• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Herkese iyi aksamlar gun icinde baya kosturdum bugun tedavim basladi gonal f 350 dozla, ama o ne heyecan ya sanki ruya ben degilim bunu yasayan gibi geliyor, neyse
Sabah gittim muayeneye girdim, bugunku zor oldu ilk girmiyo kasiyorum sanirim sagda 3 solda 3 folikul vardi hoca yine pek memnun degildi, biosteronu 3 aya tamamlasak mi dedi, karasiz kaldi baslama konusunda hazir misin dedi bilmiyorum dedim esimden bir test daha istedi ve ogleden sonra kansonuclarina gore karar verelim dedi, ogleden sonra gittik ve esimin sonucunu alinca yikildim resmen, sonuc degerler yari yariya dusmus 500 bin olan deger olmus 300 bin, hareketlilik yuzde 4 den 2 ye dusmus, total motil sperm de72 binden 24 bine dusmusssss,klomen kullaniyordu esim tamamen ters etki yapti, umarim sorun olmaz 1 tane saglikli sperm lazim diye takmamaya calisiyorum, ogleden sonra gittim hemsire size tedavi basliyoruz dedi sonra hemsireyle gorusurken rapor isini sordum biz 10 aylik evliyiz en azindan 1 yil gibi bir konusma gecti istersen 2 ay bekleyebiliriz dedi ilaclarda cok farkediyor dedi arastirin dedim kanunu okudu bize, rapor cikiyormus evlilik suresi oligosperm erkeklerde aranmiyormus en azindan bunasevindim raporumu girdiler bashekim onayina suncaklar yarin insallah aksilik cikmazsa rapor da alicam ,doktor 350 yazdi gonalf,hemsire anlatti nasil yapilcagini esim hemsireye benimicin asla vuramaz dedi kendine,gercekten de oyle igne batiramam kendime, tanidik eczaci arkadasi var esimin gittik gonal f 450 raporsuz 250 tl dedi, raporlu da 110 tl fark cikiyormus, dozum yuksek oldugundan 2 kutu 3 gun ancak yeticekgibi, igneyi vurunana kadar stresten mahvoldum, sagolsun eczaci vurdu ignemi hicccc acimadi, simdi genel olarak biraz daha iyiyim, ben cocuk gibiyim ya doktordankorkarim igneden korkarim, ama baska carem yok degerler ortada eninde sonunda bu tedavi olmadan bebegim belki gelmeyecek mucizelere inanirim ama 33yas bitti 34den gun aliyorum, beklememek lazim, simdilik boyle bugun ise de dogru durust gidemedim kimseye caktirmadan tamamlamaya caliscam, mirageeeeee tabloya basladi yazabilirsin insallah dogruzamandir buzaman....

canım benim tedavin hayırlı olsun rabbim çektiğin tüm zahmetlerin karşılığını misliyle versin sanada hayırlı evlatlar nasip etsin

havincim canım benim hayırlısı buymuş ama böyle dik duruşunu takdir ediyorum canım
inşallah dondurulmuşlarla bebeğine kavuşursun tatlım
çok üzüldüm

canım benim bu gün bu topikte yazmakta karar kıldığım için kendimi çok şanslı hissettim gerçekten bir bir dilimizden anlıyoruz iyiki varsınız canlarım rabbim bu zor süreçte hiç birinizi üzmesin hepinize pozitif sonuçlar nasip etsin

amin canım rabbim hayırlsını versin hepböyle metanetli ol... rabbim bize de nasip edecek birgün...

canım ağlasam neyi değiştire bilirimki ben bu yola çıktığımda önce rabbime sonra doktoruma güvendim yinede öyle rabbime sığındım o kalpleri eviren çeviren içinden geçenleri bilendir rabbim bizim anne olma aşkımızı biliyo her çocuklu kadın gördüğümüzde ona hayran hayran baktığımızı görüyo çocuk arabası süren kadınları gördüğümde hayal kurup acaba benimde çocuğumu birgün bende böyle gezdireceğimmi diye hayaller kurduğumuzu görüyo rabbim ol desin yeter inş bizimde hayırlı evlatlarımız olacak rabbim verecek onun hazinesi geniştir isteyin vereyim diyor rabbim

havinim üzülme bak şanslısın dondurulmuşların var allah büyük elbet sen içini ferah tut hiçbirimiz emin değiliz sadece bi yola çıktık rabbimden istedik bakalım inş... nasip eder bizlerede

havinim üzülme bak şanslısın dondurulmuşların var allah büyük elbet sen içini ferah tut hiçbirimiz emin değiliz sadece bi yola çıktık rabbimden istedik bakalım inş... nasip eder bizlerede

canım benim içim ferah rabbim içimi öyle serinlettiki bugün ondan gelen başım gözüm üstüne yeterki kuldan gelmesin

canım benim sende bebişini alcaksın inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur seni hiç bırakmaz

o neki kız allah iyiliğini versin :)))))))

