• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

şu nuri bey kimmiş çok merak ettim ha :)) helal olsun adama, nerdeyse çatışma çıkacak onun yüzünden. adından söz ettirdi epeyce.
kimsenin yüzünden çatışma çıkacağı falan yok nuri bey benim de doktorumdu ben memnun kalmadım arkadaşımız kalmış inş hamilede kalır ben sadece diğer hastalara nasıl davranıyordu onu öğrenmek istedim hepsi bu sağolsun arkadaş ta cevap verdi

selam kızlar sonucum negatif rabbim bizim bilmediğimiz herşeyi daha iyi bilir ondan hakkımızda hayırlı olanı istedik hakkımızda hayırlı olan buymuş rabbim hepimize hayırlı evlatlar verecek buna inanıyorum er yahutta geç sakın ümitsizliğe düşmeyin rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin

selam kızlar sonucum negatif rabbim bizim bilmediğimiz herşeyi daha iyi bilir ondan hakkımızda hayırlı olanı istedik hakkımızda hayırlı olan buymuş rabbim hepimize hayırlı evlatlar verecek buna inanıyorum er yahutta geç sakın ümitsizliğe düşmeyin rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin

hayırlısı belkide böyleymiş,demek ki vakti zamanı değilmiş,kendini üzme canım ,rabbim inş gönlüne göre verir.

Rabbim gönlüne göre versin canım, hayırlısı olsun hakkında inşallah.

hayırlısı belkide böyleymiş,demek ki vakti zamanı değilmiş,kendini üzme canım ,rabbim inş gönlüne göre verir.

canım negatif çıkınca dedim heralde çok ağlarım ama rabbim o kadar büyükki içime negatif olcağını hissttiğim anda sabrı koydu rabbim kimseyi üzmesin tek duam bu biliyorum er yada geç hayırlı evlatlar verecek bize

canım negatif çıkınca dedim heralde çok ağlarım ama rabbim o kadar büyükki içime negatif olcağını hissttiğim anda sabrı koydu rabbim kimseyi üzmesin tek duam bu biliyorum er yada geç hayırlı evlatlar verecek bize

dua ederken,rabbim hakkımda hayılı olanı ver ama sonuç negatifsede kalbime ferahlık,banada sabrını ver diye ederim hep,ve şuana kadar hep öyle oldu rabbim hepimize sabur versin

bana göre eğer birşeyler olacaksa hissederiz,tüp bebek yaptırmış ve sonuç bekleyen arkadaşlar içinizden gelen sesi dinleyin,iyi veya kötü ozaman sonucunun kendinizi önceden biliyor olacaksınız.ben 3 klomen tedavisi.1 aşılama yaptım.bunları yaptırdığımda bile olmayacağını hissetmiştim o yüzden üzülmedim.hep tüp bebekte tutacak diyorum.inş ekim sonu belli olacak vardır bi hikmet

canım benim şimdi bekleme sırası bende hepiniz pozitif sonuçlar alın diye ben şimdilik dinlenmeye çekildim 2 dondurulmuşum var rabbimin izniyle onlarla yola devam edeceğim

canım yaaa Raabbim sabrını versin çok üzüldüm ama hayırlısı olsun hakkında

bana göre eğer birşeyler olacaksa hissederiz,tüp bebek yaptırmış ve sonuç bekleyen arkadaşlar içinizden gelen sesi dinleyin,iyi veya kötü ozaman sonucunun kendinizi önceden biliyor olacaksınız.ben 3 klomen tedavisi.1 aşılama yaptım.bunları yaptırdığımda bile olmayacağını hissetmiştim o yüzden üzülmedim.hep tüp bebekte tutacak diyorum.inş ekim sonu belli olacak vardır bi hikmet

aynen öyle canım rabbim ol desin günü saati gelsin herşey olur rabbim olmazları oldurur inş seninde ekim sonu güzel haberlerini alırız bu başlıkta

selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum yarında kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım
yardım eden yok galıba :(((

canım merhaba benimde transferim 19 u 1 ekim tahlil ama ben vumartesi yaptırıcam belim ağrıyo alt karında şişlik dudaklarımda kueuluk kasıklarda batma ve karnım şiş çok

kızlar opu ile ilgili bilgi verirmisiniz.
genel anestezi korkuyorum ilk kez olucam.
sonrasında hemen eve gönderıyorlar mı nasıl oluyor

canım merhaba benimde transferim 19 u 1 ekim tahlil ama ben vumartesi yaptırıcam belim ağrıyo alt karında şişlik dudaklarımda kueuluk kasıklarda batma ve karnım şiş çok

ilk denemede sadece 1 tane yerleştirme olmuyor mu ben yanlış mı biliyorum kızlar
2 tane yazmışsınız

canım yaaa Raabbim sabrını versin çok üzüldüm ama hayırlısı olsun hakkında

canım ben ne zaman üzülürdüm biliyomusun hani sen hep ışığı görmek istersinde ışığın önünde perde olur ışık sana uzakta olur benim ışığım bana göründü bunda olmadı üzülmedim çünkü benim bilmediğimi rabbim bilir ben ona sığındım verecek olan o demekki daha saati gelmemiş ama ışığımın önü kapalı olsaydı işte o zaman çok ağlardım ama hep umudum var bu yola girdim geçtiğimiz süreçler zor ama rabbim her acının sonunda mutluluk yaşatacak biliyorum

Havinsu CANIM arkadasım maalesef negatifi görmüşsün
Çok çok üzüldüm Demekki vakti gelmemiş daha
Bizim imtihanımız çok zor Rabbim kolay getirsin
Ben inanıyorum sen bir gün kavuşacaksın evladına

Umut hep olsun zaten asla vazgeçmek yok
Rabbim ömür verdigi müddetçe umudumu kaybetmeden evlat sahibi olmak için uğraşacağım inşallah

Back
X