eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canımm önemli değil bir tanesi yaşasa benim için yeterli ama 3 günde yarısından fazlası gitti ya hiç kalmazsa diye endişeliyim en azından 3. gün bi iki tane dondursalardı. endişelenmemek elde değil. inş sende bir daha yaşamazsın canım negatifi çok zor yaa o kadar yoruldum ki artık.

canim kalir mutlaka..embriyolar 3 .gune yumurta etkisiyle 5. gune sperm kalitesiyle gidiyo demisti dr.um..zaten genelde 3. gune kadar giden gidiyo kalan kaliyo..emin ol 5. gune gidemeyecegini dusunselerdi devam etmezledi..bir arakadasim ist denedi 5 yumurtasi oldu..dusun doktor onu bile 5. gune getirdi..5. gune kalan 2 tane transfer edildi....5. gune gitmeyen zaten byuk ihtimal kalitesi dusuk olan oluyor...insallah insallah pozitifi al arkadasim...Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin..o kadar zorki

canım çok sağol birazcık da olsa içimi rahatlattın allah sana da hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.

canım çok sağol birazcık da olsa içimi rahatlattın allah sana da hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.

amin canim...moralini yusek tut..bebislerin insallah bu sefer seninle olacak...artik diyorum nasip olursa yeni bir deneme yaparsam ne druma soru soracam ne birsey diyecem birkerede boyle deneyecem..ne kadar uzerine dusersem pozitif alamadim..en iyisi oluruna birakmak sanirim..oyle yapanlar emin ol pozitifi aliyor..insallah seninde pozitif haberini alacaz canimm

TşK ederim cnm benim...insan aldığı negatifi herşeyle kıyaslamaya başlıyor haklısın,her şerde hayır vardır.ama bu gece bi rüya gördüm 7 aylık hamileydim karnımdaki ağırlığı gördüm hissettim kızım olucakmış..inan rüyası bile güzel hamileliğin ilkkez böylle bir rüya gördüm.öpüyorum seni canım sen ne zaman başlıyosun tedavine?

ayseaaabbb Nuri Bey hakkında yazdıklarınızın onu anlatmadığını yazmıştım, burada yazdıklarınız üzerine bir kez daha katılmadığımı söyleyeceğim.
Hep hemşirelerle başbaşa kaldığınızı yazmışsınız, sizi hemşiremi muayene etti, mutlaka dr ile zaman geçirdiniz ve konuşma fırsatı bulmuşsunuzdur.Sizin muhatabınız hemşire değilki, doktorla konuşmak istediğiniz şeyler var ise bunları o zaman neden dile getirmediniz de iş bittikten sonra hayıflanıyorsunuz. Kaldı ki, muayeneden sonra dr u göremediyseniz orada kim var ise mekezden ben dr ile konuşacağım diye bu isteğinizi dilegetirebilirdiniz. Doktor ile hastası arasında bence çok farklı ve özel bir bağ oluyor ve eşiniz bile bazen bu bağın dışında kalıyor, sizi eşiniz bile anlamayabilir ama doktorunuzla herşeyi açıkça konuşabilir adeta psikolog gibi tüm sorunlarınızı paylaşırsınız. İşte bu forumda eaxen isimli üye bence onu anlatmak istemiş, psikolojimizle ilgilendi Nuri Bey diye... Siz sorun olarak gördüğünüz şeyleri Nuri Beyle paylaşmassanız sizin için ne yapabilirki.
Ben kendisinin hastasıyım ve eşimde bende Nuri Bey'i çok seviyoruz. Daha önce dediğim gibi bir çok arkadaşım var onun hastası olan , herkes mi aynı şeyi düşünür bi dr hakkında evet herkes Nuri Bey'i çok seviyor. Bu kadar çok sevilen başka bir dr daha ben görmedim açıkçası, inanılmaz ilgili, şeker , hep güleryüzlü, normal konuşmalarıyla bile insanın psikolojisini düzelten, pozitif , enerjisi size yansıyan, maddiyatla işi hiç olmayan harika bir insan Nuri Delikara. Benim canım doktorum, iyiki tanımışım ve hastası olmuşum.
Ayseaaabbb , bu iş için madem emek veriyorsunuz maddi-manevi, Sizin yerinizde ben olsaydım tedavim boyunca Nuri Bey'in peşini bırakmaz merak ettiğim ve beni sıkıntıya sokan herşeyi konuşurdum açıkça. Dediğim gibi dr ile hastası arasında çok özel ve güzel bir bağ oluyor ve bu birazda sizin isteklerinize göre şekilleniyor! Bence gidin ve açıkça tedaviniz hakkında konuşun Nuri Beyle. şimdi bile sizi mutlaka yönlendirecektir. Harika bir insan Nuri Delikara ve yazdıklarınızı haketmiyor.