Bizans kargası öküz baş alyon yokmuydu malkocoglunda.:)))turk esirleri yağlı kazığa otutturuyordu..:))ne bileyim yavvv.okuyorum yazılanları kafayı yiyecem heralde.düşünmemeye çelişiyorum güya cool takılıyorum da inşallah biyerde patlak vermez:)))keza kendine günde 3 adet iğne vuran ben acayip sac dökülmesinden başka belirti bile yok.sınırlı Yafa gergin bile değilim.Allah a koştum isimi ama bu kadar cool olduğuma kendim bile inanamıyorum:)))

canım benim içim ferah rabbim içimi öyle serinlettiki bugün ondan gelen başım gözüm üstüne yeterki kuldan gelmesin

canım benim sende bebişini alcaksın inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur seni hiç bırakmaz

inş.. tatlım biliyomusun benim bu süreçte eşimden ve sizden başka kimsem yok kimse anlamadı beni gurbet elde tek başıma kaldım sabahlara kadar ağladım canıma kıyma noktasına geldim sonra bi gün dünyam değişti kendimi allahıma verdim huzur doldu içim şuan tek isteğim bebeğimin sağlıkla ve hayırla gelmesi bana çünkü onlar bizlere çok şey katacak iyiki tanıdım sizleri çok zor bi süreçten geçiyoruz rabbim yardımcımız olur inş...

Bizans kargası öküz baş alyon yokmuydu malkocoglunda.:)))turk esirleri yağlı kazığa otutturuyordu..:))ne bileyim yavvv.okuyorum yazılanları kafayı yiyecem heralde.düşünmemeye çelişiyorum güya cool takılıyorum da inşallah biyerde patlak vermez:)))keza kendine günde 3 adet iğne vuran ben acayip sac dökülmesinden başka belirti bile yok.sınırlı Yafa gergin bile değilim.Allah a koştum isimi ama bu kadar cool olduğuma kendim bile inanamıyorum:)))

tatlım saçların için dalin kullan dökülmeyi durduruyor benimde bildiğim kazıklı voyvoda var
insanın katlanamayacağı şey yoktur derler dağdan taştan bile daha kuvvetliymişiz

inş.. tatlım biliyomusun benim bu süreçte eşimden ve sizden başka kimsem yok kimse anlamadı beni gurbet elde tek başıma kaldım sabahlara kadar ağladım canıma kıyma noktasına geldim sonra bi gün dünyam değişti kendimi allahıma verdim huzur doldu içim şuan tek isteğim bebeğimin sağlıkla ve hayırla gelmesi bana çünkü onlar bizlere çok şey katacak iyiki tanıdım sizleri çok zor bi süreçten geçiyoruz rabbim yardımcımız olur inş...

canım hepimiz öyle benim ailem trabzonda ben bursada yaşıyorum ve olmaz diye kimseye söylemedik iyikide söylemedik yoksa annem çok üzülürdü ben onu teselli etmek zorunda kalırdım bende tedaviye başlayınca benim gibi olanlar varmı diye nette araştırırken bu topiği buldum iyikide buldum burdaki kardeşlerim hepiniz okadar iyisinizki görmedende yazılarınızda bu anlaşılıyor rabbim hiç birinizi üzmesin rabbim hepinizin güzel gönlüne göre versin rabbim hepimizin kucağını doldursun

canım bundan sonra senin morale ihtiyacın var dünya yansa yanmışmı de umursama en ufak kafana takacağın şey seni etkileye bilir ve sen bebeğinin sana sıkı sıkı tutunacağına inan rabbime tevekkül et rabbim seni asla yolda bırakmaz rabbim her duayı işitir hep duamdasınız rabbim hayırlısıyla dolduracak kucaklarımızı

benim eşim de argin maxdan sonra aynı şekilde düşüş yaşadı sayılarda. şimdi bu defa balık yağı hapı verdi. bilmiyorum ne olacak. bana sorarsan hepsi boş iş. hiçbiri keçiboynuzu kadar etkili olmuyor. tesadüf müdür bilmiyorum ama şu ana kadarki sonuçlar bunu gösteriyor. tedavin hayırlı olsun canım...

Tesekkur ediyorum canim insallah hayirlisi olur, Ben de keciboynuzu yaptim simdi zaten en azindan 12 gun sabah aksam icircem esime, bu olayakesinlikle katiliyorum ilk testvermeden15 gun yapmistim belki ondan oyle cikmisti, ilaclar gercekten pekise yaramiyor galiba....insallah sen de hemenpesime baslarsin hala ruyadayim ya...sonu iyi olsa gercekten cok amacok zorlu bir yola girdim negatif alan arkadaslarin uzuntusunu tahmin bile edemiyorum.....[/QUOTE]

düşünme şimdi negatifi falan. anın tadını çıkarmaya çalış. bebişine kavuşmak için adım adım ilerliyorsun.

