• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar iyi akşamlar napıyosunuz bakalım benim progestan iğne yerlerim fena halde acıyor clexane da verdi iğne onuda koldan yaptırıyorum kan sulanması için ama mahvetti beni bu iğneler popomun üstünde sanki top var gibi yarın büyük günümüz inş... miniğimi içimde hissetmeme az kaldı dua edin nolur ihtiyacım var
:nazar::nazar::nazar:

canım benim dualarımdasın yarın miniği alıp geleceksin ve hep seninle olacak inşallah
progestan iğnesini ne zman kullanmaya başladın canım ve ne kadar kullanacaksın

canım selam ilk denememdi herşey olması gerekenin en iyi şekilde oldu ama kısmet işte tamer hoca yaptı transferimi ben ordaki insanlardan çok memnun kaldım herkes çok iyiydi sağolsunlar.Umarım güzel sonuçlar alırsın hayırlısı olsun hakkında

canım benimde tamer hoca

senin olmama sebebi neydi canım bide hastanenin başarı oranını araştırmışmıydın ben bulamadım hiç bi yerde ,hoca çok özenli allah için diğer ekipte öyle ama embriyoscope yokmuş mesela burda bu cihazda olması ihtimali arttırıyormuş ben henüz bekliorum...canım bekleme sürecinde nasıldın?
Allahım hakkımızda hayırlısınıversin,allahım hiç birimizin isteyen dua eden o ellerini boş bırakmasın,analık duygusunu bize tattırsın inşallah....

canım benim dualarımdasın yarın miniği alıp geleceksin ve hep seninle olacak inşallah
progestan iğnesini ne zman kullanmaya başladın canım ve ne kadar kullanacaksın

saolasın tatlım progestana dün başladım iki popoşumda acıyo valla bide yağlı bi iğne yakıyo 7 kutu yazdı her kutuda 5 ampül var günde 1 kez her vurdurmamda 2 ampul enjekte ediliyo gebe olduğumu öğrenene dek kullancam inş...

kızlar iyi akşamlar napıyosunuz bakalım benim progestan iğne yerlerim fena halde acıyor clexane da verdi iğne onuda koldan yaptırıyorum kan sulanması için ama mahvetti beni bu iğneler popomun üstünde sanki top var gibi yarın büyük günümüz inş... miniğimi içimde hissetmeme az kaldı dua edin nolur ihtiyacım var
:nazar::nazar::nazar:

sana da iyi akşamlar canım bende progeston kullanıyorum acaba bende mi sorun var diye düşünüyordum bende öyle iğne yerlerim çok acıyor doğru düzgün oturamıyorum allah yardımcın olsun inş kolay geçer seni özlemiştir :emir_bebek: annesi bebiş

saolasın tatlım progestana dün başladım iki popoşumda acıyo valla bide yağlı bi iğne yakıyo 7 kutu yazdı her kutuda 5 ampül var günde 1 kez her vurdurmamda 2 ampul enjekte ediliyo gebe olduğumu öğrenene dek kullancam inş...

bu tutunması için değilmi canım
bazılarına fitil bant yada hap veriliyomuş sanırım doktordan doktora değişiyo
benim fena iğne fobim var korktum sen böle deyince:1:
bu gonal f i falan vururken bile bi hoş oluyorum
ama napalım yeterki bebişlerimiz gelsin sağlıkla

İyi aksamlar herkese, bugun dr gittim yumurtaligimda kist cikti malesef bu ay tup bebek tedavisine basliyamicaz , 1ay dogum kontrol hapi kullanicam , bu arada cmtsi tekrar kontrole cagirdi rahim duvarimda kalinlasma varmis, neden olabilirki acaba ?

benim tedavim de aynı sebepten ertelendi canım. ama rahim duvarı kısmını bilmiyorum. sen ne düşünüyorsun bayramla ilgili? bayramdan sonraki ayı beklemeyi düşünüyor musun başka doktorların eline düşmemek için?

