirlenmesi yaşadım çok hastaydım biraz bugün iyiyim sizi çok merak ettm...hepiizin şansı bol olsun hala içimde üzüntü var ancak allah sabrını veriyor ve toparlanamam dediğin halde kimi zaman unutuyosun bile...insallah ilk ve son negatf yazan ben olmuş olurum topiğimize...sizi sevindiremedim ama meleğim beni erkenden terketti nasip değilmiş yavrumu cennete yolladım...hepinizi öpüyorum iyi geceler![]()
içeriğini yarın adamı arayıp öğrenicem. daha ne bozacak ki, sayı 900 bin morfoloji 0 son testte
Kızlar ben bugun rüyamda bilezik gördüm eşim bana bilezik almış kutunun içinde duruyordu
Bana verdi tabirine baktım erkek çocuğu anlamına geliyor yazıyodu![]()
Kızlar ben bugun rüyamda bilezik gördüm eşim bana bilezik almış kutunun içinde duruyordu
Bana verdi tabirine baktım erkek çocuğu anlamına geliyor yazıyodu![]()