kızlar ilknur ve güzelolacak'ın negatif mi sonuçları çok üzüldüm ya....

günaydın canlarrr... iyi haftalar hepinize...

havinim haberlerini bekliyorum heyecanla...

Günaydın.Bende Havinden haber var mı diye baktım daha ses soluk yok anlaşılan.Bende herkese hayırlı bi hafta diliyorum herkes güzel sonuçlar alsın inşallah.Bu hafta bende dahil olmak üzere bi çok test sonucu bekleyecek olan arkadaş var Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ay ben bir bilsem ne zaman başlayacağımı. başlayamıyorum :)) ben tedaviye başlama kısmına bile gelemiyorum bir türlü :))) ertelendi biliosun, yumurtam kistleşmiş diye. doğum kontrol hapı verdi, bir ayda geçer dedi. dedi ama önümüzdeki ay yine bayram var. o yüzdem işim muallak. kasıma kalabilir.

kızlar ilknur ve güzelolacak'ın negatif mi sonuçları çok üzüldüm ya....

malesef canım.

şu nuri bey kimmiş çok merak ettim ha :)) helal olsun adama, nerdeyse çatışma çıkacak onun yüzünden. adından söz ettirdi epeyce.

kızlar slm
gebelik aşımı yaptırıp geldim eşimden kan alındı sonra o laboratuarda analiz edildi ve başka sıvılarla karıştırılarak rahmime enjekte edildi
mirage yaz anam yaz transferim yarın kısmetse
bebeğim beni bekliyo şuan orda
inanıyorum olacak inş....

ha kızlar biraz giremeyebilirim yarından itibaren teknoloji özürlü olduğum için telden nete bağlanamam ben :))))))))
evime döner dönmez bana olayları özet geçersiniz

biliyorsun önce olacağına inanmamız gerek ki olsun canım inş transferin güzel geçer ve bebeğine kavuşursun benım sana sormak istediğim gebelik aşısı dediğin aşının ismi ne canım bana doktor gebelik aşısı die bi aşı vermedi merak ettim şimdi

haydiin hayırlı olsun şekerim. yazdım gitti :)

cnm ya biliyorum ewet öyleydi değil mi kafam dalgın kusuruma bakma hayırlısı olsun geç olsun sonu güzel olsun

herkese merhaba negatif onuc alanlar yılmayın sakın. bu bebek size gelecek. hamıleler tebrıkler. gırmeıyordum uzun zamandır ..
herkese güzel bır gün diliyorum

kızlarrr tedavinin her süreci ayrı bir stresmiş anladım...cumartesi tranferden sonra hep yatıyorum.RABBİM inşallah bana hayırlısıyla verir.tedaviye baslarken ay bi büyüse yumurtalar diyordum sonra ay bi opuyu atlatsam dedim sonra ay bi döllense bölünse yaşasa yaşamaya devam etse.........şimdi ise umarım yaşıyorlardır içimde......beklemekte zormuş anladım.....bu evreye gelemeyen tüm arkadaslarıma da Allah bu evreleri nasip etsin inşallahhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…