Herkese iyi aksamlar gun icinde baya kosturdum bugun tedavim basladi gonal f 350 dozla, ama o ne heyecan ya sanki ruya ben degilim bunu yasayan gibi geliyor, neyse
Sabah gittim muayeneye girdim, bugunku zor oldu ilk girmiyo kasiyorum sanirim sagda 3 solda 3 folikul vardi hoca yine pek memnun degildi, biosteronu 3 aya tamamlasak mi dedi, karasiz kaldi baslama konusunda hazir misin dedi bilmiyorum dedim esimden bir test daha istedi ve ogleden sonra kansonuclarina gore karar verelim dedi, ogleden sonra gittik ve esimin sonucunu alinca yikildim resmen, sonuc degerler yari yariya dusmus 500 bin olan deger olmus 300 bin, hareketlilik yuzde 4 den 2 ye dusmus, total motil sperm de72 binden 24 bine dusmusssss,klomen kullaniyordu esim tamamen ters etki yapti, umarim sorun olmaz 1 tane saglikli sperm lazim diye takmamaya calisiyorum, ogleden sonra gittim hemsire size tedavi basliyoruz dedi sonra hemsireyle gorusurken rapor isini sordum biz 10 aylik evliyiz en azindan 1 yil gibi bir konusma gecti istersen 2 ay bekleyebiliriz dedi ilaclarda cok farkediyor dedi arastirin dedim kanunu okudu bize, rapor cikiyormus evlilik suresi oligosperm erkeklerde aranmiyormus en azindan bunasevindim raporumu girdiler bashekim onayina suncaklar yarin insallah aksilik cikmazsa rapor da alicam ,doktor 350 yazdi gonalf,hemsire anlatti nasil yapilcagini esim hemsireye benimicin asla vuramaz dedi kendine,gercekten de oyle igne batiramam kendime, tanidik eczaci arkadasi var esimin gittik gonal f 450 raporsuz 250 tl dedi, raporlu da 110 tl fark cikiyormus, dozum yuksek oldugundan 2 kutu 3 gun ancak yeticekgibi, igneyi vurunana kadar stresten mahvoldum, sagolsun eczaci vurdu ignemi hicccc acimadi, simdi genel olarak biraz daha iyiyim, ben cocuk gibiyim ya doktordankorkarim igneden korkarim, ama baska carem yok degerler ortada eninde sonunda bu tedavi olmadan bebegim belki gelmeyecek mucizelere inanirim ama 33yas bitti 34den gun aliyorum, beklememek lazim, simdilik boyle bugun ise de dogru durust gidemedim kimseye caktirmadan tamamlamaya caliscam, mirageeeeee tabloya basladi yazabilirsin insallah dogruzamandir buzaman....

benim eşim de argin maxdan sonra aynı şekilde düşüş yaşadı sayılarda. şimdi bu defa balık yağı hapı verdi. bilmiyorum ne olacak. bana sorarsan hepsi boş iş. hiçbiri keçiboynuzu kadar etkili olmuyor. tesadüf müdür bilmiyorum ama şu ana kadarki sonuçlar bunu gösteriyor. tedavin hayırlı olsun canım...

sana da iyi akşamlar canım bende progeston kullanıyorum acaba bende mi sorun var diye düşünüyordum bende öyle iğne yerlerim çok acıyor doğru düzgün oturamıyorum allah yardımcın olsun inş kolay geçer seni özlemiştir :emir_bebek: annesi bebiş

o bence henüz aşk sarhoşudur :))) bana fırsat kalmamıştır :)))) bakalım yarın kavuşcaz inş...
ya bu nası iğne anlamadım bi o yana vuruyolar bi bu yana beze yaptı bende

buketcim bak şimdi netten baktım timur beyin anlatımı var gebelik aşısı nedir diye yazdığımda çıktı eşimden alınma nedeni konusunda bi fikrim yok ama sorarım onu ben dur yarın

Sagol canım.yarında inşallah senin açindan kolay olur.saglikla sonuçlanır ve sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah.allah duanı ve dileğini kabul etsin insallah

