kimsenin yüzünden çatışma çıkacağı falan yok nuri bey benim de doktorumdu ben memnun kalmadım arkadaşımız kalmış inş hamilede kalır ben sadece diğer hastalara nasıl davranıyordu onu öğrenmek istedim hepsi bu sağolsun arkadaş ta cevap verdişu nuri bey kimmiş çok merak ettim ha :)) helal olsun adama, nerdeyse çatışma çıkacak onun yüzünden. adından söz ettirdi epeyce.
havin su merakla seni bekliyoruz
selam kızlar sonucum negatif rabbim bizim bilmediğimiz herşeyi daha iyi bilir ondan hakkımızda hayırlı olanı istedik hakkımızda hayırlı olan buymuş rabbim hepimize hayırlı evlatlar verecek buna inanıyorum er yahutta geç sakın ümitsizliğe düşmeyin rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin
selam kızlar sonucum negatif rabbim bizim bilmediğimiz herşeyi daha iyi bilir ondan hakkımızda hayırlı olanı istedik hakkımızda hayırlı olan buymuş rabbim hepimize hayırlı evlatlar verecek buna inanıyorum er yahutta geç sakın ümitsizliğe düşmeyin rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin
hayırlısı belkide böyleymiş,demek ki vakti zamanı değilmiş,kendini üzme canım ,rabbim inş gönlüne göre verir.
canım negatif çıkınca dedim heralde çok ağlarım ama rabbim o kadar büyükki içime negatif olcağını hissttiğim anda sabrı koydu rabbim kimseyi üzmesin tek duam bu biliyorum er yada geç hayırlı evlatlar verecek bize
Rabbim gönlüne göre versin canım, hayırlısı olsun hakkında inşallah.
ekim 5 inş ALLAHIN İZNİYLE tedavime başlıcam vakti zamanı ise
rabbim vereck inş
canım negatif çıkınca dedim heralde çok ağlarım ama rabbim o kadar büyükki içime negatif olcağını hissttiğim anda sabrı koydu rabbim kimseyi üzmesin tek duam bu biliyorum er yada geç hayırlı evlatlar verecek bize
canım benim şimdi bekleme sırası bende hepiniz pozitif sonuçlar alın diye ben şimdilik dinlenmeye çekildim 2 dondurulmuşum var rabbimin izniyle onlarla yola devam edeceğim
bana göre eğer birşeyler olacaksa hissederiz,tüp bebek yaptırmış ve sonuç bekleyen arkadaşlar içinizden gelen sesi dinleyin,iyi veya kötü ozaman sonucunun kendinizi önceden biliyor olacaksınız.ben 3 klomen tedavisi.1 aşılama yaptım.bunları yaptırdığımda bile olmayacağını hissetmiştim o yüzden üzülmedim.hep tüp bebekte tutacak diyorum.inş ekim sonu belli olacak vardır bi hikmet
canım merhaba benimde transferim 19 u 1 ekim tahlil ama ben vumartesi yaptırıcam belim ağrıyo alt karında şişlik dudaklarımda kueuluk kasıklarda batma ve karnım şiş çok
canım merhaba benimde transferim 19 u 1 ekim tahlil ama ben vumartesi yaptırıcam belim ağrıyo alt karında şişlik dudaklarımda kueuluk kasıklarda batma ve karnım şiş çok
canım yaaa Raabbim sabrını versin çok üzüldüm ama hayırlısı olsun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?