eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Havinciğim ben senin yerinde olsam sabahleyin giderdim çünkü bu tahlil işleri hiç belli olmuyo
Öğleden sonra gidersen ertesi güne sarkar felan hiç lazım değil daha fazla aksiyon

sana sans dılemek ıcın gelmıstım canım:)Rabbım yardımcın olsun ınsallah guzel haberını alıcaz:)opuyorum

inş canım inş rabbim bu başlıkta hepimizin güzel haberler almasını nasip etsin dua edin rabbim benimde kucağımı doldursun hepinizinde sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun hayalini kurduğumuz dünyamız gerçek olsun

Herşey gönlünce olur inşallah.Bebişler sıkı sıkı tutunur

Havinciğim ben senin yerinde olsam sabahleyin giderdim çünkü bu tahlil işleri hiç belli olmuyo
Öğleden sonra gidersen ertesi güne sarkar felan hiç lazım değil daha fazla aksiyon

canım hastaneden garantiyi aldımya ondan diyom yarın hele uyanayım ruh halim ne diyo ona göre çıkarım yola

Havinciğim bu arada hemen sonucu bizlerede haber vermeyi unutma merak içinde seni bekliyor olacağız inş canım

Havinciğim bu arada hemen sonucu bizlerede haber vermeyi unutma merak içinde seni bekliyor olacağız inş canım

canım inş hele bir yarın olsun sonucu alınca sizlerle paylaşacağım duada unutmayın rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

canlar vakit baya geç oldu ben kaçar rabbime emanetsiniz bana dua etmeyi unutmayın duamdasınız

Bende gideyim geç oldu hadi iyi geceler havinim dualarım seninle öptüm canım seni

havincim canım, çok heyecanlıyım senin için. bize çok güzel bir haber vermeni umut ediyorum yarın. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Allah gönlündekini biliyor, gönlüne göre versin inşallah. seni tanımıyorum ama çok güzel yürekli bir kadın olduğunu hissedebiliyorum buradan. İyi uykular, mutlu bir güne uyan inşallah.

Kızlar hepinize iyi geceler...

canlar vakit baya geç oldu ben kaçar rabbime emanetsiniz bana dua etmeyi unutmayın duamdasınız

Havinciğim dualarım seninle ve umut bekleyen herkesle.İnşallah çok çok güzel haberlerini alırız.Meryem suresini oku ve ya dinle.Ben bütün tedavim boyunca elimden geldiği kadar okudum ve ya dinledim.Transferden sonrada hemen hemen hergün dinliyorum bebişim ve ya bebişlerim tutunsun benden vazgeçmesin diye.Hayırlı haberler alman dileğiyle

arkadaşlar benimle aynı günlerde sonucu öğrenecek olan var mı sizzlerde ne gibi belirtiler var. benim ilk tüp bebek denemem 2 embriyo yerleştirdiler çok heyecanlıyım lütfen cvp yazar mısınız?

canım merhaba benimde transferim 19 u 1 ekim tahlil ama ben vumartesi yaptırıcam belim ağrıyo alt karında şişlik dudaklarımda kueuluk kasıklarda batma ve karnım şiş çok

oo kızlar maşallah baya kalabalığız bugün
ebruli nasılsın taze annecik
doktorundan memnun kaldınmı kayseride canım nasıldı anlatsana biraz

iyim canim sen nasilsin evet cok memnunum doktorumdan merkezden zaten cok kaliteli bir hastane acibadem..bu benim ikinci denemem ilkinide orda yaptirmistik bunuda orda yaptirdik guveniyorum doktoruma sicak kanli biri cok ilgileniyor ve cok yogun

canım hoşgeldin bana bol bol dua et

dualarim seninle canim benim insallah guzel haber alirsin nasil tutacaksin kendini ogle sonuna kadar ben senden daha cok sabirsizlaniyorum sanirim:):) neden simdi gitmiyosun

slm yesimcim bizde seni ozledik toparlanman cok guzel surekli o aciyla zaten yasanmaz hayat devam ediyor ne olursa olsun umut bitmemeli guzelim
cok gecmis olsun simdi iyimisin dikkat et kendine

Havin canımmmm ;

Güzel haberlerle gel inşallahh.. Dua ediyorum senin için Rabbim sağlıkla, hayırlısı ile bebeğine kavuştursun seni.. Yüce gönüllü arkadaşım..

kızlar çok korkuyorum, cuma günü opu yapıldı ve 17 yumurta toplandı, bunlardan 13 tanesi döllenmiş, dün aradılar 9 tane kaldı diye doktorum 5. günü transferi yapmak istiyor biraz önce aradı 5 güne doğru giden 5-6 yumurtan var dedi. ya 5. güne hiç kalmazsa çok endişeliyim bütün emeklerim boşa gitmiş olucak. böyle bir ihtimal var dimi 3 günde 7 tanesi gitmiş oluyor((

oncelikle herkese merhablar arkadaslar ..malesef benim 2 negatifim var.

canim rahat ol boyle stresli olursan cok etkiler seni...5. gune kesinlikle gitsin sansi artiriri..benim 2 denemedede 3. gun transfer edildi ve malesef olmadi...sen oluruna birak ve doktorunu dinle...1 tane kalsin 5. gune gitsin ve o transfer edilsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…