Son düzenleme:
bu tutunması için değilmi canım
bazılarına fitil bant yada hap veriliyomuş sanırım doktordan doktora değişiyo
benim fena iğne fobim var korktum sen böle deyince:1:
bu gonal f i falan vururken bile bi hoş oluyorum
ama napalım yeterki bebişlerimiz gelsin sağlıkla

iğneden bi sıkıntım yok ama cidden acıyo yani top top beze oldu ilk yapılınca acımıyo sonra acımaya başlıyor

benim eşim de argin maxdan sonra aynı şekilde düşüş yaşadı sayılarda. şimdi bu defa balık yağı hapı verdi. bilmiyorum ne olacak. bana sorarsan hepsi boş iş. hiçbiri keçiboynuzu kadar etkili olmuyor. tesadüf müdür bilmiyorum ama şu ana kadarki sonuçlar bunu gösteriyor. tedavin hayırlı olsun canım...[/QUOTE]

Tesekkur ediyorum canim insallah hayirlisi olur, Ben de keciboynuzu yaptim simdi zaten en azindan 12 gun sabah aksam icircem esime, bu olayakesinlikle katiliyorum ilk testvermeden15 gun yapmistim belki ondan oyle cikmisti, ilaclar gercekten pekise yaramiyor galiba....insallah sen de hemenpesime baslarsin hala ruyadayim ya...sonu iyi olsa gercekten cok amacok zorlu bir yola girdim negatif alan arkadaslarin uzuntusunu tahmin bile edemiyorum.....

bizim de transfer için yarın ararlar ya salı ya perşembe dediler bakalım hayırlısı olsun hepinizede hayırlı geceler allaha emanet olun arkadaşlar

[SUB][/SUB]
iğneden bi sıkıntım yok ama cidden acıyo yani top top beze oldu ilk yapılınca acımıyo sonra acımaya başlıyor

Genel olarak iğnelerden sonra hemen ve sık sık ovusturmak ve kalkıp hemen on on bes adım atmak gerek sanırım.ilac kolay yürüsün diye.:)))bı bunu dene bakalim nolcak

önce yazıları okudum, sonra da tabloyu güncelledim canım.

diyorum ki acaba ertelenenler için ayrı ekim tablosu mu yapsam tam altına? ne dersiniz? böyle mi kalsın değiştireyim mi?

bence kalsın böyle biz onlarla çoğaldık onlar bize derman oldu yeri geldi ki bi çoğumuzun test tarihi ekime kaldı zaten benimde test tarihim 7 ekim olcak tatlım kısmetse inş...:emir_bebek:

[SUB][/SUB]

Genel olarak iğnelerden sonra hemen ve sık sık ovusturmak ve kalkıp hemen on on bes adım atmak gerek sanırım.ilac kolay yürüsün diye.:)))bı bunu dene bakalim nolcak

progestan iğnesini ovuşturmamak gerekiyor canım yağlı olduğundan

benim eşim de argin maxdan sonra aynı şekilde düşüş yaşadı sayılarda. şimdi bu defa balık yağı hapı verdi. bilmiyorum ne olacak. bana sorarsan hepsi boş iş. hiçbiri keçiboynuzu kadar etkili olmuyor. tesadüf müdür bilmiyorum ama şu ana kadarki sonuçlar bunu gösteriyor. tedavin hayırlı olsun canım...

Tesekkur ediyorum canim insallah hayirlisi olur, Ben de keciboynuzu yaptim simdi zaten en azindan 12 gun sabah aksam icircem esime, bu olayakesinlikle katiliyorum ilk testvermeden15 gun yapmistim belki ondan oyle cikmisti, ilaclar gercekten pekise yaramiyor galiba....insallah sen de hemenpesime baslarsin hala ruyadayim ya...sonu iyi olsa gercekten cok amacok zorlu bir yola girdim negatif alan arkadaslarin uzuntusunu tahmin bile edemiyorum.....[/QUOTE]

kızlar benimde eşim arginmax kullandı sonrasında baya bi düşüş oldu hiç iyi gelmedi o ilaç hemen bıraktık tabi keçiboynuzu kürü yaptım oda sadece sayıyı artırdı hareket aynıydı
en son bize doktorumuz nohut yemeği havuç suyu ve ısırgan otu çayını önerdi
bide zeytinyağında bekletilmiş incir
bakalım inşallah şifa olur deneyin isterseniz

Back
X