bence kalsın böyle biz onlarla çoğaldık onlar bize derman oldu yeri geldi ki bi çoğumuzun test tarihi ekime kaldı zaten benimde test tarihim 7 ekim olcak tatlım kısmetse inş...:emir_bebek:

yok sonucu ekime kalanlar için demiyorum zaten. mesela benim de yumura kistleşti diye 1 ay erteledi ya...aman zaten kendim söyledim yine kendim üşendim onun için boşver :)

İmanli olmanın altıncı şartı:hayırın ve şerrin Allah'tan geldini bilmek.suphesin sende isini O'na havale ettin,yüzünü O'na döndün,sırtını O'na dayadin.kuldan geleceklerden ALlah saklasın bizi..

kızlar ben yatıyorum malum sabah erken gidicem bebeğimi almaya dua edin benim için bi kaç gün kalcam orda olmayabilirim burda hepinizi çok öptüm iyi geceler

kızlar ben yatıyorum malum sabah erken gidicem bebeğimi almaya dua edin benim için bi kaç gün kalcam orda olmayabilirim burda hepinizi çok öptüm iyi geceler

iyi geceler canım...iyi şanslar...

bu arada listemizde tupbebek isimli arkadaşın da test günü bugündü. nerelerde acaba? mutlu mu mutsuz mu acaba? inşallah kutlamalardan dolayı uğrayamamıştır.

yat dinlen canım benim yarın bebişini al gel inşallah sana sımsıkı tutunur
dualarımdasın canım ii geceler

iyi geceler canım...iyi şanslar...

bu arada listemizde tupbebek isimli arkadaşın da test günü bugündü. nerelerde acaba? mutlu mu mutsuz mu acaba? inşallah kutlamalardan dolayı uğrayamamıştır.

ay mirage ağzımdan aldın kız tam ben diyecektim:9:
inşallah gelip güzel haber verir bize

Bugun mecburen ıse gıttım cok yoruldum, hala agrım var, ama doktorum da evde yatma dedi.oturup kalkarken dikkat ediyorum onun dısında eşim işten gelip alıyor, bırakıyor. Zaten yat yat nereye kadar:)

benim eşim de argin maxdan sonra aynı şekilde düşüş yaşadı sayılarda. şimdi bu defa balık yağı hapı verdi. bilmiyorum ne olacak. bana sorarsan hepsi boş iş. hiçbiri keçiboynuzu kadar etkili olmuyor. tesadüf müdür bilmiyorum ama şu ana kadarki sonuçlar bunu gösteriyor. tedavin hayırlı olsun canım...

Tesekkur ediyorum canim insallah hayirlisi olur, Ben de keciboynuzu yaptim simdi zaten en azindan 12 gun sabah aksam icircem esime, bu olayakesinlikle katiliyorum ilk testvermeden15 gun yapmistim belki ondan oyle cikmisti, ilaclar gercekten pekise yaramiyor galiba....insallah sen de hemenpesime baslarsin hala ruyadayim ya...sonu iyi olsa gercekten cok amacok zorlu bir yola girdim negatif alan arkadaslarin uzuntusunu tahmin bile edemiyorum.....[/QUOTE]

kızlar bende bişeyler önermek istiyorum, sperm sayısını yükseltmek için eşimde çaksır suyu ve çaksır macunu kullandı, yaptırdığımız testlerde artış gördük. en fazla faydayı cym plus diye bir bitkisel hapta gördük. tabiki bu ileri hareketli durumu sperm sayısı arttığı için bi nebze arttırmış oluyor. ancak morfolojiye bi faydasını göremedik açıkcası. tavsiye ederim.ve kızlar ayrıca şunu da bilmenizi istiyorum yaptığınız karışımlarda sadece tahta kaşık kullanın metal kullanmayın. bu tarz macunlarda vs metal kaşık kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar.

kızlar bende bişeyler önermek istiyorum, sperm sayısını yükseltmek için eşimde çaksır suyu ve çaksır macunu kullandı, yaptırdığımız testlerde artış gördük. en fazla faydayı cym plus diye bir bitkisel hapta gördük. tabiki bu ileri hareketli durumu sperm sayısı arttığı için bi nebze arttırmış oluyor. ancak morfolojiye bi faydasını göremedik açıkcası. tavsiye ederim.ve kızlar ayrıca şunu da bilmenizi istiyorum yaptığınız karışımlarda sadece tahta kaşık kullanın metal kullanmayın. bu tarz macunlarda vs metal kaşık kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar.

daha önce de duydum çaksır suyunu, nasıl birşey bu? bir bitkinin çayı falan şeklinde mi? tadı berbat mı? isminden öyle gibi duruyo da :))

herkese iyi akşamlar arkadaşlar negatif sonuç alanlara Rabbimden sabır diliyorum o mucize haberi alan arkadaşlarımında Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah miragecim bende geçen sene çakşır suyundan almıştım 2 gün zor içirdim tadı acımsı bence içilebilir su gibi rengi ama benimki içmemişti atmak zorunda kaldım:37:

Son düzenleme:
Back
X