eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canımmm, hayırlı ve mutlu bir eğitim yılı dilerim. sezon içinde doğal yoldan sürprizler de yapabilirsin yani. illa ki tedavi beklemek gerekmez umut için de mi ama? biz bu topicde bu örnekleri de görmedik mi?

mis angel rahimemi ya bana koldan yapılacağını söylediler acıdımı bu arada

nurcan zaten degerlerin hamilelik gosteriyor ama degerler ikiye katlanmali,o yuzden doktorun kesin birsey soylememis,bidahaki teste belli olur insaAllah Allah yardimcin olsun

çok üzüldüm havinim allah büyük elbet dondurulmuşların var benim oda yok 1 tane döllendi tutmazsa bidaha aynı acıları çekicem demek allah hayırlısını nasip etsin inş..

canım böyle büyük bir sınav karşısında dirayetli duruşun için seni tebrik ediyorum Allah ım inşaallah dondurulmuş transferinde yüzünü güldürsün:87:

havinsu canim hakkinda hayirlisi boyleymis uzme kendini dondurulmuslarinda varmis ne guzel insallah onlarla hamile kalirsin allah yardimcin olsun

sevgili arkadaşlarım hepinize güzel mesajlarınız için teşekkür ederim.

rabbim o kadar büyükki dün gece yatarken acaba dedim negatif sonuç alsam ne yaparım heralde kendimi yorganın altına kapatır ağlarım dondurulmuşlarım var ama nasıl desem çok okudum çözülürken yumurtalar işlevini kaybede biliyomuş onuda bildiğimden dondurulmuşları hiç düşünmedim şuanda bile transfer edilecekler ama nasıl desem ya çözülmezlerse düşüncesi var rabbim inş onlara bir zarar vermeden bana transfer olmalarını nasip eder neyse demem oki dün gece böyle yoğun duygular trafiği yaşadım durdum her olasılık geçti beynimden bugün kan verdim ve sonucumu allahım hakkımda hayırlı olan olarak kıl dedim eve geldim eşim almış sonucumu tabi üzülmüş insan 13 yıl bekledikten sonra beklenti daha yüksek oluyo çünkü bende olacak diye hep telkin ettim kendimi ama olmadı ağladınmı olcakmı hayır demek rabbim kul olarak beni denedi bakayım kuluma vermesem nasıl davranacak ben kulum acizim isteyenim veren rabbim onun kapısından başka çalacak kapımda yok verecek allahın izniyle belki 2. de bilinmez belkide 3. de ama verecek rabbim büyük 13. yıl sonra olmuyacak denilen kapıyı bize araladı ben şükretmek varken neden ağlayıp isyan edeyim kayıp ola bilir bebeğim tutmadı üzüle bilirim ama ya tutupta sonradan kaybetseydim onu daha çok yıkılmazmıydım rabbim o kadar büyükki büyük acılar yerine küçük acılarla sınıyor bizi her zaman daha kötüsünü düşünüp halime şükrediyorum rabbim hepimize bol hazinesinden verecek biliyorum ya erken yada geç ama verecek biz sabredelim rabbimin kapısından ellerimizi ayırmıyalım

Havincim bu yola çıktığımızda bize gereken en önemli şey Allah inancı çok şükür ki sende de o var.Elden gelen bişey yok malesef burdan bişiler yazmakta kolay belki ama biz birbirimizi anlıyoruz.Aynı süreçten geçiyoruz.Yazılan her mesajda hayırlısı diyoruz gerçektende öyle hayırlısı.Rabbim inancımızı elimizden almasın bi dahaki sefere seninde yüzünü güldürsün inşallah.İnancın seninle olduktan sonra herşey mümkün.

