- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
Herkese iyi aksamlar gun icinde baya kosturdum bugun tedavim basladi gonal f 350 dozla, ama o ne heyecan ya sanki ruya ben degilim bunu yasayan gibi geliyor, neyse
Sabah gittim muayeneye girdim, bugunku zor oldu ilk girmiyo kasiyorum sanirim sagda 3 solda 3 folikul vardi hoca yine pek memnun degildi, biosteronu 3 aya tamamlasak mi dedi, karasiz kaldi baslama konusunda hazir misin dedi bilmiyorum dedim esimden bir test daha istedi ve ogleden sonra kansonuclarina gore karar verelim dedi, ogleden sonra gittik ve esimin sonucunu alinca yikildim resmen, sonuc degerler yari yariya dusmus 500 bin olan deger olmus 300 bin, hareketlilik yuzde 4 den 2 ye dusmus, total motil sperm de72 binden 24 bine dusmusssss,klomen kullaniyordu esim tamamen ters etki yapti, umarim sorun olmaz 1 tane saglikli sperm lazim diye takmamaya calisiyorum, ogleden sonra gittim hemsire size tedavi basliyoruz dedi sonra hemsireyle gorusurken rapor isini sordum biz 10 aylik evliyiz en azindan 1 yil gibi bir konusma gecti istersen 2 ay bekleyebiliriz dedi ilaclarda cok farkediyor dedi arastirin dedim kanunu okudu bize, rapor cikiyormus evlilik suresi oligosperm erkeklerde aranmiyormus en azindan bunasevindim raporumu girdiler bashekim onayina suncaklar yarin insallah aksilik cikmazsa rapor da alicam ,doktor 350 yazdi gonalf,hemsire anlatti nasil yapilcagini esim hemsireye benimicin asla vuramaz dedi kendine,gercekten de oyle igne batiramam kendime, tanidik eczaci arkadasi var esimin gittik gonal f 450 raporsuz 250 tl dedi, raporlu da 110 tl fark cikiyormus, dozum yuksek oldugundan 2 kutu 3 gun ancak yeticekgibi, igneyi vurunana kadar stresten mahvoldum, sagolsun eczaci vurdu ignemi hicccc acimadi, simdi genel olarak biraz daha iyiyim, ben cocuk gibiyim ya doktordankorkarim igneden korkarim, ama baska carem yok degerler ortada eninde sonunda bu tedavi olmadan bebegim belki gelmeyecek mucizelere inanirim ama 33yas bitti 34den gun aliyorum, beklememek lazim, simdilik boyle bugun ise de dogru durust gidemedim kimseye caktirmadan tamamlamaya caliscam, mirageeeeee tabloya basladi yazabilirsin insallah dogruzamandir buzaman....
canım benim tedavin hayırlı olsun rabbim çektiğin tüm zahmetlerin karşılığını misliyle versin sanada hayırlı evlatlar nasip etsin
havincim canım benim hayırlısı buymuş ama böyle dik duruşunu takdir ediyorum canım
inşallah dondurulmuşlarla bebeğine kavuşursun tatlım
çok üzüldüm
canım benim bu gün bu topikte yazmakta karar kıldığım için kendimi çok şanslı hissettim gerçekten bir bir dilimizden anlıyoruz iyiki varsınız canlarım rabbim bu zor süreçte hiç birinizi üzmesin hepinize pozitif sonuçlar nasip etsin
amin canım rabbim hayırlsını versin hepböyle metanetli ol... rabbim bize de nasip edecek birgün...
canım ağlasam neyi değiştire bilirimki ben bu yola çıktığımda önce rabbime sonra doktoruma güvendim yinede öyle rabbime sığındım o kalpleri eviren çeviren içinden geçenleri bilendir rabbim bizim anne olma aşkımızı biliyo her çocuklu kadın gördüğümüzde ona hayran hayran baktığımızı görüyo çocuk arabası süren kadınları gördüğümde hayal kurup acaba benimde çocuğumu birgün bende böyle gezdireceğimmi diye hayaller kurduğumuzu görüyo rabbim ol desin yeter inş bizimde hayırlı evlatlarımız olacak rabbim verecek onun hazinesi geniştir isteyin vereyim diyor rabbim