şu nuri bey kimmiş çok merak ettim ha :)) helal olsun adama, nerdeyse çatışma çıkacak onun yüzünden. adından söz ettirdi epeyce.
Havinsu CANIM arkadasım maalesef negatifi görmüşsün
Çok çok üzüldüm Demekki vakti gelmemiş daha
Bizim imtihanımız çok zor Rabbim kolay getirsin
Ben inanıyorum sen bir gün kavuşacaksın evladına
kimsenin yüzünden çatışma çıkacağı falan yok nuri bey benim de doktorumdu ben memnun kalmadım arkadaşımız kalmış inş hamilede kalır ben sadece diğer hastalara nasıl davranıyordu onu öğrenmek istedim hepsi bu sağolsun arkadaş ta cevap verdi
selam kızlar sonucum negatif rabbim bizim bilmediğimiz herşeyi daha iyi bilir ondan hakkımızda hayırlı olanı istedik hakkımızda hayırlı olan buymuş rabbim hepimize hayırlı evlatlar verecek buna inanıyorum er yahutta geç sakın ümitsizliğe düşmeyin rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin
biliyorsun önce olacağına inanmamız gerek ki olsun canım inş transferin güzel geçer ve bebeğine kavuşursun benım sana sormak istediğim gebelik aşısı dediğin aşının ismi ne canım bana doktor gebelik aşısı die bi aşı vermedi merak ettim şimdi
canım benim şimdi bekleme sırası bende hepiniz pozitif sonuçlar alın diye ben şimdilik dinlenmeye çekildim 2 dondurulmuşum var rabbimin izniyle onlarla yola devam edeceğim
selam kızlar sonucum negatif rabbim bizim bilmediğimiz herşeyi daha iyi bilir ondan hakkımızda hayırlı olanı istedik hakkımızda hayırlı olan buymuş rabbim hepimize hayırlı evlatlar verecek buna inanıyorum er yahutta geç sakın ümitsizliğe düşmeyin rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin
Günaydın güzel annemizİnşallah hepimiz için bol yumurtalı, pozitif haberleri ile dolu güzel bir hafta olur Dua et bizlere canım...
miss angel 1 tane deyip geçme bölünüp çoğalması sana bebiş olması için dua et...Allah ım senin yanında olsun inşalllahh.embriyolog aradı mı bugün gelişimi nasılmış?
havin su,ilknur ve güzelolcak arkadaşlarım Allah sabır versin ,insan yeni tedavilerle yeninden canlanıyor,ümitleniyor,bende her tedavimden sonra çok yıkılıyorum eşimle ayrılma noktalarına geliyorum,kendimi eksikli kusurlu hissediyorum,dilerim bu acılarımız tez zaman da son bulur ...
kızlarr bugün opu yapıldı sadece 5 yumrtam toplandı bakalım sonuçlar ne olacak çok fazla sancı oldu bende evet opuda birşey olmuyor ama sonrasında bende gaz sancısına benzer bir durum var
miss angel transfer yapıldı mı canım??
kimsenin yüzünden çatışma çıkacağı falan yok nuri bey benim de doktorumdu ben memnun kalmadım arkadaşımız kalmış inş hamilede kalır ben sadece diğer hastalara nasıl davranıyordu onu öğrenmek istedim hepsi bu sağolsun arkadaş ta cevap verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?