eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

eee kızlar ben rüyamda cüzdanımı bomboş gördümo ne demek ne para vardı ne kredi kartlarım hırsız mı girmiş eve diye bakarken uyandım...

Hemen yorumlayayım rüyanı
Şimdi siz tüp bebek işine kalkıştınız ya ee haliyle maddi anlamdada bir gideriniz oldu
cüzdan boşaldı ammavelakin para gitti yerine bebek gelecek inşallah kucaklarınız bebeklerle dolacak cüzdanınız boşalsa bile
nasıl ama

aynı bende de felaket baş ağrısı halsizlik sinir ve ateş yaptı dr a sordum evet yapar dedi
eşimde duydu ben bi anda köpürünce olur aşkım tamam ilaçlardan böylesin diyo canım benim

Vayyyy vayy maşallah diyelim eşine canım
Aman aman nazar değmesinn
Valla ben şimdi test günüme kadar durumumu biraz kullanıyorum
Aşkım canım şunu çekti git al işten gelirkende sipariş veriyorum
Normaldede alır ama şimdi daha bi tatlı oluyo istemesi
İkizlerin canı çekmiş diyorum bide

canım yarın inşallah güzel haberlerle geleceksiniçimden öyle geçiyor inş hissettiğim gibi olur

evet nazar değmesin kocişimee
gerçekten anlayışlı saolsun susar ben gerginim diye
ayy onu bende yapıyorum yaa çok fenayız biz
yada ben bişey diyorum hayatım içerden şunu getirirmisin belim ağrıyo uzancam başım ağrıyo falan
alış diyorum hamile olursam sen yapcan diyorum evet evet haklısın alışmam lazım sen yatarsın hep diyo garibim

hehehehe Harikasın canımm
Eee hep biz onlara hizmet ediyoruz azıcıkta onlar bize değilmi ama
hele bebek olunca daha yoğun olacaz yorulup uykusuz kalacağız
Dediğin gibi şimdiden alışsınlar en iyisi

Öğleden sonra mı gidiliyor test yaptırmaya aa bunu bilmiyordum:44:

Öğleden sonra mı gidiliyor test yaptırmaya aa bunu bilmiyordum:44:

canım ne bileyim dedimya hiç bilmediğimden işte öğleden sonra gideceğim diyom burda yakınımda bir hastane var saat akşam 8 kadar test yapıyoruz demiş onun rahatlığı var bende anlıcan

canım ne bileyim dedimya hiç bilmediğimden işte öğleden sonra gideceğim diyom burda yakınımda bir hastane var saat akşam 8 kadar test yapıyoruz demiş onun rahatlığı var bende anlıcan

havincim sen bilirsin ama bence sabah ver özelse eğer 1-2 saatte çıkar
beklemek yorucu

dün 8 yumurtam toplanmıştı bu gün aradılar 5 tanesi döllenmiş eşim konuşmuş embriyologla ya salı yada perşembe transfer edilecekmiş inş güzel gelişip döllenirler annelerine sıkı tutunup hiç bırakmazlar allah hepimizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin arkadaşlar ben çıkıyorum allaha emanet olun

bebeisimolsun gidiyormusun canım hadi hayırlı geceler iyi uykular

aa çok iyi o zaaman
dualarım seninle havincim hayırlısı olsun
hepinizi öpüyorum kızlar iyi gecelerrr
görüşmek üzereeee

canım benim çok sağol inş yarın güzel haberlerle gelirim başlığa

canım bende seni öpüyom hayırlı geceler sana allaha emanet ol

canım çok sevindim rabbim transferden sonra sana sıkı sıkı tutununmalarını nasip eder sağlıklı gelişip bölünsün embriyoların şimdi rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin rabbim hepimizin kucağını doldursun

canım hayırlı geceler sanada allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…