canım asi olmakla elimize bişey geçmezki şükreden kul olalım rabbim elbet birgün mükafatını verir ben dün gece o kadar çok düşünceler geçirdimki beynimden bugün eşimi bile ben teselli ettim rabbim içime o kadar güzel bir serinlik verdiki üzülmüyorum şöyle düşünüyorum 12 günde olsa rabbim bana bebek beklemenin bebeğinle konuşmanın mutluluğunu yaşattı bu ilk adımdı şimdi bana sabır ve dua etmek düşüyo 2. denememde inş rabbimin izniyle bende bebeğimi kucağıma alacağım hiç umutsuz değilim 13 yıl umutsuzluk içinde mucize bekledim şimdi inş mucizemizin peşinden gideceğim

kızlarr bugün transferden sonraki 3.günüm.ya ara ara 1-2 damla su gibi sıvı geliyo rahimimden.tuvalet ve yemek ihtiyacım dışında kalkmıyorum ama yarın hafif hafif günlük işllerimi yapmaya baslayacagım şu gelen su çok aklıma takılıyo neden ki??sizinde geldi mi hiç?

havinim şimdi tabloda bilgilerine bir daha baktım da, 13 yıldır bekliyorum diyorsun ya, sanki yaşın büyükmüş gibi bir algı oluşuyor haliyle. halbuki yaşın çok gençmiş gülüm ya. erken evlenmişsin belli ki. bu durumda tabi ki umudunu yüksek tutman lazım. bin defa sordum biliyorum ama bu defa tabloya da yazacağım ki unutmayayım. doktorlar ne sebep gösteriyorlardı olmaması için?

canım eşimde sperm zayıflığı var hemen ölüyolardı ondan hiç bir doktor bebeğiniz olur demedi bizde 13 yıl doktor kapılarını çaldık durduk ama hiç bir doktor bu spermlerle çocuğunuz tüp bebekle dahi olur demedi şimdiki doktorum tüp bebek için yolu açtı işte canım bilgilerime ekimde transferi olacak yaz adetime göre gününüde veririm sana

İyi aksamlar herkese, bugun dr gittim yumurtaligimda kist cikti malesef bu ay tup bebek tedavisine basliyamicaz , 1ay dogum kontrol hapi kullanicam , bu arada cmtsi tekrar kontrole cagirdi rahim duvarimda kalinlasma varmis, neden olabilirki acaba ?

mis angel rahimemi ya bana koldan yapılacağını söylediler acıdımı bu arada

yooo koldan yapılmıyor bu aşı belki o başka bi aşıdır bilmiyom yok ya normal jinekolojik muayene gibi spekulumu sokuyo sonra kanülle veriyo 2dk sürmüyo bile korkma

yooo koldan yapılmıyor bu aşı belki o başka bi aşıdır bilmiyom yok ya normal jinekolojik muayene gibi spekulumu sokuyo sonra kanülle veriyo 2dk sürmüyo bile korkma

canım aşımız aynı aşı gebelik aşısı (lenfosit aşısı)300 tl söylediler bana çarşamba koldan verilecek dediler transferde vajinadan sanırım bakalım ne olacak inşallah Allahım nasip eder sana anne olmayı yarın transferin olacak dimi

amin cümlemize evet transfer yarın inş.. bak aşıyı anlatayım sana eşinle bir gidiceksin eşinin kolundan kan alıcaklar sonra onu işleme sokup bir güzel ayrıştırıyolar sonrada onu senin rahmine transfer ediyolar kanülle hepsi bu korkma çok basit ve acısız ordaki amaçta şu rahmin kanlanmasını sağlayıp embriyonun tutunmasını sağlamak hayırlısı olur inş...

Son düzenleme:

kızlarrr bugün transferim oldu, kısmetse bende 6 ekimde alacağım hamilelik haberimi :))
bu arada ben transferden sonra 15 dakika dinlendim ve sonra tuvalete gittim...
kendinizi sıkmayın, rahat olun, günlük yaşantınıza biraz daha dikkat ederek devam edin, tutacağı varsa tutar dediler ...

canım transferin hayırlı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun

Allahım inşallah anneliği nasip ederde bebişin tutunur sana

canım sende ankara medicanadamıydın ne olur cvp ver ilk denemenmiydi?birde doktorun ki canım

bende ankara medicanadayım tranferim yapıldı sonuç için bekliorum

canım selam ilk denememdi herşey olması gerekenin en iyi şekilde oldu ama kısmet işte tamer hoca yaptı transferimi ben ordaki insanlardan çok memnun kaldım herkes çok iyiydi sağolsunlar.Umarım güzel sonuçlar alırsın hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…